Cautare

136 de rezultate pentru "viorica" (8.48 secunde)
Ne-a incantat pe note de jazz Viorica Pintilie Band. La Mama inseamna astazi o bucatarie cu gustul celei de acasa, o bucatarie romaneasca si internationala, dar una citadina, urbana, reinterpretata.
Manifestatia a fost una de protest fata de abuzurile din justitie, iar pe scena au urcat lideri precum Lia Olguta Vasilescu, C.P.Tariceanu, Liviu Dragnea sau premierul Viorica Dancila.
Premierul Viorica Dancila a ajuns, duminica, dimineata, in jurul orei 08.00, la Catedrala Mantuirii Neamului, pentru a participa la slujba.
Vacaroiu si Eckstein, pe podium Senatorii care au votat cel mai putin in conformitate cu linia adoptata de grupul parlamentar din care provin sunt Teodor Filipescu (PSD), Ion Vargau (PSD) si Viorica Moisuc (PRM).
Senatul a aprobat legea privind acordarea unui sprijin financiar asezamintelor monahale de la Muntele Athos, Ierusalim si Ierihon, initiata de senatorii PSD Ion Solcanu si Razvan Theodorescu, senatorii PRM Gheorghe Funar, Mihai Ungheanu si Viorica Moisuc si senatorul PC Sabin Cutas.
Alaturi de primar, la aceeasi universitate este inscrisa si Viorica Greceanu, directorul economic in cadrul Primariei Eforie. Cu alte cuvinte, oameni studiosi in judetul nostru!
Un presedinte trebuie sa fie un om serios si de cuvant, nu un mincinos care rade tot timpul", a fost de parere Viorica Opris, din capatul satului.
La rindul sau Viorica Gotu a precizat ca ONG-ul pe care il reprezinta nu a primit decit trei finantari de la CJ in ultimii ani.
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat ieri ca pe lista pentru Parlamentul European, pe primele cinci locuri se afla actualii membri ai PE - senatorul de Bucuresti Eugen Mihaescu, deputatul de Braila Daniela Buruiana-Aprodu, deputatul de Gorj Petre Popeanga, senatorul de Neamt Viorica Moisuc si deputatul de Brasov Cristian Stanescu.
Lista va fi deschisa de senatorul Eugen Mihaescu, cel care va fi urmat in ordine de deputata Daniela Buruiana, de deputatul Petre Popeanga, de senatorul Viorica Moisiuc, de deputatul Cristian Stanescu, de fottii parlamentari Nicolae Patru, Dan Nicolae Rahau ti Adrian Maracineanu, de consilierul judetean din Timit Adrian Patcuta ti de viceprimarul din Buftea, Ion Stoica.
Printre cei care si-au exprimat dorinta de a participa la alegerile parlamentare din toamna din postura de candidati se numara Stefan Seremi, Gavrila Ghilea, Mircea Bradu, Nicusor Lepadatu, Gelu Budau, Gheorghe Sarb, Sorin Hodisan, Ionela Bruchental, Ioan Curpas, Viorica Iovan, Mircea Matei, Mihai Groza si Cristian Ile.
În intervalul 2001-2004, casa a fost renovata si extinsa cu o suprafata de peste 100 de metri patrati, lucrarile fiind executate de firmele Vertcon, Conimpuls si Regal Bacau.În cele sase luni in care firma Vertcon a lucrat la extinderea cu 100 de metri patrati, casa figura in acte ca fiind proprietatea lui Ion Scarlat, cel de la care o cumparase Viorica Mitrea, mama fostului ministru al transporturilor.
Pe locurile urmatoare se afla Ioan Mircea Pascu (locul 3), Adriana Ticau (locul 4), Daciana Sarbu (locul 5), Corina Cretu (locul 6), Victor Bostinaru (locul 7), Sabin Cutas (locul 8, alocat PC), Catalin Sorin Ivan (locul 9), Viorica Dancila (locul 11), Minodora Cliveti (locul 12), Aristide Roibu (locul 13), Viorel Marian Dragomir (locul 14), Marius Oprescu (locul 15).
Ultimele trei locuri sunt ocupate de Alin Antochi (Partidul Socialistilor Europeni - PSE), pe pozitia 31, cu 74,38%, Vasilica Viorica Dancila (PSE), cu 71,14%, si, ultimul, Laszlo Tokes (Grupul Verzilor), cu 66,65%.
La Olt, Stefan Gheorghe a primit 80,75 puncte, iar in Mehedinti, Viorica Crivineanu s-a calificat cu 77 de puncte, fiind singura femeie din Oltenia la carma activitatii de inspectie fiscala.
Viorica Dancila va fi membru deplin in Comisia pentru agricultura (AGRI) si supleant in Comisia pentru dezvoltare regionala (REGIO); Ioan Enciu va fi membru deplin in Comisia pentru industrie (ITRE) si supleant in Comisia pentru libertati civile (LIBE);
Firma care lucreaza la Centrul Expozitional Transfrontalier este Novara Impex, iar directoarea companiei, Viorica Tomescu, a dat vina pe neintelegerile privind proiectul tehnic si a confirmat ca doua luni aproape ca nu s-a lucrat la Centrul Expozitional:
De altfel, si dl.Videanu s-a "scapat" in acelasi sens , in faimoasa sa convorbire cu Viorica Hrebenciuc de pe la ora 2 noaptea (cand la Chicago mai erau 2 ore de vot, iar la Los Angeles 6!), spunandu-i liderului PSD ca asteapta 50.000 de voturi din strainatate si ca "se pune PSD-ul cu PD-L-ul?!"...
Studiul VoteWatch mai arata ca, in perioada mentionata, eurodeputata Adriana Ticau a avut de facut amendamente la 15 rapoarte, Marian-Jean Marinescu la 11, Cristian Preda si Viorica Dancila la cate 10, Daciana Sarbu la noua, Catalin Ivan la sapte, Oana Antonescu, Monica Macovei, Elena Basescu, Rovana Plumb la cate cinci, Traian Ungureanu la patru, Victor Bostinaru, Corina Cretu, Sabin Cutas, Ioan Mircea Pascu, Adrian Severin si Renate Weber la cate trei, Theodor Stolojan la doua si George Becali la un raport.
Un grad de influenta redus poate fi sesizat la europarlamentari precum Claudiu Tanasescu, Traian Ungureanu sau Viorica Dancila", se mai arata in analiza Qvorum.
google-analytics.com