Cautare

2681 de rezultate pentru "zilele" (7.15 secunde)
Angajatii din sistemul sanitar primesc si in 2016 toate drepturile salariale, inclusiv tichetele de masa si plata dubla pentru orele muncite in zilele cand sunt sarbatori legale, a anunatat, joi, Federatia Sanitas din Romania.
In zilele de 29 si 30 decembrie, pe spatii mici se vor semnala precipitatii slabe, mai ales sub forma de lapovita si ninsoare, urmand ca, dupa data de 3 ianuarie, probabilitatea de aparitie a precipitatiilor sa fie din nou ridicata.
In zilele de 1 si 2 ianuarie 2016, RATB va functiona cu un parc de vehicule redus, corespunzator unei zile de duminica.
Daca ziua a treia a ciclului menstrual cade la sfarsit de saptamana, atunci analizele se pot face in zilele 2-5 ale ciclului menstrual.
Exercitiile suplimentare in zilele cu antrenament Hypoxi pot avea efecte negative asupra rezultatelor si de aceea nu sunt recomandate. In zilele fara antrenament Hypoxi, sunteti liberi a practicati orice fel de sport.
Zilele acestea va simtiti un pic mai obositi ca de obicei. ... Zilele acestea sunteti foarte ocupati. Tot felul de comisioane, intalniri, calatorii scurte si mult chef de comunicare.
Zilele acestea sunt prielnice castigurilor! ... Zilele acestea va veti intalni sau va veti da seama ca langa dumneavoastra sta unul dintre cei mai buni prieteni.
In zilele noastre, multi oameni stiu cate ceva despre autism, dar foarte putini inteleg exact ce inseamna viata de zi cu zi a unei persoane ce sufera de autism.
In zilele urmatoare, apar si problemele digestive, biliare, pe fondul consumului in exces de alcool si de preparate traditionale de Paste. ... - Dupa un post, cel mai lung de peste an, indicat ar fi ca, incepand din Noaptea de Inviere, dar si in zilele urmatoare, sa dam dovada de cumpatare.
Zorela Sgarbura, medic primar obstetrica-ginecologie si au primit sfaturi pentru zilele toride de vara de la doamna Dr. ... Chiar daca zilele toride de vara par nesfarsite si gandul ne este la vacanta, gravidutele au raspuns afirmativ invitatiei mele.
Cea mai mare problema cu care zilele de vara vin la pachet este canicula, mai ales atunci cand nivelul umiditatii din aer este foarte ridicat.
CAPRICORN Esti favorizat in Casa Calatoriilor, iar deplasarile pe care le vei face in zilele de joi si vineri s-ar putea sa fie cele mai profitabile din acest an. Asadar, zilele favorabile sunt joi si vineri.
Magda Marincovici) Papa Francisc, aflat in Polonia cu ocazia festivitatilor prilejuite de Ziua Mondiala a Tineretului, a spus ca cruzimea nu s-a oprit la Auschwits si la Birkenau, deoarece, in zilele noastre, inchisorile sunt suprapopulate cu oameni tratati ca animale.
Magda Marincovici) Papa Francisc, aflat in Polonia cu ocazia festivitatilor prilejuite de Ziua Mondiala a Tineretului, a spus ca cruzimea nu s-a oprit la Auschwits si la Birkenau, deoarece, in zilele noastre, inchisorile sunt suprapopulate cu oameni tratati ca animale.
Apoi, la 15 minute dupa ce am baut acest mix de fibre, micul dejun consta in zilele pare (marti, joi, sambata) din ou fiert, ardei kapia si castravete sau rosii, iar in zilele impare (luni, miercuri, vineri, duminica) dintr-o portie de fructe dulci de sezon (nectarine, piersici, struguri), cat putem pune intr-un castronel, precizeaza Cori Gramescu.
Voi face, as vrea sa fac ceva gen Zilele recoltei, pentru ca am niste zone cu foarte multi oameni, unde s-au investit foarte multi bani, in Economat si in Piata Ferentari, de exemplu, si unde nu e vanzare si e pacat, pentru ca oamenii care ar putea cumpara de acolo.
Etapele nationale ale olimpiadelor scolare se organizeaza, de regula, in perioada vacantei de primavara, potrivit calendarului olimpiadelor nationale scolare.In zilele libere prevazute de lege nu se organizeaza cursuri.
Prognoza meteo pentru zilele de 18 si 19 Ianuarie 2017 nu aduce deloc vesti bune si vine insotita de o alerta meteo emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie - ANM.
Cum va fi vremea in Capitala si in tara Meteorologii anunta ca vremea se incalzeste in zilele urmatoare. Mercurul din termometre incepe sa creasca si se va ajunge la temperaturi de pana la 12 grade.
In zilele de 11 si 12 aprilie temperaturile vor scadea treptat cu aproximativ 6 grade, apoi se va incalzi, astfel ca in data de 16 aprilie media maximelor va fi de 16-17 grade.
google-analytics.com