Cautare

1930 de rezultate pentru "ziar adevarul angajatcfr spunzuratde cires in vrancea" (3.49 secunde)
Maria Timuc) Nu mi-am imaginat niciodata ca voi scrie despre Gica Voicu intr-un asemenea moment si, daca ar fi fost posibil sa-mi imaginez, poate m-as fi gandit sa se intample acest lucru intr-o vreme in care ar fi fost batran.
Opinia lui Lovin este ca vinovat este Marius Tuca, directorul ziarului, care s-a ambitionat sa nu inchida publicatia in decembrie 2012, asa cum i-a spus atunci patronatul. Puteti citi in continuare opiniile pro si contra ale unor cititori fata de acuzatia lui Tiberiu Lovin.
Un ziar la care au fost descoperiti activand bine-mersi turnatori de odinioara a postat pe prima pagina "lista rusinii". ... Deschidere de ziar cu poze, nume, tot tacamul.
Moare Adevarul a doua oara? ... Si s-a transformat intr-un tabloid on-line, ale carui pretentii de ziar serios sunt justificate numai de doua-trei editoriale. In urma cu sase ani, cand era lansat la apa "Crucisatorul presei romanesti", Cristian Tudor Popescu decidea ca "Adevarul a murit".
Pe de alta parte pesedistii nici ei nu sint foarte fericiti pentru ca le-am taxat mai toate chestiile facute in ultimul timp ca fiind electorale. ... Asa ca toti in cor ne acuza ca scriem numai de rau, ca luam partea la unii sau la altii si multe altele.
Farcas) In Stiinta si Tehnica, martie 2016, a fost publicat articolul cu titlul: ... - Universul nu numai ca este mai straniu decat presupunem, ci este chiar mai straniu decat am fi in stare sa presupunem.
FARCAS) Intr-un episod anterior, mentionam ca cercetatorul Courtney Brown afirma ca ar fi aflat ca entitatile spirituale nu vor intra in contact cu noi pana cand nu ne maturizam.
Ion Iliescu publica pe blog articolul "CALOMNIATORII", pe care il puteti citi in continuare.
Adevarul nu include numai rezultatul, ci si calea care duce la el, spunea Karl Marx. ... Wassermann ne invata ca unui anumit soi de oameni ai datoria sa le spui adevarul in orice imprejurare, adica celor de la care vrei sa afli si tu adevarul.
In consecinta, ea nu poate fi rupta de ceea ce a dus la asa-zisa revolutie din 1989.
Adevarul informeaza: ... Cu doar doua saptamani in urma, Basescu vorbea insa despre trecerea la regiuni. O noua impartire administrativ-teritoriala, adusa in discutie de presedintele Traian Basescu, ar putea fi facuta printr-o lege pentru care forul decizional este Senatul.
Premierul Calin Popescu- Tariceanu l-a numit pe Mircea Dragos Valentin in functia de subprefect al judetului Vrancea, dupa ce fostul detinator al postului, Manole Merchea, a fost demis in cursul zilei de joi. ... Fiul cel mic al subprefectului Merchea, Teodor, a distrus duminica trecuta o masina a Prefecturii Vrancea.
Prefectura Vrancea a decis ieri ca hotararile adoptate de Consiliul Judetean privind inlaturarea din functie a lui Marian Oprisan nu indeplinesc conditiile legale de validare pentru a fi considerate acte administrative.
Senatorul Angel Talvar si deputatul PSD de Vrancea George Baesu il acuza pe comisarul-sef Ionel Buica de la Politia Focsani, de abuz in serviciu.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Un cutremur cu magnitudinea de 4,7 grade pe scara Richter s-a produs joi, la ora locala 15,38 (12,38 UTC), in zona seismica Vrancea, judetul Buzau, la o adancime de 140 de kilometri, conform datelor publicate de Institutul National pentru Fizica Pamantului (INFP).
La Focsani, PNL, PD, PC si PNG au format o coalitie cu 21 de voturi in consiliul judetean, in timp ce PSD mai are doar 12 consilieri.
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a declarat la Cluj-Napoca, sambata, ca din punctul sau de vedere, Marian Oprisan este presedinte al Consiliului Judetean Vrancea pana cand prefectul se va pronunta si ca "demiterea cu 2/3 se face restrictiv".
In mai putin de o saptamina au fost inundate 14.751 de locuinte si 18.274 de anexe gospodaresti, peste 6.100 de localnici fiind nevoiti sa-si paraseasca imobilele in care locuiau.
Producatorii din judete precum Buzau, Vrancea si Bacau s-au grabit sa scumpeasca painea cu circa 50%, desi presedintele Rompan, Aurel Popescu, declara recent ca nu exista motive ca pretul painii sa creasca pana la toamna.
google-analytics.com