Cautare

449 de rezultate pentru "vanghelie" (3.12 secunde)
In timp ce Marian Vanghelie, presedintele PSD Bucuresti scoate manechinele sa vanda mici de 1 mai la Navodari primarul Nicolae Matei lasa mititeii pe mana angajatilor din primarie.
Domnul Marian Vanghelie teoretizeaza principiul micului, al berii si al manelei. Este ceea ce pot actualii guvernanti sa ofere unei tari aflate in deriva si a unui aparat de stat si a unor institutii care sunt in pragul falimentului", a declarat liderul liberal.
Marian Vanghelie si Aura Vasile au reusit sa renasca speranta in Bucuresti, oras unde muncesc multi oameni si care trebuie sa fie un oras de stanga.
Declaratia politica a lui Hasotti nu a ratat nici momentul oferit de "Vanghelie et company", mai precis micii oferiti de pesedist de 1 mai, la fel cum si Emil Boc a fost caracterizat de liberal drept "mult prea umilul si docilul scutier al voievodului din Cotroceni".
Senatorul PSD Miron Mitrea (foto) scrie miercuri pe blogul sau ca excluderea lui Madalin Voicu din partid este "cea mai grava isprava a grupului de interese" din jurul lui Viorel Hrebenciuc si Marian Vanghelie si face un apel catre acestia sa se prefaca pe timpul campaniei ca le pasa de partid.
Alti lideri liberali au acuzat pe unii democrat-liberali ca au organizat tombole ilegale, cazul celor de la Timisoara, in timp ce liberalul Mihai Voicu si-a indreptat tirul impotriva social-democratilor, sugerand ca Marian Vanghelie va demara in ziua alegerilor o ampla campanie de fraudare in judetul Ilfov si unitatile administrative limitrofe.
Sa iasa domnul Geoana din schema, daca nu este suficient de bine sustinut de domnul Vanghelie, de domnul Hrebenciuc. Acest scenariu este foarte posibil", a declarat Elena Udrea.
Sa iasa domnul Geoana din schema, daca nu este suficient de bine sustinut de domnul Vanghelie, de domnul Hrebenciuc. Acest scenariu este foarte posibil", a declarat Elena Udrea.
Udrea a adaugat ca Geoana ar putea pierde nominalizarea pentru alegerile prezidentiale din toamna in favoarea lui Oprescu, daca nu va fi suficient sustinut de presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, si de liderul grupului deputatilor pesedisti Viorel Hrebenciuc.
Organizatia PSD Bucuresti (presedintele filialei Marian Vanghelie) a strans deja semnaturi pentru a sustine infiintarea unei comisii de ancheta in cazul ministrului Turismului, Elena Udrea, anticipand decizia luata in sedinta Biroului Permanent National.
Ultima incercare e cea care o vizeaza pe doamna ministru a Turismului, Elena Udrea, cand au consimtit cu usurinta sa constituie comisia Vanghelie, ca nu o putem numi comisia Udrea care sa verifice oportunitatea cheltuielilor facute de acest minister fiindca de legalitate nu s-a legat nimeni", a declarat democrat-liberalul.
Partidul Democrat Liberal ramane consecvent acestui program, dar pare putin probabil ca anumiti lideri ai social-democratilor, cum ar fi domnul Vanghelie, sa fi avut chemarea de a lectura angajamentul scris al PSD fata de PD-L si fata de romani.
"Nu cred ca se poate pune problema de rupere a Coalitiei pentru ca interesele Romaniei sunt mult mai mari", a spus si liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie inainte de a incepe sedinta Coalitiei.
Elena udrea isi anuntase intentiile inca de luni in cadrul unei conferinte de presa afirmand ca nu se va prezenta in fata "Comisiei Vanghelie".
Cu un teanc de hartii intr-o mapa, pe care scria "Comisia Vanghelie", Udrea a trecut si pe la Parchet unde a depus mai multe plangeri penale impotriva unor membri ai comisiei.
" In ciuda afirmatiilor presedintelui comisiei Vanghelie, toate contractele de la MT sunt legale purtand semnatura directorului Directiei Juridice, Resurse Umane si Achizitii Publice.
Am avertizat si atentionat asupra acestui lucru, acum sase luni, ca exista o intensificare a retoricii politice pe acest plan care nu este in consonanta cu realitatea in cadrul acestor servicii", a spus George Maior, chestionat de ziaristi in legatura cu afirmatiile lui Marian Vanghelie, care a afirmat ca are informatii despre Mircea Basescu de la SRI, si nu de la Doi si-un sfert.
Cu atat mai putin cu PSD sau cu Vanghelie. Am vazut la depunerea candidaturii domnului Mircea Geoana, momentul in care domnul Ion Iliescu ii preda stafeta domnului Mircea Geoana.
PSD-istii din Parlament, care sunt nemultumiti de comanda lui Vanghelie, sunt asteptati, in schimb, cu bratele deschise sa intre sub flamura generalului Gabriel Oprea!
Cu domnul Geoana, Iliescu si Vanghelie nu am facut eu alianta. Traian Basescu: Eu am avut curaj sa condamn crimele comunismului pe cand dumneavoastra radeati cu domnul Iliescu.
google-analytics.com