Cautare

1930 de rezultate pentru "ziar adevarul angajatcfr spunzuratde cires in vrancea" (3.11 secunde)
Grigore Cartianu a adus Adevarul in faliment Peștele de la cap se impute, iar falimentul Adevarul de la politica editoriala coordonata de Grigore Cartianu se trage. Pentru ca trustul Adevarul Holding trece zilele acestea prin noi restructurari.
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a fost audiat ieri de Comisia de Aparare din Senat in legatura cu detinerea unei note informative despre unele persoane din judet.
Liderii PD din Vrancea au luat aceasta decizie in cursul zilei de astazi dupa de conducerea Casei Judetene de Asigurari de Sanatate a fost castigata, prin concurs, de un liberal.
Conducerea Directiei de Cultura Vrancea sustine ca de la Mausoleul Marasti au fost furate si osemintele generalului Arthur Vaitoianu, declaratia venind la cateva zile dupa ce Directia a cerut Parchetului sa verifice daca osemintele maresalului Alexandru Averescu se mai afla in cripta de la Marasti.
Marti noapte, la ora 12.00, s-a finalizat actiunea de depunere a candidaturilor la BEJ Vrancea, judecatorii vranceni inregistrand chiar si candidaturi surpriza. Potrivit Amosnews, dupa ce PD-L, PNL si PSD s-au grabit sa depuna candidaturile din timp, s-a prezentat la BEJ Vrancea si Basescu.
Lista candidatilor care, potrivit rezultatelor partiale sau numaratorilor paralele ale partidelor, au victoria garantata si, deci, un mandat de parlamentar in viitorul legislativ al Romaniei a fost prezentata de gandul.info:
Ziarul pe care il cititi este al saselea in topul celor mai citite ziare locale din Romania.
Decizia Tribunalului Vrancea vine dupa ce Curtea de Apel Galati, Sectia Comerciala si de Contencios Administrativ, a modificat in parte sentinta din 29 septembrie, in sensul ca a constatat incetarea de drept si inainte de expirarea mandatelor celor sapte consilieri.
Prim-vicepresedintele filialei Vrancea a Partidului Conservator (PC), consilierul judetean Vasile Gheorghe, a anuntat ca la sediul PC Vrancea vor functiona in curand doua cabinete parlamentare.
PSD Vrancea a obtinut la alegerile locale din acest an, cele mai bune rezultate de pina acum. Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a fost ales direct de vrinceni ca presedinte al Consiliului Judetean. ... PSD Vrancea a obtinut si cele mai multe mandate de consilier judetean.
Adevarul Holding a achizitionat revista si editura Historia, precum si site-ul www.historia.ro, detinute de Ion Cristoiu si Vlad Pufu, a declarat Ion Cristoiu, care nu a dorit sa precizeze valoarea contractului.
Cristian Burci este interesat de preluarea trustului de presa Adevarul Holding al lui Dinu Patriciu, o decizie finala putand fi luata cel mai devreme in a doua parte a lunii septembrie, potrivit unui comunicat al holdingului.
Adevarul.ro publica articolul lui Dinu Patriciu, "Adevarul" si politica", pe care il puteti citi in continuare. ... Din ianuarie 2009 semneaza o rubrica saptamanala la "Adevarul". 'Toata lumea incearca sa se foloseasca de orice mijloc de comunicare in masa. ... In materie politica nu-mi mai dau cu parerea.
De ieri, hartia de ziar s-a scumpit, iar in perioada imediat urmatoare vor avea loc majorari de preturi la celuloza, la hartie de scris si de ambalat. In martie vor urma alte cresteri de pret la mobila.
Cristina Bazavan a publicat un articol cu titlul "Moartea unui ziar", pe blog, despre disparitia Cotidianului, pe care il puteti citi in continuare.
In fiecare marti, incepand cu 28 februarie 2012, apare la chioscurile de ziare publicatia saptamanala "euroJOBZ - Ziarul ofertelor de munca", destinata celor aflati in cautarea unui nou loc de munca.
Trei ani in care am incercat, in concordanta cu numele ziarului, o prezentare cat mai obiectiva a realitatii, fie ca a fost vorba de lucrurile bune ori de derapajele care au aparut in viata politica interna sau externa, in domeniul economic si, nu in ultimul rand, de problemele sociale ale vremurilor pe care le traim.
In primul rind, pentru ca fiecare ziar are cititorii sai, iar replica la un articol de presa se face in mijlocul media care a provocat-o.
ZIÁR ae n. ... Lucrez de ani multi in presa, dar ma intreb si astazi ce este un ziar, dincolo de definitia sa. ... Ce da forta si putere foii care a doua zi atata focul in soba sau inveleste rafturile cu muraturi in camara de alimente?
Viorel Marian participa in acest week-end la 100 de traditii romanesti in curtea MTR. Acesta a adus la acest targ linguri de plop si de cires, cu simboluri traditionale, pristolnice, cruci cu postament, suporturi de oua.
google-analytics.com