Cautare

1284 de rezultate pentru "salarii" (3.20 secunde)
'cheltuiti cu 500 de milioane mai mult in investitii in infrastructura si mai putin cu 500 de milioane la salarii. Ati depasit per total la salarii si la cheltuieli cu bunurile si serviciile'", a afirmat ministrul.
De aceea, se si vorbeste despre taieri de salarii la Realitatea de 50% (de 80% pentru cei cu salarii de peste 5.000 de euro).
Exista riscul ca statul sa piarda mult mai mult daca da afara un bugetar, in cazul in care ar trebui sa-i plateasca salarii compensatorii, conform contractelor colective de munca, bani care ar fi suportati tot din vistieria statului.
Si atunci ce ne facem cu banii de salarii, de pensii? ... Salarii, pensii, investitii. Ca sa putem carpi haina ponosita, de care parca nu mai vrem sa scapam, pentru a imbraca alta noua si curata, asa cum au tarile membre ale Uniunii Europene.
'Masurile preconizate de guvern privind reducerea de salarii si pensii nu au fost aplicate inca, dar efectele lor se vad deja unde te-ai astepta mai putin:
'In mintea presedintelui Traian Basescu, probabil ca Guvernul Boc va trebui sa implementeze taierile de pensii si salarii, in timp ce "guvernul-sluga II" va trebui sa aplice cresterea taxelor, invocand incompetenta Guvernului Boc, a declarat miercuri presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase.
Problema competitivitatii devine vitala pentru viitorul oricarei tari, declara Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, care de ani buni se straduieste sa explice romanilor ca nu exista salarii sau pensii in afara productivitatii muncii.
Bugetul anuntat marti va prevedea ajutoare sociale reduse, salarii inghetate pentru bugetari, contributii marite catre fondul de pensie, taxe pe profit marite cu pana la 40%, si o taxa pe valoare adaugata ce ar putea ajunge pana la 20%, fata de actualul 17,5%.
Cu toate ca sute de persoane ar fi trebuit trimise in somaj, acestea vor fi angajate in cele doua firme si va trebui sa castige contracte pentru a avea salarii.
Daca o persoana are drept singur venit din activitati independente (adica nu lucreaza in alta parte cu carte de munca), atunci contributia la sanatate nu poate fi mai mare decat 5,5% aplicat la cinci salarii brute pe economie, dar nici mai mica decat procentul aplicat salariului de baza minim brut pe tara.
Veniturile din salarii, in cadere libera Mai mult decat atat, veniturile totale medii lunare pe o gospodarie au fost de 2.337 de lei, valoare relativ constanta, potrivit INS.
Astfel, pentru absolventii scolilor de arte si meserii se aloca o suma egala cu valoarea indicatorului social de referinta, pentru cei care au finalizat liceul se dau 1,5 salarii, iar pentru absolventii de facultate doua salarii.
Ei considera ca munca este supraimpozitata si ca in unele domenii de activitate nu se pot da salarii mari, din cauza conditiilor actuale ale pietei.
Dar maine, cand trebuie platite pensii si salarii, de unde bani? ... Potrivit proiectului legislativ adoptat, cota de impozit de 10% se va aplica veniturilor din activitati independente, salarii, cedarea folosintei bunurilor, investitii si pensii.
Rambursarea TVA se face in 45 de zile Avocatii au prezentat un exemplu comparativ privind taxele si impozitele pe salarii, in Romania si Bulgaria, pentru o firma cu obiect de activitate productia de mobila, un fond de salarii de 45.000 de lei si 25 de angajati.
In cazul contribuabililor care au sedii secundare inregistrate fiscal ca platitoare de salarii si venituri asimilate salariilor, platitori de obligatii fiscale sunt contribuabilii respectivi, inclusiv pentru impozitul pe venitul din salarii datorat de salariatii care isi desfasoara activitatea la sediile secundare.
Trebuie si o sala sportiva in Bucuresti, nu doar sa platim pensii si salarii.
Asta in conditiile in care bugetarii romani au salarii cu o patrime miscorate, in timp ce bugetarii din TVR beneficiaza bine merci de salarii intregi.
Guvernul Boc nu face nimic pentru toti acestia, mai taie salarii, mai reduce indemnizatii, in schimb face totul pentru camarila politica. ... Din bugetele companiilor de stat, care, sa asigure salariile milionarilor de la putere, vor taia din celelalte salarii...ale angajatilor.
Restul de 85% este reprezentat de fondul de salarii si de contracte costisitoare incheiate de conducerile anterioare ale TVR, aflate inca in derulare (Contractul Colectiv de Munca, incheiat cu sindicatele din TVR in primavara lui 2010, respectiv pentru meciurile din UEFA Champions League si cu NBC Universal).
google-analytics.com