Cautare

1284 de rezultate pentru "salarii" (7.66 secunde)
• E normal, pana la un punct, dar si inainte de alegeri am spus foarte clar, compania poate fi salvata, dar nu cu toti angajatii • Cei care pleaca primesc 24 de salarii compensatorii, in lumea privata nu exista asa ceva decat la contractele colective • Eu cred ca am datoria sa incerc sa gestionez pe cat posibil fiecare problema cu luciditate, i-am inteles pe oameni dar le-am spus tot timpul, asta este realitatea, cu 2.000 de oameni se poate • Credeti ca vine cineva sa cumpare Oltchim cu 800 de mil euro datorii?
Paradigma cresterii de salarii in raport cu performanta este insa obligatorie si in sistemul public, fapt atestat si de recenta declaratie a doamnei Rovana Plumb, ministrul muncii, potrivit careia "in sistemul public trebuie sa existe intr-adevar o motivare a angajatilor, in asa fel incat sa putem sa-i cointeresam sa furnizeze servicii publice de calitate".
Rebranduiti sub culorile noului PNL, domnii Predoiu si Blaga nici usturoi n-au mancat, nici semnatura pe taierile de salarii si inchiderea de spitale nu si-au pus-o!
Romanii care primesc salarii in moneda nationala au in sfarsit un motiv de bucurie: ... Radu Craciun, analist-sef la ABN-AMRO, a reiterat ideea ca aprecierea leului ii va avantaja in mod clar pe cei cu salarii in lei.
Scaderea castigului salarial mediu net s-a datorat, in principal, platii in decembrie a primelor anuale din fondul de salarii si ajutoarelor banesti pentru Sarbatori conform contractelor colective de munca.
In legatura cu depunerea fiselor fiscale pentru veniturile realizate din salarii platite in anul fiscal 2004, ca urmare a centralizarii datelor a reiesit ca pana la data de 14 martie a.c., dintr-un total estimat de 17.606 angajatori, au depus fisele fiscale 97,19 %, din care, in termenul legal de pana la 28 februarie a.c., un numar de 17.092 angajatori, respectiv 97,08% si peste termenul legal un numar de 21 angajatori, respectiv 0,1%.
La randul sau, Marin Anton, consilierul presedintelui Balkan Petroleum (BkP), ne-a declarat ieri ca, dupa ce rafinaria va fi oprita angajatii Rafo vor fi trimisi acasa “pentru ca bani de salarii nu avem“.
Galatenii mai au la dispozitie doar zece zile pentru a declara in mod oficial statului cistigurile obtinute anul trecut, termenul-limita de depunere a declaratiilor de venit global fiind 15 mai Conform legislatiei in vigoare, au obligatia de a depune, prin intermediul Postei, declaratiile de venit global, anumite categorii de contribuabili, respectiv cei care in cursul anului 2004 au lucrat la un singur angajator o perioada mai mica de un an, cei care au lucrat la mai multi angajatori, persoanele fizice care au obtinut venituri asimilate salariilor, cum ar fi indemnizatia de membru al consiliului de administratie, de cenzor sau ca asociat unic, precum si cei care au primit salarii din strainatate pentru activitatea desfasurata in Romania.
Potrivit INS, majorarile de salarii din martie au provenit din plata primelor si a stimulentelor, regularizarea impozitului pentru 2004 si negocierile de salarii in agricultura, industria alimentara, fabricarea produselor din cauciuc si mase plastice, precum si constructii.
Sectorul financiar-bancar ofera in Romania cele mai mari salarii pentru functiile de top management, fiind urmat de industrie si IT&C, apoi de sectorul bunurilor de consum, afirma Panos Manolopoulos, director general al firmei Stanton Chase, specializata in recrutarea de personal pentru conducere.
Conditia pentru ca aceasta categorie sa primeasca salarii mai mari este ca normele de aplicare ale Codului fiscal, elaborate de Ministerul Finantelor Publice (MFP), sa fie aprobate si, totodata, sa intre in vigoare cit mai repede.
Conform Legii 130 din 1999 privind protectia persoanelor incadrate in munca, comisionul lunar este in cuantum de 0, 75% din fondul de salarii in cazul angajatorilor carora inspectorii de munca le pastreaza si le completeaza cartile de munca ale salariatilor.
Depozitele bancare sunt cele mai populare servicii bancare realizate prin optiunea clientului (scotand din calcul cardurile de salarii, care reprezinta alegerea angajatorului), fiind folosite de catre un sfert dintre utilizatorii de servicii bancare.
Potrivit proiectului de act normativ, se vor impune cu cota de 16% veniturile din activitati independente, salarii, cedarea folosintei bunurilor, investitii, pensii, activitati agricole, premii si alte surse.
Cei 13 directori (8 romani si 5 americani) continua sa asiste nepasatori la jaful ARO primind in schimb salarii si beneficii grase, de mii de dolari, in timp ce muncitorii mai au inca de recuperat salarii de anul trecut.
Salarii compensatorii cerute in instanta Cei 270 de disponibilizati ai Grimex au contestat in instanta deciziile de disponibilizare, cerand schimbarea incadrarii juridice pe baza careia au fost trimisi acasa. ... Asta le-ar da dreptul celor 270 de angajati la sase salarii compensatorii.
Cresterea salariului de baza minim brut pe tara va duce la o majorare a cistigului salarial pentru aproximativ 630.000 de angajati, potrivit datelor statistice privind repartizarea salariatilor pe grupe de salarii, in functie de salariile de baza brute realizate.
Astfel, micii actionari, care nu fac dovada ca au venituri din salarii sau somaj, sint obligati sa plateasca asigurari sociale de sanatate in valoare de 6,5%. ... Daca valoarea dividendelor este mai mica decit 12 salarii minime/an fiecare actionar ar trebui sa isi plateasca individual diferenta.
Directorul AMOFM Bucuresti a aratat ca farmacistii vor fi in continuare cautati pe piata muncii, iar studentii din anii terminali care lucreaza deja in farmacii sint platiti cu salarii mai mari decit medicii rezidenti.
Comisionul perceput de ITM Galati este de 0,75% din fondul lunar de salarii in cazul angajatorilor carora le pastreaza si completeaza carnetele de munca si de 0,25% din fondul lunar de salarii pentru angajatorii carora le verifica si certifica legalitatea inregistrarilor efectuate de catre acestia.
google-analytics.com