Cautare

1284 de rezultate pentru "salarii" (3.76 secunde)
Potrivit liderului sindical Victor Peta, noii patroni vor sa aduca unele modificari la contractul colectiv de munca, fiind nemultumiti de numarul mare de salarii compensatorii pe care trebuie sa le plateasca în cazul unor disponibilizari.
Managerii Orkla au anuntat ca personalul disponibilizat va primi salarii compensatorii, fara a preciza cuantumul acestora.
Cei mai multi sunt platiti pe contracte de cesiune de drepturi de autor, insa nu stiu ca vor avea pensii mai mici decat cei platiti cu aceleasi salarii pe carnetul de munca.
In cazul absolventilor de invatamant secundar superior sau invatamant postliceal, valoarea subventiei este de 1,2 salarii de baza minime brute pe tara. Angajatorii care incadreaza absolventi de invatamant superior primesc o subventie egala cu 1,5 salarii de baza minime brute pe tara.
Exodul masiv al specialistilor catre vest, spre salarii mai bune, dar si remuneratiile foarte mici din anumite sectoare cum ar fi cel al confectiilor reprezinta principalele cauze care au determinat o criza acuta de forta de munca calificata in diverse domenii de activitate.
Datorita competitiei politice intre partide s-au produs cresteri aberante de salarii bugetare, cu efecte puternice in majorarea inflatiei. ... In opinia consilierului guvernatorului BNR, decorelarea dintre salarii si productivitate nu poate avea loc decat pe termen scurt.
"Pe data de 7 octombrie va fi transmisa reprezentantilor Guvernului si ai Parlamentului lista cuprinzand principalele revendicari sindicale, cum ar fi asigurarea unor salarii salarii care sa acopere cresterea preturilor si rata inflatiei.
Programul de restructurare a Rompetrol prevede concedierea a 2.000 de salariati pâna la sfârsitul anului, acestia urmând sa beneficieze de cel putin sase salarii medii nete, a declarat ieri, la Alma Ata, directorul general executiv al Rompetrol, Dinu Patriciu.
Noi am solicitat alinierea salariului minim din societate cu salariul minim pe ramura Constructii de Masini, la care Commet este afiliata, inca de la inceputul acestui an, cand a avut o alta runda de negocieri care insa s-a finalizat cu o greva generala care a durat mai bine de doua saptamani si fara niciun leu in plus la salarii.
Mai mult, conducerea Combinatului a invocat ca nu poate acorda niciun leu in plus la salarii din cauza crizei economice mondiale care a afectat si activitatea combinatului, dar nu a prezentat nicio cifra sau acte care sa demonstreze care este dimensiunea crizei sau ca toate masurile luate, in special cele privitoare la reducerea cu peste 50 la suta a productiei de otel si fonta, sunt o consecinta a crizei economice mondiale.
"Este momentul in care 'oportunittii', cei care isi schimbau job-ul la cateva luni si vanau salarii mereu mai mari, sa se linisteasca.
1) 0,75% din fondul lunar de salarii, angajatorilor carora le pastreaza si le completeaza carnetele de munca; 2) 0,25% din fondul lunar de salarii, angajatorilor carora le presteaza serviciile prevazute la art.
Nici soarta managerilor romani nu este de invidiat, acestia avand salarii de zece ori mai mici decat cei din Occident, daca tinem cont de faptul ca un director de marketing dintr-o companie britanica are un venit mediu anual de 191.
veniturile nete determinate pe baza de norme de venit, veniturile din salarii, veniturile din pensii, veniturile din salarii din strainatate (formular 201), veniturile din dobanzi si dividende, veniturile din activitati agricole - cu exceptia arendei si veniturile din mosteniri, donatii, burse, alocatii de maternitate.
Formularul 224 se refera la "Declaratie privind veniturile sub forma de salarii din strainatate obtinute de catre persoanele fizice care desfasoara activitatea in Romania si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si posturilor consulare acreditate in Romania", de catre persoanele fizice care isi desfasoara activitatea in Romania si obtin venituri sub forma de salarii din strainatate, precum si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si ale posturilor consulare acreditate in Romania.
000 de angajati ai CFR Marfa vor primi salarii reduse aproape la jumatate incepand din luna iulie. Compania a decis sa reduca orele de munca ale salariatilor cu 40%, anunta subsecretarul de stat din cadrul Ministerului Transporturilor, Constantin Axinia.
Abia in 2011 si 2012, romanii vor incasa salarii intre 1400 si 1500 de lei. Pe regiuni de dezvoltare, salariile medii nete prognozate difera.
Valoarea minima a primei este de cinci salarii, iar cea maxima - de 12. ... Nu ma astept sa primesc o suma echivalenta cu 12 salarii, ci mult mai putin.
Ei vor primi 11 salarii compensatorii, conform contractului colectiv de munca, si cate 2.800 de lei in plus. ... Despre personalul care lucra in acele centre, reprezentantul Ford sustine ca nu sunt disponibilizari, iar daca doresc sa paraseasca societatea, li se ofera salarii compensatorii:
Romania face parte din prima grupa, din trei, a statelor europene cu salarii minime mai mici de 400 de euro.
google-analytics.com