Cautare

1284 de rezultate pentru "salarii" (7.19 secunde)
Plati pentru Fondul de garantare a creantelor salariale In prezent, cuantumul contributiilor sociale platite de angajatori este de 30,5% din fondul brut de salarii, din care 20,5% pentru asigurarile sociale de stat (pensii).
Smaranda Scridon, directorul executiv al DGFP Bihor, precizeaza ca sediile secundare ale angajatorilor persoane juridice, inregistrate ca platitori de impozit pe venitul din salarii, trebuie sa lucreze cu organele fiscale in a caror raza teritoriala sunt inregistrate.
Multi dintre ei sunt ingineri sau profesori iesiti la pensie, fara absolut nici o calificare in domeniul nuclear, dar care au fost bagati pe gat romanilor in schimbul unor salarii de-a dreptul obscene.
2006 a fost primul an in care contribuabilii care in anul precedent au realizat venituri numai din salarii nu au fost nevoiti sa depuna declaratii de venit.
Spre exemplu, directorii generali ai institutelor de cercetare-dezvoltare subordonate MEC vor incasa in total in acest an salarii, sporuri si prime in valoare de circa 130.000 de lei brut (1,3 miliarde de lei vechi), potrivit Mediafax.
Salarii mai mari, tichete de masa si bani pentru investitii sunt beneficiile obtinute de mineri in urma negocierilor cu ministrul Economiei si Comertului, Codrut ßeres.
Studiul, intitulat "Preturi si salarii", a fost publicat ieri, fiind realizat de banca elvetiana UBS si preluat de AFP. ... Potrivit studiului, cele mai mici salarii sunt primite de locuitorii din Jakarta, Manila si Delhi.
Salarii mari, pensii pe masura Daca cineva munceste 10 ani in Italia si contributiile platite sunt mai mari decat cele in Romania unde a lucrat 20 de ani, este posibil ca sumele provenite de la statul italian in contul de pensie sa fie mai mari, chiar daca muncitorul a lucrat mai mult in Romania.
Pana in prezent, 3.500 de muncitori de la Volkswagen au optat pentru disponibilizari cu salarii compensatorii, ca urmare a eforturilor companiei de a reduce numarul angajatilor, in vederea scaderii costurilor.
Functionarii publici si personalul contractual al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) vor beneficia de salarii de baza majorate cu 75% fata de cele prevazute de legislatia privind salarizarea functionarilor publici si a personalului contractual.
Cele mai mici salarii raman in sectorul de retail. Potrivit studiului, Bucurestiul ramane lider in privinta castigurilor salariale pe regiuni geografice, salariul mediu in capitala fiind de 2.600 lei.
In aceste conditii, tinerii intervievati cred ca vor avea loc majorari de salarii din 2007. Pentru realizarea acestui sondaj au fost intervievate 631 de persoane.
Directorul adjunct al Directiei de Taxe si Impozite Craiova, Eugen Calinoiu, spune ca, desi popririle pe salarii par cea mai rapida si eficienta modalitate de recuperare a banilor datorati bugetului, in realitate lucrurile nu stau asa, din cauza comunicarii defectuoase intre institutiile statului.
Romanii, recent integrati in UE, au salarii minime mai mari cu 60 de lei de la 1 ianuarie 2007. ... La ora actuala, avem cele mai mici salarii din Europa.
De la momentul incetarii activitatii si pana ieri, au plecat din societate 120 de angajati, care si-au gasit alte locuri de munca, fiecare dintre acestia primind cate patru salarii de baza cu care au fost incadrati in fabrica.
In plus, unii salariati si-au recuperat acum primele de vacanta din perioada 2003-2005, iar altii, sporul de dispozitiv, ceea ce inseamna inca trei salarii", a precizat Ringo Damureanu, liderul sindical din administratia judeteana.
Putere de cumparare mai mare Pe langa salarii mai mari, vom beneficia si de cresteri de preturi mai modeste decat pana acum.
Trebuie precizat ca persoanele fizice care in 2006 au realizat numai venituri din salarii sau asimilate salariilor nu au obligatia declararii acestor venituri.
Cei 440 de angajati ai Menarom vor avea salarii mai mari, echipament de lucru, precum si alte facilitati in urma finalizarii negocierii Contractului Colectiv de Munca pe anul 2007.
Valoarea acesteia este un multiplu al veniturilor salariale încasate pe cardul respectiv, plafonul stabilit diferind în functie de banca (de regula este de trei salarii libere de sarcini, însa poate ajunge si la sase) si de conventia încheiata între banca si angajator.
google-analytics.com