Cautare

62268 de rezultate pentru "accidentul din data de 13 12 2009 in bihor" (6.34 secunde)
Produsele accizabile, fie ca este vorba de cele din alcool, petroliere sau din tutun, reprezinta o sursa de inavutire rapida, dar si o sursa de evaziune fiscala care cu greu poate fi eradicata de organele de control.
Patronatul din Industrie si Comert, in parteneriat cu Primaria Oradea, a organizat, ieri, un seminar cu tema "Dialog economic interregional 2006", in incinta hotelului "Melody" din Oradea. La eveniment au participat reprezentanti ai autoritatilor locale din judetul Hajdú-Bihar, din Ungaria, oameni de afaceri romani si ungari.
Anul 2006 a fost un an agitat si cu probleme pentru Directia de Control Fiscal din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, cele mai multe probleme provenind din activitatea de rambursare de TVA.
Circa 700 de sindicalisti din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor si colegi de-ai lor din cadrul Directiei Regionale Vamale Cluj (DRVC), cu sediul la Oradea, au facut ieri o greva de avertisment de doua ore, timp in care angajatii celor doua institutii nu au lucrat cu publicul si nici cu societatile comerciale.
a fost luni dupa-amiaza intr-o scurta vizita prin judetul Bihor, el fiind insotit de inspectorul general, Liliana Antonescu.
Dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, filiala PC Bihor s-a marit prin constituirea organizatiei de femei, iar conducerea PC anunta primirea in partid a lui Vasile Duta, care aduce cu el 500 de noi membri, luni, o parte a membrilor PC Oradea, in frunte cu presedintele filialei, au parasit corabia conservatorilor.
Asa cum promisesera in urma cu o saptamana, social-democratii bihoreni si conservatorii vor organiza impreuna conferintele de presa saptamanale, sub sigla PSD+PC.
Mult machiavelism si multe sofisme la conferinta de presa a UDMR de ieri. Dupa ce ca reprezentantii Uniunii au castigat alegerile in Bihor datorita absenteismului cronic de care sufera romanii, acestia se declara nemultumiti de prezenta electoratului la vot.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, in luna martie, controale la 612 agenti economici, descoperind abateri de la legislatia in vigoare la 490 dintre acestia.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au atras luna trecuta la buget peste 10 miliarde de lei vechi, din care au incasat numai 2,5 miliarde de lei vechi.
Iese sau va fi alungat PD de la guvernare? ... La nivel local, oamenii PD-ului nu s-au aratat prea dornici sa-si paraseasca posturile de conducere de la nivelul directiilor deconcentrate ale Bihorului.
Criza fortei de munca, pe care o semnaleaza tot mai multi agenti economici, nu mai este doar un subiect de dezbatere, ea loveste direct in interesele angajatorilor si in activitatea lor. Potrivit datelor statistice, peste 83.000 de muncitori, in mare majoritate calificati, sunt cautati de angajatorii din Romania.
in perioada 1999-2000, sotii Mircea si Liliana Maior din Tasnad au beneficiat de patru restituiri ilegale de TVA, in valoare totala de 412 milioane lei, aprobate de catre DGFP Satu Mare. Sumele proveneau din TVA-ul aferent vinzarii propriei case intre doua SRL-uri.
Sigur pe rezultatele referendumului de maine, presedintele suspendat Traian Basescu si-a anuntat intentia de a face un nou guvern si o alta majoritate parlamentara, cu aceiasi "hoti" si "oligarhi", pe care a promis ca-i va arunca "peste balustrada".
Coalitia pe care PNL si UDMR au anuntat-o la nivelul judetului Bihor si al municipiului Oradea nu i-a cazut prea bine liderului PSD Mihai Bar.
Candidatii partidelor parlamentare din Bihor pentru colegiile uninominale se lasa asteptati. Pare-se ca lipsa de cadre care sa aiba si notorietate, si sa castige colegiul in care va candida este unul dintre motivele pentru care se intarzie asa de mult desemnarea candidatilor.
Deputatul Claudiu Pop este sigur de reusita partidului pe care il conduce la alegerile parlamentare, declarand ca lista propusa de PSD este "beton".
Conducerea OJCA Bihor arata zootehnistilor pasii pentru accesarea fondurilor SAPARD Mai multi virtuali investitori in zootehnia bihoreana s-au adunat, ieri, la sediul Oficiului Judetean pentru Consultanta Agricola Bihor, pentru a vedea care sunt pasii pe care trebuie sa-i faca in realizarea investitiei pe care si-au propus-o.
Odata cu transferul de responsabilitati si activitati de la Fiscul bihorean la Directia Judeteana pentru Accize si Operatiuni Vamale (DJAOV) Oradea, tot mai multe societati comerciale si importatori care produc sau importa produse accizabile se plang ca vamesii le calca pragul si executa aceleasi actiuni de control ca inspectorii fiscali sau comisarii Garzii Financiare Bihor.
Palinca de mere si palinca de pruna sunt cele mai cautate bauturi la targul de produse traditionale din Parcul Cismigiu. Florin Chise participa cu palinca din Bihor la Targul organizat de Paste in Parcul Cismigiu.
google-analytics.com