Cautare

449 de rezultate pentru "vanghelie" (3.23 secunde)
Marinescu a participat, de asemenea, la o serie de manifestari publice pentru salvarea Parcului Bordei alaturi de primarul PSD al sectorului 5, Marian Vanghelie.
Radu Mazare, Nicusor Constantinescu, Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie, dar nu numai. Trecand de la gluma la lucruri serioase, Daraban a precizat ca pentru el "PSD este un capitol inchis" si numai prin absurd, daca pleaca cei enumerati mai sus, s-ar mai gandi la o revenire.
Seful SGG a aratat ca a discutat deja "rezonabil" cu presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, despre cedarea sediului din Piata Universitatii.
Primul este cazul social-democratului Vasile Dancu, cel care a fost reclamat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pentru ca in iulie, in plina disputa interna cu liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, afirma ca "este o mare diferenta intre tiganie si social-democratie", CNCD nu a comunicat inca nici o decizie.
In chestionarele care urmeaza a fi aplicate bucurestenilor, liberalii vor trece si posiblii contracandidati de la PDL - Adriean Videanu, Vasile Blaga, Liviu Negoita -, dar si de la PSD - Marian Vanghelie, Sorin Oprescu, Cristian Diaconescu si Victor Ponta.
Si Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca PSD are un candidat surpriza la Primaria Capitalei, in afara de el si de Sorin Oprescu, care sunt in pozitia de posibili candidati.
Iar noi nu suntem in situatia ridicola a PSD cu un candidat precum Vanghelie. Rep.: Ce-ati stabilit in legatura cu politica organizatiilor din teritoriu la aceste alegeri electorale?
Desemnarea candidatului PSD pentru Primaria Capitalei continua sa genereze dispute in interiorul partidului, dupa conflictul legat de Marian Vanghelie si Sorin Oprescu.
Cristian Diaconescu a fost insotit de presedintele PSD, Mircea Geoana, de liderul organizatiei Bucuresti, Marian Vanghelie, si de secretarul general al formatiunii, Miron Mitrea, care este si coordonatorul campaniei electorale a partidului.
IPP mentioneaza ca Marian Vanghelie a cheltuit, pana acum, 11.432 euro pentru acelasi tip de publicitate. Cristian Poteras (PDL), Antonel Tanase (PNL) si Dan Darabont (PSD) au cheltuit 95.015 euro, 19.360 plus 24.905 euro in precampanie si, repsectiv, 15.622 euro, potrivit aceleiasi surse.
Intrebat daca in aceste estimari se bazeaza pe gestul candidatului PSD la Primaria sectorului 5 al Cpitalei, Marian Vanghelie, de a oferi telefoane mobile cu cartele preplatite alegatorilor, Nastase a refuzat sa comenteze.
Astfel, la sectorul 1 se vor intalni Andrei Chiliman si Razvan Murgeanu, la sectorul 4, Cristian Popescu si Radu Silaghi, la sectorul 5, se vor infrunta la 15 iunie Marian Vanghelie si Sebastian Bodu, in vreme ce la sectorul 6 s-au calificat in al doilea tur Cristian Poteras si Dan Darabont.
Acelasi PSD dovedeste o incredibila capacitate de "regenerare" si l-a reconfirmat pe Marian Vanghelie primarul "care este" al Sectorului 5 cu circa 57%, acordand-i mult mai tanarului si alfabetizatului Sebastian Bodu doar 43% .
Situatia descrisa mai sus este perfect valabila pentru tot teritoriul Romaniei, nu doar Constanta, iar primari care ar putea fi usor convinsi ca pot avea mari probleme daca nu migreaza de la PSD catre PDL ori PNL sunt Marian Vanghelie
Se incearca sa se subinteleaga ca ne intereseaza intr-un fel sau altul anumite voturi", a declarat Marian Vanghelie. El a subliniat ca ramane premier 4 ani Theodor Stolojan, in varianta in care PSD ia un minister sau doua in plus.
Surse din PSD au spus ca cei cinci lideri social-democrati care vor forma comisia de stabilire a portofoliilor nu se vor regasi in viitorul executiv, fiind vorba de Mircea Geoana, Miron Mitrea, Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc si Liviu Dragnea.
Delegatia social-democrata este formata din Mircea Geoana, Miron Mitrea, Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc, Liviu Dragnea, Daniela Popa si Viorel Herbenciuc.
Voicu beneficiaza de sustinerea presedintelui PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, sustinere pe care nu a negat-o. "Ministerul de Interne este un minister greu, dar eu vin din aceasta lume.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, si liderul filialei Bucuresti, Marian Vanghelie, i-au cerut luni premierului Boc sa faca numirile pentru MAI, iar acesta a spus ca intarzierea e cauzata de faptul ca nu a primit o lista completa cu toate propunerile, au declarat luni surse din partid.
Pentru functiile de vicepresedinte se vor inscrie, dupa cum au declarat in diverse ocazii, Marian Oprisan, Marian Vanghelie, Constantin Nicolescu, Radu Mazare sau Nicusor Constantinescu, in timp ce Valeriu Zgonea, secretar general interimar, ar putea prelua mandatul cu drepturi depline.
google-analytics.com