Cautare

2681 de rezultate pentru "zilele" (3.41 secunde)
Si am fost eu insumi in cateva locuri, incercand sa mergem, in zilele noastre, pe urmele unor locuri, oameni si intamplari pe care le descopeream in arhiva, sa vedem ce mai e cu ele, ce s-a mai intamplat, ce a mai ramas in memoria colectiva.
Pana zilele trecute erau peste 2.000 de CV-uri depuse direct la Ford.
Campania "Zilele portilor deschise" la Top Gel este programata intre 14-31 mai, dar organizatorii au spus ca este posibil sa reia vizitarea fabricii, datorita succesului mare pe care initiativa l-a avut inca de la inceput.
Zilele trecute priveam socat cum un manager al unei banci de stat (de stat!!!), respectiv C.E.C. ... Tot zilele trecute, un coleg deputat spunea ca demnitarii nu se compara cu oamenii obisnuiti.
In zilele urmatoare ne vom mai desparti si de alti jucatori. ... Gazarii vor sustine pe pamant turcesc cinci jocuri amicale, iar numele adversarelor vor fi cunoscute zilele urmatoare.
Nu-mi fac griji, pentru ca m-au cautat vreo doua echipe si zilele astea o sa ma decid unde voi juca, dar nu mi-a picat bine schimbarea asta. ... "O sa am o discutie cu cei de la FC Olt si vad zilele urmatoare ce voi face.
Jocurile Olimpice de la Londra vor putea fi urmarite in direct pe programele TVR1, TVR 2, TVR 3 si TVR HD, dar si pe site-ul jo2012.tvr.ro, dupa cum a anuntat zilele trecute Televiziunea Publica.
Zilele ce urmeaza nu au un start promitator si pe la mijlocul saptamanii sunteti chiar irascibili si va confruntati cu cateva situatii dificile. ... Zilele fericite va sunt umbrite de cateva mici discutii cu cei dragi.
Sub comanda antrenorului Xavier Pascual Fuertes, tricolorii au efectuat zilele trecute un cantonament la Barcelona si au participat in finalul anului la Yellow Cup, un puternic turneu amical in Elvetia.
Zilele acestea se asteapta ca Motorola sa lanseze RAZR 2, cea de-a doua varianta a celui mai popular telefon din istoria companiei. ... Telefonul va fi prezentat zilele acestea de Motorola, el urmand a fi disponibil dupa doua saptamani in ofertele majoritatii furnizorilor de telefonie mobila din lume.
Zilele trecute, compania tocmai a lansat primul sau telefon mobil, Nexus One, care a fost creat cu siguranta si pentru a-l folosi ca o modalitate exclusiva de a-si promova si mai mult aplicatiile si serviciile.
Informatii extrem de utile vor fi dezvaluite participantilor in zilele de 4 si 5 octombrie, zile in care vor fi cate trei track-uri de workshop-uri dedicate User Experience (UX) sustinute de facilitatorii Gregg Bernstein, Giulia Calabretta, Cennydd Bowles, Juho Paasonen, Andre Jay Meissner, Jared Spool si Dana Chisnell, toti fiind nume sonore in industria de UX Design.
Ce se intampla zilele acestea cu Facebook si Cambridge Analytica ar putea schimba radical regulile jocului online. ... Facebook se zgaltaie din temelii, zilele acestea, in urma scandalului Cambridge Analytica.
Dupa ce au avut trei reprezentatii in aer liber in noapte de revelion, Betty si Andra au hotarat zilele trecute sa faca o escapada la Varna, la un hotel de cinci stele, cu o zona de SPA extrem de dezvoltata.
Oricine cumpara in zilele de 11 si 12 aprilie 2013 un bilet la unul dintre cele trei concerte (Joe Cocker, Patricia Kaas si Megadeth) va beneficia de o reducere de 25%!
Victorita Colta, solista de muzica populara, si sotul ei, Gavrila Colta, sunt prezenti zilele acestea la targul de produse traditionale organizat in Parcul Cismigiu.
O delegatie reprezentativa din Romania a participat la evenimentele de la Roma in zilele de 11 - 12 - 13 mai, organizate de noi in colaborare cu Accademia di Romania, Institutul Cultural Roman, cu sprijinul Primariei Orasului Zlatna, al Universitatii de Vest "Vasile Goldis" din Arad, al Fundatiei Alistar de la Bucuresti si Breiller din Germania.Manifestarea s-a desfasurat dupa cum urmeaza:
Zilele acestea, Mihai organizeaza in curtea Palatului Sutu din Capitala un targ al colectionarilor din Romania, deschis astazi si maine, pana la orele 18.00. ... la Arad, la Zilele Aradului (unde domeniul a fost gratuit), la Palatul Sutu din Capitala, la Constanta.
In zilele de 4 si 5 iulie toti cei care cumpara un bilet pentru concert, platesc mai putin cu 25%!
Goodbye to Gravity, Psychogod, White Walls, Rezident Ex, Boon si Heaven Shall Burn ยท Recitalul trupei norvegiene Enslaved se muta sambata si se prelungeste Rock The City 2013 are loc in zilele de 27 si 28 iulie in Complexul Romexpo din Capitala.
google-analytics.com