Cautare

19110 de rezultate pentru "cei" (6.63 secunde)
Si inainte si dupa scutinul de duminica s-a spus ca alegerile au fost la mana taranilor, acestia - "multi si prosti” - fiind cei care au hotarat distribuirea voturilor.
In rest au mai fost persoane care si-au descoperit calitatile de lider in zilele alea, emanatii revolutiei, cei mai multi dintre ei acum defulindu-se prin foite de cartier. ... Nu asa mari ca cei care au orchestrat treaba la nivel national, fara discutie.
Printre cei fericiti, in afara pustanilor care si-au scos saniile de la hibernat, s-au numarat agricultorii, cei care au plans cu lacrimi amare ca lipsa zapezii ar putea sa faca mari pagube in productia de grane a anului care tocmai a inceput.
îi determinăm pe cei răi să ... îi convingem pe cei mai puţin răi să ... pe cei foarte răi atunci cand fură ... pe mulţi dintre cei care cred şi spun că
Intelepciunea populara spune ca, atunci cand sunt prea bine hraniti si ingrijiti, cateii cei mai dragalasi se pot imbolnavi de turbare.
Ma pregateam sa scriu un articol inspirat de un titlu din Cosbuc, "Toti, Doamne, si toti trei", despre cei trei liberali dornici sa revina la conducerea partidului, Mona Musca, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica. ... Cei trei au fost somati joi dimineata sa se predea.
Avem atat de multe motive sa fim consemnati drept "cei mai cei"! Suntem cei mai rabdatori, cei mai ingaduitori, cei mai putin recompensati, cei mai usor de amagit si de furat...
Se vor gasi explicatii de tot felul, de la lipsa de informare a populatiei si pana la tentatia unei "berici" pe o terasa, la care s-au dedat multi dintre cei care nu au dorit neaparat sa-si exercite dreptul constitutional de a a alege pe cei care ne vor reprezenta in Parlamentul Europena sau daca sunt de acord cu propunerea presedintelui privind votul uninominal.
In goana noastra de zi cu zi uitam de cei care isi traiesc dramele in preajma noastra.
Poate unii ar spune ca acestia din urma sunt cei care-si permit sa petreaca cateva zile sau poate chiar o saptamana intreaga prin tari straine, oameni cu bani.
Pentru cei care il sustin pe Daniel Morar, aceasta delegare ar putea reprezenta sansa de a demonstra ca domnul Morar este capabil, ca dincolo de bunele intentii, declarate, in ce priveste combaterea coruptiei la nivel inalt sa si finalizeze vreunul dintre dosarele importante.
Este suficient sa arunci o scurta privire pe afisele electorale, cu sau fara mustati, pentru a-ti da seama cat de lipsiti de idei sunt cei care ne cersesc votul.
Desi magistratii Judecatoriei Slatina au decis luni rearestarea lui Florin Anghel, zis Ambasador, baiatul lui Bercea Mondial, si a unui prieten de-al sau, Alin Radut Grigore, inculpati in aceeasi cauza, si a dispus emiterea de mandate de arestare pe numele acestora, cei doi sunt de negasit.
Mai mult de jumatate din cei prezenti in zona erau veniti din judet. ... Un sfert din cei prezenti erau angajati ai unor institutii si societati de stat, in frunte cu directori.
Dupa o alta ora, dinspre CURS s-a zvonit ca Nastase conduce din nou, cu 5 procente, in timp ce alte estimari mentionau egalitatea dintre cei doi candidati.
Fiecare dintre cei doi a facut apel la electoratul formatiunii politice adverse sa-l voteze. Confruntarea dintre cei doi candidati la Presedintie a starnit, cum era de asteptat, un interes enorm.
Denuntatorul care a anuntat procurorii Departamentului National Anticoruptie (DNA) Bucuresti ca viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, Nicolae Dicu, si primarul Mircia Gutau i-au cerut mita pentru a-i elibera un certificat de urbanism, a povestit ieri, intr-o conferinta de presa, toate intalnirile si discutiile pe care le-a avut cu cei doi edili pe aceasta tema.
Spuneti-mi un lucru concret care l-ati facut pentru constanteni, si ma refer la cei din municipiu.
Gestul, in esenta simbolic, declarativ, a fost primit cu ostilitate de unii parlamentari, in special de cei ai Partidului Romania Mare. ... Cei 322 au fost denumiti coalitia anti-Basescu si acuzati de presedinte ca manipuleaza opinia publica si discrediteaza avizul legal al Curtii Constitutionale.
Cad estimati ca va fi ziua in care cei care acum au peste 40 de ani vor disparea de pe scena politica.
google-analytics.com