Cautare

2681 de rezultate pentru "zilele" (3.15 secunde)
Bancile vind euro intr-o veselie pacalitoare, deoarece se apreciaza ca asa se dezvolta sansele de a se exercita presiuni in sensul scaderii cotatiilor - fapt demonstrat in zilele cind BNR a intervenit pe piata monetara si valutara.
Cine s-a simtit vinovat in zilele noastre si si-a primit condamnarea surizind? ... Ei bine, ceea ce s-a intimplat zilele trecute cu returnarea autocarelor, intesate cu viitori capsunari este efectul cel mai elocvent al protectiei sociale, pe care alesii nostri o propovaduiesc de cinspe ani incoace.
Unul dintre cele mai agitate locuri din Romania zilele acestea este o mica fabrica de globuri care, de peste 30 de ani creeaza si trimite in toate colturile lumii globuri fabricate manual, din sticla modelata la cald.
De fapt, ar fi o asemanare intre bucuriile prilejuite de fotbal si tristetea de zilele astea:
Dupa tristetea de zilele trecute, provocata de moartea Papei Paul al Doilea, oamenii au demonstrat ca durerea si bucuria sunt doar stari ale spiritului, atingand sufletul doar atunci cand evenimentele (fericite sau nu) te ating personal.
Fenomenul ar fi si mai zgomotos dupa zilele “libere“, in care tot natul se simte obligat sa iasa la iarba verde, unde sa “se simta bine“, sa faca un grataras, sa bea o berica si sa ragaie in tihna dupa o masa copioasa.
Din cauza coruptiei de sub ape, asa cum titra zilele trecute un cotidian central. ... Asa a glasuit zilele trecute purtatorul de cuvint al Ministerului Mediului, Simona Hodos, in fata avalansei de acuze ale presei la adresa prestatiei acestei institutii in scandalul uite pompa nu e pompa.
Nu fata de eroismul atribuit propagandistic ostaticilor din presa Puterii, ci de destinul celor trei in zilele urmatoare. ... Ce s-a intimplat in zilele de dupa sosire?
Nu fata de eroismul atribuit propagandistic ostaticilor din presa Puterii, ci de destinul celor trei in zilele urmatoare. ... Ce s-a intimplat in zilele de dupa sosire?
Citi dintre noi isi mai amintesc zilele Pietei Universitatii? ... Acum, dupa 15 ani, oamenii au scris la TVR si au spus ca filmul despre zilele Pietei Universitatii i-a facut sa plinga.
Partea "buna " e ca zilele astea am vazut o proba de cinism a politicienilor romani, care nu ar fi iesit la iveala, daca anuntul cu demisia si anticipatele nu s-ar fi lipit de dezastrul prin care trece tara acum.
Daca in privinta inundatiilor vara 2005 va ramane, fara indoiala, in istorie, despre zilele caniculare din urma nu se poate spune acelasi lucru.
Cu riscul de a-l supara rau de tot pe Mircea Dinescu, cel care vorbea zilele trecute despre "recuperarea demnitatii pierdute a scolii romanesti ", dau de stire domniilor voastre ca Mircea Dinescu vorbeste cu multa pricepere, dar nu destula.
Intr-una din zilele urmatoare, tata-mare l-a urcat in pat, langa el, pe nepot si i-a potrivit una din casti la ureche ca sa auda impreuna vocile acelea stranii potrivite cu acul in cristalul de galena.
Zilele Eminescu - inventie contemporana - sint cu totul altceva. ... De fapt ei, cei ce organizeaza Zilele, ni l-au luat pe poet pentru a si-l insusi in mod perfid.
Ca-s zilele Eminescu, zilele Enescu ori ziua bunului detinut, daca e rost de iesit in public pe de-a moaca si fara sa se interpreteze ca ipocrizie, atunci nu se pune problema.
De la banii de alta data si de la edilii care i-au urmat ne-a ramas un oras cu suflet, un oras de cultura, unde am putea numara pana in zilele noastre vreo 1.000 de ziare si reviste care au aparut si apar si azi.
Mai mult ca niciodata, am vazut in zilele din urma preotii alaturi de oameni. ... Zilele acestea am vazut si am inteles mai bine radacinile Ortodoxiei.
Ca in fiecare an, zilele acestea ne-au fost prezentati drept "turisti" unii care nu au nimic comun cu civilizatia, cu igiena, cu gradul elementar de confort si civilizatie spre care trebuie sa tinda un popor, care secole de-a randul a fost numit pagan.
Un semn istoric ar fi fost daca ne-ar fi primit la 22 decembrie sau la 9 Mai. Acestea sunt zilele noastre de nastere.
google-analytics.com