Cautare

289 de rezultate pentru "zamfira virgil" (2.94 secunde)
Virgil Boboc, consilier PSD si fost sef al RAT, a vrut sa stie daca a fost intocmit studiul de afluenta a calatorilor, din care sa reiasa cererea de curse si trasee a orasului si oferta RAT.
Dupa o serie de tentative nereusite, Virgil Coman (foto), seful Directiei Judetene a Arhivelor Nationale (DJAN) Constanta, a reusit sa convinga autoritatile locale de faptul ca institutia pe care o conduce are nevoie de resuscitare.
La eveniment au luat parte prefectul judetului, Daniel Sarpe, subprefectul Virgil Panduru si directorul de cancelarie, Adrian Zaharia. Luni, noii sefi au fost in Capitala pentru a primi ordinele de numire.
, in sedinta Consiliului Judetean Constanta, a fost aprobat in unanimitate proiectul prin care institutia condusa de Virgil Coman (foto) sa beneficieze de 1.
In raportul de activitate pe doi ani al organizatiei, secretarul Virgil Boboc a dat citire realizarilor sub mandatul fostului viceprimar si a adus ca argumente pentru inlocuire "cauze cu efecte cumulate in timp" si "cauze conjuncturale - gestionarea problemelor".
Schimbare de brand Virgil Boboc, membru in Colegiul de conducere al Camerei (care a prezidat sedinta Adunarii Generale), i-a informat pe intreprinzatorii privati ca institutia are denumirea stabilita de Hotararea de Guvern nr.
Seful Directiei Judetene a Arhivelor Nationale (DJAN) Constanta, Virgil Coman (foto), se poate mandri cu faptul ca in primele sase luni ale acestui an a preluat un fond nou si o serie de registre de stare civila create de serviciile specializate ale primariilor din judetul Constanta, totalizand 3,85 metri liniari.
La data de 20 Iulie 2006, Alexandru Radu Timofte si-a prezentat demisia din functia de director al SRI, ca urmare a situatiei create de eliberarea si disparitia lui Omar Hayssam (acuzat de terorism), impreuna cu el demisionand si Gheorghe Fulga, directorul SIE si chestorul Virgil Ardelean, directorul Directiei generale de informatii si protectie interna a Ministerului Administratiei si Internelor.
Pentru sefia de la Agricultura este vehiculat si numele lui Orest Onofrei (fost prefect de Suceava) La sefia Ministrului Sanatatii este vehiculat numele lui Virgil Paunescu (PD-L).
Doar in anii 2009 si 2010, primii ani ai guvernarii Boc, Romania a fost nevoita sa achite 20 de milioane de euro in cuantumul despagubirilor impuse de Curte", se arata intr-un comunicat al deputatului PNL Virgil Pop.
El a demisionat in 13 ianuarie 2009, dupa 20 de zile in care a condus MAI, ca urmare a faptului ca PSD i-a retras sprijinul politic intrucat nu s-a consultat cu partidul la numirea secretarilor de stat, inclusiv la a lui Virgil Ardelean la DGIPI.
Agentii nostri au si dorinta apriga de invatatura, dovada intentiile de acum cativa ani ale generalului Virgil Ardelean de a cere aprobarea CSAT pentru a introduce cursuri de psihologia multimilor si tehnici de manipulare pentru agentii "Doi si un sfert".
propus de Liga pentru Aapararea Drepturilor Omului; Doinel Dinuica, Universitatea Spiru Haret; Virgil Melnic, Asociatia Victimelor Accidentelor de Circulatie; Ovidiu Horea Maican, Fundatia Freedom House.
"Tradatorii" Filip-Lucian Iorga (istoric) Val Vilcu (jurnalist) Cristian Badilita (istoric al crestinismului) Serban Foarta (scriitor) Lia Faur (scriitoare, doctor in filologie) Virgil Bercea (Episcop greco-catolic de Oradea) Gavril Buboi (preot)
Deputatul PNL Virgil Pop, primul parlamentar ales direct din arest, este condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru trafic de influenta.
Am spus "oare presedintele chiar nu stie cine e omul asta, sau SRI nu l-a informat?" " a spus fostul aghiotant al lui Virgil Magureanu.
Putin inaintea numirii de acum, alt fost greu al SRI, Virgil Magureanu, a dat si el anumite semnale publice de nemultumire, desigur, pentru urechile care trebuiau sa auda.
Cristian Dobre, ca imputernicit pentru Proiect SA, Iulian Cosmin Radutoiu (Reloc SA), Constantin Raducanoiu (Parc Turism), Gianluca Mantovani (Maglierie Cristian Impex), Gabriel Vladut (IPA SA), Gabi Toader (LERO Advanced Consulting), Catalin Stroe (Ruris Impex), Victor Popescu (Civitas PSG), Lucian Capitanescu (Erpia), Radu Neagoe (BRD - sucursala Dolj), Adrian Johan (Netrom), Catalin Adam (SC Pentru Lucrari Drumuri si Poduri), Virgil Fira (Moviplast), Constantin Popeci (Popeci Utilaj Greu), Marcel Scarlatescu (Redac) si Ioan Vigaru (pana ieri presedinte al CCI si reprezentant Mercur SA).
Unul dintre ei insa, deputatul PNL Virgil Pop, este scos din calcule fiind arestat, opozitiei ramanandu-i astfel 222 de oameni.
Tot in plenul de marti urmeaza sa fie supusa la vot hotararea Camerei Deputatilor privind incetarea mandatului de deputat al lui Virgil Pop, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare.
google-analytics.com