Cautare

1283 de rezultate pentru "salarii" (3.51 secunde)
Liderul social-democratilor din Romania, Victor Ponta, crede ca motiunea de cenzura a opozitiei va fi votata si de parlamentari ai PDL si UDMR, iar prin caderea Guvernului Boc nu vor mai fi aplicate taierile de salarii si de pensii.
Ca sa folosim un exemplu recent si cunoscut, Grecia este si mai indatorata decat Romania, s-a imprumutat cu peste 100 miliarde euro chiar pentru a plati pensii si salarii, dar nimeni n-o considera "de mana a doua".
Persoanele fizice care au drept singura sursa veniturile din inchirieri de bunuri (deci nu au venituri din salarii) sunt obligate de lege sa contribuie la bugetul asigurarilor sociale de sanatate.
Hossu a mai precizat ca sindicatele au respins propunerea Executivului cu privire la legea unica de salarizare, care propune o variatie a nivelului de salarizare in functie de nivelul procentului din PIB alocat fondului de salarii.
Liderul CNSRL Fratia a precizat ca in legea-cadru nu mai sunt prevazute salarii de merit, al treisprezecelea salariu sau prime de vacanta, iar legea salarizarii pentru 2011 propune variante de majorare a salariilor cu proportii cuprinse intre 1 si 20%.
Pentru puterea portocalie, masurile anticriza se limiteaza la concedieri, taieri de pensii, salarii si ajutoare sociale. La toate aceste masuri aberante si anti-romanesti se adauga si imprumuturile imense pe care acest guvern le contracteaza.
Deputatii au introdus stimulentele in salarii Camera Deputatilor a adoptat ieri cu 209 voturi "pentru", 12 "impotriva"
Prin urmare, nu se vor mai plati salarii, ceea ce inseamna ca vor ramane mai multi bani de investitii", a explicat senatorul Dobra.
Potrivit acestuia, daca "banii intrati in buzunarele PDL" ar fi intrat la bugetul statului, n-ar fi fost nevoie de taieri de salarii si de pensii sau de marirea TVA.
Consiliul National Executiv al Partidului National Liberal a stabilit, miercuri, 9 martie a.c., ca toti parlamentarii PNL vor fi prezenti la dezbaterea motiunii de cenzura "Codul Boc - salarii mici, somaj mare, firme falimentate" si vor vota pentru sanctionarea actualului guvern.
Care nu cu taieri de salarii si pensii, nu cu distrugerea serviciilor publice de educatie si de sanatate se rezolva.
ca in semestrul doi, daca vor fi rezultate bune, s-ar putea sa dam pensii si salarii.
"Am vazut televiziuni ale unor fosti turnatori din Securitate promovand national si international dezastrul din Romania, este obiectivul unei categorii care se teme si de urmarile legii, este obiectivul unor oameni care astazi trebuie sa raspunda in fata legii de a crea dezordine, de data aceasta urcandu-se pe un val indreptatit de nemultumire al oamenilor care au trecut, in paralel, atat printr-un proces dur de ajustari structurale necesare pentru ca Romania sa poata merge inainte - taieri de salarii, cresteri TVA, reduceri sau introduceri de impozite pe un anumite segment de pensii - toate acestea au creat unor oameni care ar vrea ca Romania sa se intoarca la inceputul anilor ‘90 posibilitatea sa se urce pa valul nemultumirii populare", a adaugat presedintele.
Este obiectivul unei categorii care se teme si de urmarile legii, este obiectivul unor oameni care astazi trebuie sa raspunda in fata legii, de a crea dezordine, de data aceasta urcandu-se pe un val indreptatit de nemultumire al oamenilor care au trecut printr-un proces dur de ajustari structurale necesare pentru ca Romania sa poata merge inainte - taieri de salarii, cresteri de TVA, reduceri sau introduceri de impozite pe un anumit segment din pensii.
Reamintim ca la doar doua zile dupa ce noul premier anunta la TVR ca nu se pune problema unei majorari de salarii, dar ca se gandeste serios la reducerea CAS, a iesit presedintele cu un discurs in care spune exact pe dos.
Franks ne-a spus, la plecare, cand se vor da majorarile de salarii, cate companii trebuie privatizate in acest an, ca nu va scadea TVA-ul la alimente, ca preturile la energie se vor liberaliza s.a.m.d.
Franks ne-a spus, la plecare, cand se vor da majorarile de salarii, cate companii trebuie privatizate in acest an, ca nu va scadea TVA-ul la alimente, ca preturile la energie se vor liberaliza s.a.m.d.
"Romanii nu uita si nu iarta taierile de salarii si pensii - conform tuturor sondajelor de opinie, PDL va pierde toate primariile de sector si consiliile locale, dar si Primaria Generala. ... taieri de salarii si pensii, concedieri, inchideri de spitale, subfinantarea sistemului de asigurari de sanatate si asigurari sociale.
Ei se mai intreaba, in context, de ce este in neregula sa fie luate rapid masuri pentru a veni in intampinarea solicitarii Curtii de Conturi, care a anuntat deja ca s-au acordat, fara temei legal, salarii pentru vicepresedintii de la ICR, care au fost numiti fara ca functiile acestora sa existe in cadrul legal.
• Rebeliunea generalilor pentru sporuri si salarii Puzderia de generali si chestori cu care au fost impanzite Armata, Politia si serviciile secrete in ultimii ani incearca sa justifice avansarea in grad la exceptional si s-au angrenat intr-un razboi nemilos cu Guvernul Ponta.
google-analytics.com