Raspunsul dur al lui CTP dupa ce Traian Basescu l-a acuzat ca ii aplauda pe mineri
Traian Basescu si Cristian Tudor Popescu au avut astazi un schimb dur de replici cu doar cateva zile inainte de referendum. CTP a replicat printr-un editorial postat peGandul.info.
"T. Basescu a reactionat la ceea ce am scris dupa cum urmeaza: "Despre gandirea lui Cristian Tudor Popescu am o parere extrem de neplacuta, nu tin s-o spun. Un om care ii aplauda pe mineri e un las"
Daca Traian Basescu ar avea in clipa de fata o parere buna despre gandirea mea m-ar face sa banuiesc ca mi-am pierdut mintile.
Cat priveste afirmatia "ii aplauda pe mineri", nu pot sa-i spun decat: Mintiti asa cum transpirati, domnule presedint Masaverde. Unde, cand, cum i-am aplaudat eu pe mineri? Cum puteti sa livrati o asemenea minciuna sfruntata, in sprijinul careia nu puteti aduce nici cea mai mica proba?
Pai, puteti, asa cum ati putut sa spuneti ca nu vreti sa castigati la masa verde, ca n-o sa va intoarceti la Cotroceni cu 5 la suta voturi pentru si 95 la suta impotriva dvs, ca un presedinte nu are voie sa se joace cu cuvinte ca lovitura de stat, ca ii indemnati pe romani sa mearga la vot si apoi sa cereti fara sa clipiti boicotarea referendumului "ca sa nu fie validata lovitura de stat".
Ma intreb cum pot sustinatorii dvs sa nu se simta ca o turma de oi manata inainte si inapoi" scrieCristian Tudor Popescu pentru ziarul Gandul.
Presedintele suspendat, Traian Basescu, l-a atacat pe editorialistul Gandul Cristian Tudor Popescu din cauza editorialului "Votez DA, ca sa aiba cu ce se sterge Basescu".
"CTP, ziarist al mineridei, sustinator al mineriadei, poate sa participe la alegeri. Il invit pe acest jurnalist al mineriadei sa candideze la presedintie. De ce nu vrea sa participe la alegeri?", a spus Traian Basescu in cadrul unei emisiuni de la The Money Channel.