Cautare

3350 de rezultate pentru "alegeri" (2.83 secunde)
Primul apel al nou formatei Coalitii 2012 pentru Alegeri Corecte Un grup de patru ONG-uri - Transparency International Romania, Centrul de Resurse Juridice, Asociatia ProDemocratia si Active Watch Agentia de Monitorizare a Presei - au format zilele trecute Coalitia 2012 pentru Alegeri Corecte.
alegeri anticipate, demisia Guvernului. ... "Jos Boc, jos Guvernul, vrem alegeri!". ... vrem pensii, sigur ca spera, ca prin alegeri, va veni un Guvern care va fi mai atent in conditii de criza in toata Europa.
Liberalii, prin vocea parlamentarului Emil Strunga, declara ca doar prin organizarea de noi alegeri pot fi alungati din instutiile importante ale statului toti pesedistii corupti. ... Aflat in Anglia, ministrul secretar de stat Victor Paul Dobre s-a declarat suta la suta pentru organizarea de alegeri anticipate.
Premierul a precizat ca la stabilirea acestui termen s-a tinut cont de toate elementele de procedura legate de organizarea acestor alegeri pentru PE. ... Fara suprapunere cu anticipate Liderii politici au mai convenit ieri ca alegerile pentru PE sa nu se suprapuna cu eventuale alegeri anticipate.
Presedintele Consiliului National al PSD i-a spus sefului liberalilor ca demisia parlamentarilor opozitiei nu ar declansa alegeri anticipate, asa cum doreste Opozitia, ci doar partiale in colegiile respective, cu mandat pana la finalul actualei legislaturi.
S-ar putea sa nu avem alegeri in 2012, nici in 2013, daca se accepta amanarea localelor Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat miercuri, la Pitesti, ca in situatia in care se accepta amanarea alegerilor locale se va crea un precedent periculos, care ar putea ameninta sistemul democratic din Romania.
Duminica, incepand cu ora 7.00, alegatorii din 20 de localitati sunt chemati din nou la urne in cadrul unor alegeri locale partiale. Alegeri pentru primari si consilii locale vor avea loc in localitatile:
De la inceputul sesiunii parlamentare, am anuntat foarte clar ca vom intra si noi intr-o forma de protest, atat cat putem sa facem, si anume nu mai participam nici la sedinta de plen, nici la comisii, nu vom mai asigura cvorumul la niciuna dintre aceste structuri, pana cand cei aflati la putere nu vor intelege mesajul dat, nu neaparat de noi, cei din opozitie, ci de cei care au protestat in aceasta perioada si nu vor veni sa discute cu noi un pact politic privind demisia Guvernului actual, eventual un Guvern de tehnocrati si oricum alegeri anticipate.
Guvernul trebuia sa organizeze alegeri partiale in colegiile vacante pana la data de 15 ianuarie, dar nu s-a demarat nicio procedura. Victor Ponta sustine ca a adresat mai multe solicitari scrise Guvernului prin care a cerut organizarea de alegeri, dar nu a primit niciun raspuns.
Exprimarea libera prin vot in cadrul unor alegeri la fel de libere este, pana la urma, pilonul democratiei. ... Pluralismul politic este el insusi rezultatul unor alegeri generale libere. Alegeri in cadrul carora fiecare cetatean are dreptul inalienabil de a-si exprima dupa cum ii dicteaza constiinta optiunea politica.
Este uimitor cum, inainte de alegeri, rasar reclamatii "pe bune" sau inchipuite, dosare si pavele. ... Adica, este lipsit de bun simt sa apari, cu cateva luni inainte de alegeri, si sa spui ca X sau Y ti-a facut nu-stiu-ce nedreptate acum... ... Dar, tot in prag de alegeri "rasar" dosarele.
El a mai precizat ca, in eventualitatea unor alegeri anticipate, PUR va participa pe liste proprii de candidati.
"Evolutia" primarilor Partidul Democrat Alegeri 2004 - 14 Aprilie 2006 - 25 Partidul National Liberal Alegeri 2004 - 8 Aprilie 2006 - 11 Partidul Social Democrat Alegeri 2004 - 74 Aprilie 2006 - 68 Partidul Conservator (PUR) Alegeri 2004 -4 Aprilie 2006 - 4 Partidul Romania Mare Alegeri 2004 - 4 Aprilie 2006 - 1 Partidul Popular Crestin Democrat (PNTCD) Alegeri 2004 - 4 Aprilie 2006 - 1 Independenti Alegeri 2004 -1 Aprilie 2006 - 1
Daca, in urma cu aproximativ doua saptamani, imediat dupa alegerile locale, conducerea PSD-ista de la judet hotara sacrificarea lui Dan Matei pentru rezultatele slabe obtinute in municipiul Oradea, cei de la Bucuresti au hotarit vineri acelasi lucru in cazul presedintelui PSD Bihor, Mihai Bar, pentru procentul de 13,55% obtinut in alegeri la nivel judetean.
Din punct de vedere tehnic care ar fi pasii care sa duca la alegeri anticipate?
Oricum, noi vom merge, probabil, daca nu exista alta posibilitate, la alegeri locale in luna iunie. Daca este cazul, mergem in noiembrie la alegeri parlamentare. ... Nu am lasat in ofsaid nici PNL-ul condus de premierul Tariceanu si cand PNL, inclusiv PSD o scurta perioada, cerea alegeri anticipate.
O prima reactie fireasca a guvernantilor ar trebui sa fie demiterea acestui guvern si organizarea de alegeri anticipate. ... Demiterea guvernului care va ramane pe functii pana la organizarea de alegeri anticipate care sa reaseze lucrurile.
Guvernul a demisionat si Basescu plus guvernantii vor alegeri anticipate. Gestul Guvernului era unul de asteptat, cel putin de noi ziaristii, prefecturile au primit ieri dimineata circulare prin care li se cerea o estimare a costurilor pentru organizarea de alegeri.
Ministrul delegat pentru controlul implementarii programelor cu finantare internationala, Cristian David, a declarat sambata ca Romania nu-si poate permite alegeri anticipate in acest an. ... “Sunt categoric impotriva convocarii unor alegeri anticipate, indiferent cine ar formula aceasta propunere.
◦Ce fel de baza are stabilirea unui criteriu paritar de reprezentare intre PNL si PSD, prin raportare la alegerile care au avut loc intre 2008 si 2009 (alegeri locale, alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale)?
google-analytics.com