Cautare

19110 de rezultate pentru "cei" (4.33 secunde)
Cei care sunt etichetati drept baroni (presedinti de organizatii si/sau presedinti de consilii judetene si de mari municipii), din PNL si PSD, isi vor conserva pozitiile si, in batalie doar cu cei de la PDL, au mari sanse sa ramana in functii:
Umanistii lui Eugen Durbaca au fost cei care i-au chinuit cu cea mai mare satisfactii pe cei din PSD. ... Cum era de asteptat, aceasta starea fapt i-a dat peste cap pe cei ce credeau ca vor fi jupanii Galatiului pana la adanci batraneti.
Pasiunea pentru aviatie nu l-a parasit in cei 22 de ani de politica. ... Nu am neaparat o problema cu cei care mai fumeaza prin clasa a X-a, a XI-a, si eu am fumat, ca fumau si ailalti si era asa un fel de teribilism.
au incercat sa creeze tensiuni intre cei care vroiau sa fie candidati; ... Noi nu am stiut din pacate sa ii pretuim asa cum se cuvine pe cei care au aratat caracter si darzenie in istoria Romaniei, contribuind astfel direct la ce este astazi ea, cu bune si cu rele.
Dumnezeu stie daca m-as fi gindit vreodata, la virsta asta, ca exista o Moarte pe care s-o imprastie cei care vorbesc tot romaneste.
La inceputul lunii aprilie, prin hotarare, guvernul a alocat primariilor fonduri totale de 648 de milioane de lei (echivalent a 148 de milioane de euro), din Fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia guvernului, cei mai multi bani fiind acordati primariilor PDL.
Mi s-a spus, Nu, asa se intampla pentru Romania, in semn de respect pentru Armata Romana, pentru cei care au fost alaturi de noi in teatre de operatiuni, pentru cei pe care ne bazam intr-o regiune speciala, si, din acest punct de vedere, cred ca multumirile si onorurile se adreseaza dumneavoastra si cu aceasta ocazie vreau sa fac aceasta precizare si sa va multumesc pentru faptul ca orice oficial politic roman care merge in vizita la partenerii nostri strategici primeste pentru dumneavoastra aceste multumiri si aceste aprecieri.
Cei 35 de observatori romani desemnati de partidele parlamentare sunt cu un picior in PE si asteapta validarea de catre plenul Parlamentului.
S-a ajuns in situatia incredibila ca cei de la Politia de Frontiera sa ceara suplimentarea efectivelor pentru a face fata miilor de turisti romani care parasesc tara cu destinatia Nisipurile de Aur sau Albena.
Si asta ne-a impins pe noi, cei de la Ford, sa revizuim strategia noastra de productie, pentru a maximiza potentialul fiecarei fabrici.
S-ar putea sa-i necajesc pe cei care, mai aproape de mine fiind, se pot simti tentati sa ma contrazica.
Control dupa control "Cand au venit cei de la asigurari, au zis mai intai ca hala care nu cazuse n-a fost afectata.
In aceasta privinta Sfantul Chiril al Alexandriei, in al sau Comentariu la Evanghelia dupa Luca, spune ca ingerii au cantat slava intru cei de sus lui Dumnezeu si pe pamant pace, intre oameni bunavoire (Luca 2, 14), deoarece ingerii sunt in pace cu Dumnezeu, si ei in nici un chip nu incalca hotararea lui Dumnezeu si stau in mod temeinic in dreptate si in sfintenie.
In locul unei singure scaldatori vindecatore, El va intemeia Biserica, cu zeci de mii de lacasuri, izvor de vindecari pentru toti cei ce intra prin apele Botezului, iar apoi vietuiesc in ea, ca intr-o veritabila Casa a Milei, de unde fiecare primeste, pe masura credintei si a faptelor, tot ceea ce sufleteste este necesar pentru viata de aici si de dincolo.
Dar in 1492, cand este ales papa cu numele de Alexandru al VI-lea, rupe logodna cu cei doi pretendenti despagubind cele doua familii. ... In 2 iunie 1493, cand contele de Pesaro ajunge la Roma, cei doi se intalnesc pentru prima oara.
Daca la inceputul anului, cand a fost uns inalt functionar public, prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, anunta ca va schimba regulile institutiei, iar cei gasiti vinovati vor plati cu postul pentru greseli si lene, luna aprilie a lui 2006 i-a gasit pe angajatii vizati in aceleasi functii.
Toti cei care cred in rolul major pe care serviciile publice il au in cadrul societatii noastre trebuie sa se gandeasca in permanenta la imbunatatirea acestora.
"Unde sunt acum, boierule, idolii tai cei mari?" Iar el, umplindu-se de manie, a zis: ... Apoi, a zis catre cei ce stateau de fata: ... Slava intru cei de sus lui Dumnezeu si pe pamant pace, intru oameni buna-voire".
Cursuri pentru initierea spargatorilor se transmit in comunitatile informationale din Romania * Cei interesati au acces la manuale si filme didactice * Acestea sunt pe intelesul tuturor * Legislatia nu reglementeaza accesul si detinerea acestor materiale * Cei interesati pot cumpara si celebrele pontoarce, la un pret de nimic * Spargatorii profesionisti se pot informa fara restrictii despre conditiile de participare la Campionatul Mondial al Spargatorilor Prima data au fost incuietorile.
Luati in calcul vineri toate obligatiile pe care le aveti si decideti ca a venit momentul sa va impacati cu cei care v-au creat suparari mari. ... Sunteti convins vineri ca ii plictisiti pe cei dragi cu predicile pe care le tineti, dar nu cunoasteti alta posibilitate de a-i influenta.
google-analytics.com