Cautare

12513 de rezultate pentru "vremea la galati pe 10 zile" (3.47 secunde)
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata "A trecut vremea... ... ", pe care o puteti citi in continuare. ... ,,Nu mai este vremea presedintelui jucator’’ si ,,Este vremea unui alt gen de presedinte’’.
IN TARA- Vremea se va mentine rece in zonele joase din sudul, centrul si estul tarii, unde local va fi ger, dar in celelalte zone valorile termice vor fi mai ridicate decat in noaptea precedenta. ... Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari in regiunile estice si nordice.
BANAT In primele zile ale intervalului de prognoza vremea se va mentine calduroasa, caniculara chiar in orele amiezilor, cand temperatura aerului se va situa in jurul valorii medii de 36 de grade, iar minima nocturna nu va cobori sub 18 grade.
La mai putin de doua zile dupa ce eram surprinsi cu un comunicat de presa din partea filialei judetene a Partidului Initiativa Nationala, in care era precizat, scurt, faptul ca intreaga conducere a organizatiei municipale a fost suspendata, la fel cum a fost suspendat si purtatorul de cuvant, Luminita Chipaila, fara a fi date mai multe detalii, iata ca membrii acestei organizatii s-au hotarat, ieri, sa demisioneze in masa.
Mittal Steel Galati va fi amendat de comisarii Garzii de Mediu pentru faptul ca nu s-a gasit persoana responsabila pentru prabusirea Haldei de zgura.
Totul pleaca de la sediul Registrului Auto Roman (RAR), filiala Galati, care nu indeplineste conditiile pentru verificarea tehnica periodica a autotrenurilor si in general a autovehiculelor cu gabarit depasit.
In Banat, prima saptamana vremea se va incalzi usor de la o zi la alta, astfel incat temperaturile maxime vor atinge, in medie, 29 de grade in data de 06 iulie.
Cine nu are o relatie sa fie atent pe 8 sau 9 iulie. Sentimentele si afectiunea vor fi supuse unor teste pentru a-si da seama pe ce se sprijina relatia lor. Zile de interogatie interioara, 4, 5 si 7 iulie. ... Zile aprinse 4, 5 si 6 iulie.
Pentru a veni in intampinarea clientilor interni - localnici sau din tara, dar mai ales a celor de peste hotare, operatorii din turism de pe litoralul sudic au reusit sa isi finalizeze de cateva zile pachetele de oferte pentru perioada Revelionului 2005/2006.
Restructurarea politica a PSD, de care vorbesc de zile intregi liderii de la Bucuresti ai partidului, a capatat la nivel local forma unor vendete.
Miercuri conducerea PSD Galati cerea prefectului demiterea reprezentantului Prefecturii din municipiul Tecuci pe motiv ca a facut campanie Aliantei D.A.
Ieri a avut loc ultimul termen de judecata in procesul deschis de edilul sef al comunei Namoloasa, Valerian Todita, impotriva Prefecturii Galati.
Prefectura si Consiliul Judetului (CJ) Galati au ajuns din nou in fata judecatorilor din cauza unor divergente juridice. De aceasta data este vorba chiar despre regulamentul de organizare si functionare a CJ Galati, despre care reprezentantul Guvernului in teritoriu considera ca a fost adoptat cu incalcarea legii.
ITM Galati va lua incepind de luna viitoare masuri aspre impotriva agentilor economici care nu au achitat institutiei comisionul aferent gestionarii cartilor de munca ale salariatilor.
Verificarile operate in ultima luna de zile de inspectorii Directiei Agricole Galati au scos la iveala faptul ca o buna parte din vinul scos la comercializare pe piata nu este altceva decit apa cu diverse arome Inspectia produselor de origine din cadrul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati, care se ocupa si de verificarea sectoarelor legumicol, pomicol si viticol, a efectuat in ultima perioada o serie de controale ce au vizat in special calitatea produselor care ajung pe masa consumatorilor.
Comunitatea europeana este dispusa sa aloce sume importante de bani pentru investitii in fermele romanesti, astfel incit acestea sa ajunga la un nivel cit de cit apropiat cu cele din spatiul comunitar.
Judecatorii au finalizat zilele trecute cel mai complex dosar de coruptie instrumentat vreodata pe raza Curtii de Apel Galati, toti inculpatii fiind condamnati pentru comiterea unei multitudini de infractiuni, pornind de la trafic de influenta si luare de mita pina la abuz in serviciu, deturnare de fonduri si inselaciune.
Timp de doua zile, la Galati, s-a desfasurat un seminar care a avut ca tema managementul situatiilor de urgenta.
Timp de doua zile, la Galati, s-a desfasurat un seminar care a avut ca tema managementul situatiilor de urgenta.
Directia Regionala Vamala Galati si-a schimbat denumirea in Directia Regionala pentru Accize si Operatiuni Vamale Galati, in vederea preluarii, de la 1 iulie, a activitatii de supraveghere a productiei, importului si circulatiei produselor accizate, care se facea pina cum de Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului.
google-analytics.com