Cautare

136 de rezultate pentru "viorica" (5.88 secunde)
In schimb, candidata la Camera Deputatilor Viorica Barabas, tot in Hunedoara si tot pentru UN PSD+PUR, are un apartament, un spatiu comercial, iar in conturi 55.000 de dolari si 10.000 de euro.
PD-L a cucerit din prima si Poarta Alba, prin Vasile Delicoti, care l-a ingenunchiat fara drept de apel pe pesedistul Nicolae Sintion, comuna Rasova- unde noul primar este Mihalache Neamtu, comuna Ion Corvin- Dumitru Nedea, Horia - cu noua primarita Viorica Matei, Albesti - noul edil fiind Gheorghe Moldovan, Costinesti- Traian Cristea, reconfirmat si terminand cu recordmenii Florin Mitroi, reales cu aproape 90% la Valu lui Traian si Mugur Mitrana, la 23 August, cu un scor asemanator, cei doi fiind probabil primarii cu cele mai mari scoruri electorale din Romania.
Acesta i-a explicat fostului sef de stat atitudinea sa prin refuzul de a-l primi in audienta atunci cind era presedinte, preferind, in schimb, sa discute cu Mihai Malaimare si Viorica Afrasinei si prin preluarea in echipa sa a fostilor ministri Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu, persoane care au refuzat sa sustina Botosaniul cu fondurile solicitate de Contac.
Sa inteleg ca au spus ca pe Viorica Costiniu dumneavoastra ati influentat-o, ati sunat-o si i-ati spus sa-l elibereze din...
La conferinta municipala a fost ales si noul consiliu municipal, format din 75 de persoane, din care nu mai fac parte persoane cu notorietate altadata in partid, cum ar fi fostul deputat Viorica Afrasinei.
Titu Corlatean, Corina Cretu, Gabriela Cretu, Valer Dorneanu, Minodora Ilie, Bogdan Niculescu-Duvaz, Ion Mircea Pascu, Dan Ioan Popescu, Dan Mircea Popescu, Ioan Rus, Ion Sasu, Ion Stan, Ilie Sarbu, Ioan Talpes, Mihai Tanasescu, Aurelia Vasile, Dan Matei Agathon, Codrin Stefanescu, Dan Nica, Elena Dumitru, Rovana Plumb, Anne Juganaru, Maria Lazar, Viorel Hrebenciuc, Viorica Dancila - vicepresedinte al Organizatiei Teleorman etc.
Viorica Niscov, cercetator, traducator; Prof. dr. Gheorghe Vlad Nistor, Departamentul de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti;
• Catalin Ivan (seful delegatiei PSD) • Ioan Mircea Pascu • Victor Bostinaru • Minodora Cliveti • Corina Cretu • Viorica Dancila • Ioan Enciu • Daciana Sarbu • Claudiu Ciprian Tanasescu • Adriana Ticau • Sabin Cutas.
- Viorica Dancila e un nume care ar trebui sa ne incante? - Numirea lui Dancila nu este o surpriza. Era in primul cerc de oameni loiali.
- vechi) pentru dezvoltarea firmelor mici si mijlocii prin fonduri in limita sumelor platite pentru impozitul pe profitul reinvestit, au fost cheltuiti doar 7,8 miliarde de lei“, a declarat Viorica Dragomirescu, director in cadrul directiei de comert interior in cadrul ANIMMC.
Staicu dorea sa controleze banca de la care lua credite SC Moore Stephens SA, lichidatorul juridic al Bancii Internationale a Religiilor, cere acum despagubiri civile afaceristului craiovean Dinel Staicu, fostului presedinte al BIR, Ion Popescu, si fostilor directori BIR, Radian Raceala si Viorica Dutu, suma de 30 de milioane de lei si aproape sase milioane de dolari.
Avocatul a recunoscut ca noua plangere pe care a depus-o la Parchet survine si scandalului provocat de procurorul Viorica Stoica, care initial a lucrat in primul dosar, dupa care a fost schimbata ca urmare a demersului de a-l audia pe Traian Basescu la Palatul Cotroceni.
Premiul special pentru sprijinul unor artisti romani in Florida, pentru ajutorul acordat comunitatii, pentru Viorica Talpan 7. Premiul special pentru sprijinul adus bisericii Jaksonville se acora lui Vasile Popa Categoria Diplomatie de Afaceri 8.
In strainatate, din cele 60 de carti aparute in 24 de limbi cel mai bine primite au fost cele publicate in Spania, traduse de Viorica Patea, iar in 2015 Patria mea A4, ultimul meu volum de versuri a fost tradus in 5 limbi.
Desi scurta, aceasta perioada mi-a oferit satisfactii deosebite prin faptul ca am avut posibilitatea sa aflu lucruri exceptionale din lumea miraculoasa a arheologiei, datorita, mai ales, unui specialist de inalta clasa, in persoana doamnei Viorica Draganescu, stabilita ulterior in Canada, din pacate.
In plus, pe sotia mea o cheama si Viorica si, din putinul nostru, in fiecare an i-am cumparat macar o floare sau o ciocolata.
Eu sunt de putin timp consilier local si-mi amintesc cum eram tratata la randul meu atunci cand ma prezentam cu o cerere", a declarat Viorica Macavei.
Studentul Anului de pe Alte Continente â€" Viorica Raluca Contu (Universitatea din Yamanashi, Japonia). Studentul Roman Erasmus al Anului, premiu special oferit de ANPCDEFP â€" Antonela Vieriu (Universitatea Albert Ludwigs din Freiburg, Germania).
La stand le gasiti pe Iulia Corau, care conduce aceasta afacere, alaturi de tinerele Viorica Bobocea, Emanuela Traista si Marya Trifoi.
Asa cum scrie Adrian Patrut, in ziua de sambata, 20 iulie 1968, o zi calduroasa de vara, Alexandru Sift si sotia sa, Viorica, se aflau, in jurul orei 11:00, in una dintre excursiile lor obisnuite, intr-o zona preferata, Valea Bongarului din Padurea Hoia-Baciu.
google-analytics.com