Cautare

2681 de rezultate pentru "zilele" (2.91 secunde)
de la sarbatoarea fiilor satului pe care o regasim in fiecare sat, in fiecare comuna si de la festivaluri de obiceiuri si traditii populare organizate la nivel de localitate (asa cum au fost Zilele Sarmasului, Zilele Reghinului, Festivalul Obiceiurilor si Traditiilor de la Sampetru de Campie, Targul Portului popular si al Rusaliilor de la Rusii Munti, Targul de Vara de la Bala sau Targul Fetelor de la Gurghiu ajuns la a 109a editie) la evenimente de mare anvergura, deja cu traditie, cum sunt Festivalul Vaii Muresului (a 9a editie) si Festivalul Vaii Gurghiului (a 8a editie).
Zilele culturii armene, un eveniment aflat la cea de a doua editie. Sarbatoarea se desfasoara la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti in perioada 20-22 septembrie.
Zilele acestea, ii puteti gasi la parter, in incinta Salii Dalles, pe cei de la Basilur Tea, in cadrul Targului de Carte. ... - Sunteti prezenti si la Festivalul de Carte organizat zilele acestea la Sala Dalles.
Zilele Filmului Rus propun o selectie care aduce laolalta cele mai noi pelicule produse de Lenfilm, dar si productii care au facut istorie in cei 95 de ani de la infiintarea Studiourilor.
Aruncati o privire la ceea ce ati terminat zilele trecute si faceti bilantul realizarilor. ... Aveti grija sa pastrati o mica suma si pentru zilele mai putin favorabile.
Gheorghe Zapca si sotia sa, Maria Zapca, participa zilele acestea la targul de Paste organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu.
Virginica Soldanescu din Radaseni, de langa Falticeni, Suceava, participa zilele acestea la targul traditional organizat de Creart in Parcul Cismigiu. ... "Am fost prezenta zilele trecute si la targurile de la Vatra Dornei si de la Bistrita-Nasaud.
De cate ori merge la atelierul Black-Swan, vedeta isi alege rochia preferata pentru aparitiile sale, asa ca zilele trecute a optat pentru o tinuta din paiete, de culoare verde. ... Zilele trecute, incercand o rochie Black-Swan, m-am jucat putin de-a graviduta si am constatat ca nu-mi sta rau deloc!
Discutii libere 17:30 Sanatatea femeii in zilele noastre.
Corina Stoicescu) Intr-un interviu mai sincer ca oricand, Teo ne-a povestit despre relatia frumoasa pe care o are cu fiica ei, despre divinitate si opinii, dar si despre actul de eroism de a face in zilele noastre emisiuni de divertisment, de calitate.
Scrisa intr-o maniera emotionanta, dar si extrem de amuzanta, cartea Sinucidere fericita si La Multi Ani!, aparuta la Editura Lider, este o lectura atat de necesara in zilele noastre, fiind o celebrare a vietii, scrisa cu finete si umor.
In aceasta saptamana nu se fac nunti, iar zilele ei se petrec conform datinii, traditiei si obiceiului, astfel: ... - Ziua de Joi mai este numita Joia verde, Joia rea sau Joile Domnesti, acestea fiind zilele de Joi de dupa Pasti si pana la Duminica Mare a Rusaliilor.
Traieste zilele pe rand Indiferent ce se intampla, oricine poate lupta eficient doar lupta de astazi. Realizeaza ca nu experienta care s-a petrecut astazi devine coplesitoare, ci experienta de zilele trecute pe care continui sa ti-o repeti in minte.
xxx S-au implinit zilele trecute, pe 27 octombrie, 80 de ani de la inaugurarea Ansamblului Monumental Calea Eroilor din Targu Jiu, realizat de inca prea putin pretuitul Constantin Brancusi.
Acesti ochelari asigura o buna protectie impotriva stralucirii soarelui si, in acelasi timp, in zilele innorate, ofera o luminozitate buna. Modelele verzui fac ca mediul sa fie mai stralucitor, astfel incat acestia pot fi purtati in zilele cu vreme nefavorabila si pe timp de ceata.
Berbec Zilele acestea sunt favorabile intalnirilor si dialogurilor cu prietenii. ... Capricorn Zilele acestea te preocupa banii si situatia bugetului tau.
In rest, zilele saptamanii sunt multumitor de benefice si va veti incarca cu mult optimism. ... Zilele urmatoare va vor aduce responsabilitati mult mai mari.
In zilele de Pasti existau interdictii severe: ... In Bucovina, se obisnuia sa se construiasca, pentru zilele de Pasti, scrancioburi mici, pentru copii, in fiecare gospodarie, si un scranciob mare, pe toloaca satului, pentru tineri.
70% dintre romani considera ca in tara noastra lucrurile merg intr-o directie gresita Cei mai multi dintre romani - 70% - considera ca in Romania lucrurile merg intr-o directie gresita, potrivit unui sondaj al Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), realizat in zilele de 14 si 15 mai si citat de Agerpres.
Zilele ce vor urma se evidentiaza prin capacitatea dumneavoastra de a va mentine simtul umorului in timp ce partenerii de afaceri sau colegii de serviciu vor fi nervosi datorita situatiei financiare.
google-analytics.com