Cautare

2681 de rezultate pentru "zilele" (3.39 secunde)
Zilele noastre ii dau si nu ii dau dreptate lui Toffler, in sensul ca era digitala, informationala (computere, telefonie mobila, internet) nu socheaza pe nimeni, nu afecteaza negativ societatea, dimpotriva, aceasta s-a adaptat ca un organism viu;
Profitati la maximum de zilele ce vor urma. ... Zilele acestea va incumetati sa abordati cateva probleme spinoase la serviciu sau acasa.
Depresia de toamna este asociata adesea cu un sentiment de neincredere si tristete ce apare in zilele scurte de toamna si iarna.
In jurul conducerii celor doua partide importante, PSD si PNL, au fost cel mai probabil infitrate persoane ce contribuie masiv la tensiunea uriasa din zilele acestea. ... Specializate in dezinformari, inflitrari si influentarea unor lideri importanti, serviciile isi fac simtite prezenta zilele acestea si in proximitatea liderilor USL.
Initiatii afirma ca intr-una din zilele urmatoare, acest Ou Filozofal se va transforma in insasi Piatra Filozofala, Piatra Intelepciunii sau Piatra Nemuririi.
Majoritatea romanilor profita de zilele libere fie pentru a-si vizita rudele din alte zone, fie pentru a merge la mare sau la munte.
Laboratoarele La Roche-Posay organizeaza in 32 orase din tara in perioada mai-iunie 2014 Zilele Protectiei Solare. ... Zilele Protectiei Solare 2013, in cifre:
"Chiar in zilele caniculare nu este deloc sanatos sa dam pe gat apa cu gheata, deoarece provoaca dezechilibre, in primul rand digestive.
Obiectele cele de toate zilele, pline de microbi In para dusului isi face culcus o bacterie foarte asemanatoare cu cea care provoaca tuberculoza Para dusului. ... Mai ales in zilele caniculare ne racorim cu un ceai sau o apa cu gheata.
"Participam la targuri traditionale organizate in toata tara, la festivaluri si la Zilele Orasului. Week-endul viitor vom fi prezenti la Zilele Orasului Targoviste (de unde suntem noi).
Al treilea motiv este ca in zilele noastre, in care stiinta indreptateste acest mod traditional de despartire, devine mai tacut dar mai decisiv, efortul de distrugere, de desfiintare a lui.
Va organizati mai bine zilele acestea si faceti liste de prioritati. ... Zilele acestea va simtiti plini de energie, entuziasti si mult mai productivi.
ACUM despre ATUNCI Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a rememorat pentru cititorii Q Magazine zilele Revolutiei si ce au adus acestea pentru Romania in 25 de ani.
Tot timpul, in zilele de sarbatoare nu dorim sa avem restrictii si atunci pentru a nu renunta la petreceri si la placere trebuie aplicata regula cate putin din toate, fara a exagera " reprezinta cheia succesului.
in Insulele Solomon (Marea Corailor) se mentine si in zilele noastre obiceiul de a se plati consultatiile medicale cu cartofi. O consultatie costa un tubercul de cartof, dar numai in zilele de lucru pana la pranz.
Toti ne bucuram de zilele de vara, dar, in aceasta perioada, trebuie sa fii mai atenta atunci cand vine vorba de pielea sensibila a bebelusului tau, care are nevoie de o ingrijire suplimentara. ... In zilele toride ale verii, bebelusul tau are nevoie de o ingrijire speciala.
Nu pot fi de acord cu o asemenea idee, deoarece, daca vorbim de neconstitutionalitate, de faptul ca profesorii cu copii nu pot beneficia de aceasta zi libera, atunci trebuie sa vorbim si de celelalte profesii care in zilele libere legale sunt la posturi.
Zilele acestea sunteti norocosi! ... Va preocupa aceste domenii in zilele ce urmeaza, mai ales ca ati ramas cu impresii frumoase din vacanta.
In zilele care urmeaza, veti fi ghidati de sentimente negative, precum furie, temeri, irascibilitate crescuta. ... Timpul petrecut alaturi de cei dragi nu va mai fi asa scurt in zilele urmatoare.
Vi se cer cam multe zilele acestea. ... Aveti in atentie multe zilele acestea. Va dati seama ca trebuie sa cerneti mult pana veti gasi adevarul.
google-analytics.com