Cautare

907 de rezultate pentru "viorel isticioaia" (3.01 secunde)
Comisia Apararii este formata din fostul ministru Sorin Frunzaverde, deputatul Viorel Oancea, fostul presedinte al Comisiei SIE, Romeo Raicu, si Mireille Radoi (sefa promotiei 1996 a Academiei Nationale de Informatii, din cadrul SRI).
Liberalul Viorel Oleniuc (foto) a fost demis ieri din functia de manager al Sanatoriului Balnear din Mangalia, oficialii Ministerului Sanatatii motivandu-si decizia prin incompatibilitatea dintre calitatea de manager si cea de consilier local ales pe listele PNL.
Prefectura judetului Constanta se intalneste, in instanta, cu primarul din localitatea Nicolae Balcescu, Viorel Balan (foto).
Incercarea primarului Mihai Claudiu Tusac de a bloca din nou intrunirea Consiliului Local Mangalia si motivele invocate de acesta, au determinat o reactie dura din partea liderului PNL Mangalia, Viorel Oleniuc (foto). ... Sunt consilier cu drepturi depline", a mai spus Viorel Oleniuc.
"Avem o mare problema cu stalpii pe care sunt montate panourile publicitare si asta datorita faptului ca la Marea Neagra vantul bate cu putere, iar acei stalpi sunt vechi si nu mai prezinta siguranta", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Viorel Farcas, seful Biroului de Iluminat Public Constanta.
O noua sageata a social-democratilor la adresa presedintelui Traian Basescu a fost lansata de Viorel Hrebenciuc, liderul grupului parlamentar al deputatilor social-democrati.
"S-a dat cu Basescu!" - este diagnosticul pe care se zice ca l-ar fi pus, recent, Viorel Hrebenciuc, colegului de grup parlamentar de partid si de lupte politice. ... Astazi, Miron Mitrea isi sarbatoreste, la o zi dupa Viorel Hrebenciuc, ziua de nastere.
Pentru PNL Mangalia, situatia este in momentul de fata usor agitata, in sensul ca liberalii trebuie sa se pregateasca pentru alegerea unui lider, iar Viorel Oleniuc, presedintele interimar al organizatiei, a anuntat deja ca nu mai candideaza.
Viorel Hrebenciuc, liderul deputatilor PSD+PC, va discuta online cu cititorii despre tensiunile din coalitia PSD-PD-L, despre declaratiile prinvind scoaterea PSD de la guvernare si despre lupta pe serviciile secrete.
Sursele citate sustin ca s-a discutat si despre o posibila debarcare a lui Viorel Hrebenciuc de la sefia grupului deputatilor, in sesiunea din februarie, fotoliul acestuia fiind dorit de deputatul Ioan Munteanu.
Acuzat ca ar fi un apropiat al lui Traian Basescu, senatorul PSD a apreciat ca astfel de speculatii sunt o "smecherie" a lui Viorel Hrebenciuc.
'Viorel Hrebenciuc s-a salvat din nou de la decadere politica, dovedind ca isi merita renumele de highlander al politicii: ... Surse pesediste afirma, pentru Inpolitics, ca la alegerile din 10 iulie pentru sefia puternicei organizatii bacauane, Viorel Hrebenciuc isi va reinnoi mandatul, desi fusese mai aproape ca oricand de debarcare.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a precizat ca liderul deputatilor, Viorel Hrebenciuc, l-a anuntat ca din toamna nu mai doreste sa ocupe aceasta functie.
Liderul PSD, Victor Ponta se va rafui cu fostii sustinatori ai lui Mircea Geoana, precum Viorel Hrebenciuc si Ion Toma. ... Lider de ani buni al grupul deputatilor PSD, ostracizat insa dupa Congres si trecut pe linie moarta, Viorel Hrebenciuc s-a vazut recent nevoit sa cada la pace cu Ponta:
Printre cei care semneaza se numara si Viorel Hrebenciuc, presedintele PSD Bacau.
La Discutia de Luni, o emisiune HotNews.ro - RFI, Viorel Hrebenciuc a spus despre suspendarea lui Traian Basescu:
Deputatul social-democrat Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, miercuri, la Serviciul Teritorial Pitesti al DNA, unde va fi audiat in dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, lider al PSD Arges, este cercetat pentru fapte de coruptie.
Viorel Hrebenciuc: 80% Guvernul Ungureanu va cadea Guvernul Ungureanu "se mai tine" in opt voturi, astfel ca posibilitatea ca acest guvern sa cada la motiunea de cenzura este de 80%, a apreciat luni deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, la Antena 3.
Senatorii Cezar Magureanu si Viorel Badea au anuntat in plen ca trec la PSD si, respectiv, PNL Senatorii Cezar Magureanu (neafiliat) si Viorel Riceard Badea (PDL) au anuntat marti, in plen, ca intra in grupurile PSD si, respectiv, PNL.
Viorel Arcas: Si in politica este ca si in comert Viorel Arcas candideaza, la alegerile parlamentare din 9 decembrie, pentru a treia oara la functia de senator a judetului Sibiu, propunandu-si pentru urmatorii patru ani masuri care sa ajute la dezvoltarea judetului.
google-analytics.com