Cautare

1284 de rezultate pentru "salarii" (4.33 secunde)
Conducerea Sindicatului Lucratorilor de la Dunare "Farul" din curtea AFDJ i-a solicitat ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, o majorare a fondului de salarii a regiei autonome galatene cu 39 de procente.
Directorii din America au salarii care depasesc cu putin 100.000 de euro. Ocupantele primelor locuri in clasamentul mondial al veniturilor sunt statele care dispun de rezerve petroliere semnificative precum Arabia Saudita sau Emiratele Arabe Unite, cu salarii de peste 220.000 de dolari.
salarii sau asimilate salariilor, activitati independente, agricultura (daca persoanele respective nu platesc contributia pentru activitati independente), indemnizatii de somaj, cedarea folosintei bunurilor, dividende si dobânzi, drepturi de proprietate intelectuala si alte venituri care se supun impozitului pe venit.
Nemultumiti de salarii si tentati de ofertele primite din strainatate, aproximativ 500 de navalisti au parasit locurile de munca pe care le aveau de cativa ani la Santierul Damen.
Cei 270 de angajati ai societatii, care au revenit la locul de munca dupa ce au fost disponibilizati, vor primi salarii mai mari si, in premiera, tichete de masa.
Potrivit spuselor lui Dobrea, "marea rectificare" a adus 6,2 milioane, iar Directia cheltuie lunar, pe salarii, 2,4 milioane de lei, pe alocatiile de hrana ale copiilor 180.000 de lei, iar utilitatile "rup" lunar din bugetul Directiei in jur de 200.000 de lei.
Asta este economia noastra la fondul de salarii. ... Este vorba despre premiul anual de pâna la 5% din fondul de salarii“, a declarat directorul de personal, Ioan Acrivopol.
Bancile care activeaza in Romania vin, de la an la an, cu oferte de creditare dintre cele mai diverse, destinate atat celor cu venituri si bonitate redusa, cat si persoanelor ale caror salarii sunt de cateva ori mai mari decat media pe economie.
În consecinta, FNSA a declansat, la începutul acestei saptamâni, conflictul de interese, asteptând sa fie invitati de MMFES la mediere.Discrepante enorme între salariile bugetarilorPotrivit lui Neagu, principalele cerinte ale functionarilor publici sunt majorarea salariilor proportional cu rata inflatiei pe 2008, ceea ce ar duce la o crestere în termeni reali de 20%, precum si adoptarea proiectului de lege privind salarizarea în administratia publica, pentru a se evita discrepantele între salarii, care ajung în unele cazuri sa fie de 50 la 1.
Angajatorii sau platitorii de salarii sau venituri asimilate salariilor au obligatia de a depune pana la data de 29 februarie, la sediul Directiei Generale a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ), fisa model 210, respectiv fisa fiscala privind impozitul pe veniturile din salarii.
Contributia angajatorilor la fondul public de pensii (19,5% din fondul total de salarii) totalizeaza 28.568.940 de lei pe judet, în aceeasi luna luata ca referinta, iar 2.275.687 de lei au fost obtinuti de Casa de Pensii din alte venituri.Având în vedere ca în Dolj se contribuie la pensii cu jumatate din necesar, fondurile de care este nevoie pentru plata integrala a pensiilor doljenilor provin din cele colectate la nivelul întregii tari în fondul national de asigurari sociale.
"Noi avem sporuri mai mari decat fondul de salarii. ... In aceeati perioada, fondul de salarii a crescut cu 510%. Daca vom face o comparatie intre cattigul mediu brut din administratie de circa .1 000 de euro ti cel din sectorul neguvernamental, este limpede ca exista o discrepanta.
In cadrul conferintei de presa sutinute ieri, presedintele SSS, Gheorghe Tiber, a declarat ca, in cazul in care conducerea Combinatului nu va accepta azi solicitarea sindicatului de majorare cu 25% a fondului de salarii, respectiv acordarea unei cresteri fixe de 275 de lei, luni va fi declansat conflictul de interese.
Salarii in functie de productivitate Presedintele Uniunii Sindicatelor Feroviare "Miscare Comercial" Galati, Viorel Istrate, considera ca, in actuala situatie, nu se putea cere mai mult de la administratie. ... Ministrul Transporturilor vorbeste de salarii in functie de productivitate.
  Teama patronatelor Patronii care ofera salarii de mizerie angajatilor îsi fac deja griji pentru forta de munca actuala, care ar putea fi absorbita de noua companie de autoturisme.
  Teama patronatelor Patronii care ofera salarii de mizerie angajatilor îsi fac deja griji pentru forta de munca actuala, care ar putea fi absorbita de noua companie de autoturisme.
Majorarile de salarii acordate de angajatori ar trebui sa fie indreptate catre fondurile de pensii facultative (Pilonul III), efectul masurii fiind stimularea economisirii si reducerea consumului, si implicit a inflatiei, a declarat, joi, directorul general al ING Asigurari de Viata, Bram Boon.
Din cei aproape 2.300 de romani din Spania si Italia care au participat la cele doua burse ale locurilor de munca, organizate de ministerul Muncii, doar 100 au incheiat contracte cu angajatorii pentru a lucra in Romania, acestia acceptand sa se intoarca pentru salarii intre 700 si 1.000 euro.
Sa mutam banii de la investitii la salarii. Guvernul nu va aproba majorari de salarii in 2008", a declarat ministrul, explicand ca trebuie avuta in vedere evolutia economiei pe termen lung, atunci cand se iau astfel de masuri.
Managerii Orkla au anuntat ca personalul disponibilizat va primi salarii compensatorii, fara a preciza cuantumul acestora.
google-analytics.com