Cautare

449 de rezultate pentru "vanghelie" (3.63 secunde)
"Baiatul fin " nascut dintre "tovarasi", mit al politicii post‘ 89, a dat un cap in gura civilizatiei politice din Romania demn de Vanghelie sau Mazare.
Legat de Vanghelie, Geoana a avut numai cuvinte de lauda, dar a mentionat ca, deocamdata, acesta nu va face parte din viitoarea sa echipa.
Marean Vanghelie (PSD) - 58%; Alina Gorghiu (PNL) - 30%; Sergiu Andon (PC) - 6%; Stefan Pirpiliu (PDL) - 4%.
Deocamdata nu s-a decis cine va candida la sectorul 1, in conditiile in care liberalul Andrei Chiliman sta foarte bine in sondaje, la 5, unde Marian Vanghelie pune in continuare probleme si la sectorul 6, unde pedelistii nu vor sa mai mearga pe mana lui Cristian Poteras.
"Sa nu ne dați ceva decoratii" Traian Basescu: "Nu, nu, dar pot sa va dau" Victor Ponta: "Nu, nu, va multumesc, i-ati dat lui Vanghelie, e suficient... (...)""
Prefectul de Bucuresti a fost pus sa demisioneze - daca-i musai, cu placere - pentru a-l infrunta pe Vanghelie. Multipla ministra Sulfina Barbu, presedinta organizatiei de femei si, totodata, sefa comisiei de elaborare a legii electorale, a fost desemnata sa-l infrunte pe Piedone.
"M-au infrant serviciile!" • Deputatul independent Oana Mizil a votat asa cum i-a spus Vanghelie, adica punand degetul. (Timesnewroman.ro)
Alte primarii pe care USL le va castiga detasat sunt Primaria Sectorului 1 (Andrei Chliliman, 74%), Primaria Sectorului 4 (Cristian Popescu-Piedone, 79%) si Primaria Sectorului 5 (Marian Vanghelie, 63%), conform CURS.
USL a castigat si sectoarele 4, 5 si 6 prin Cristian Popescu Piedone, Marian Vanghelie si Rares Manescu. Singurul sector unde USL nu are primar este sectorul 2, care a fost castigat de uneperistul Neculai Ontanu.
Despre refuzul lui Joseph Daul de a-l primi pe Ponta, intampinat cu urale de cercurile portocalii, ma voi margini sa spun ca e cam cum Blaga nu l-ar primi pe Vanghelie, sau ceva asemanator.
In 2000 a fost ales primar al Capitalei prin tradarea lui Marian Vanghelie, care a varsat in urne 10 mii de voturi suplimentare, suficiente pentru a-l surclasa pe Sorin Oprescu.
In sectorul 5, conform liderului PSD, Marian Vanghelie, "vin doi oameni noi". Sigur, Catalin Voicu nu va mai candida. Gabriel Mutu (PSD) sau Ecaterina Andronescu (PSD) si Crin Antonescu (daca nu candideaza in sectorul 3) sunt datele de pana acum pentru sectorul 6.
Reamintim, cu acest prilej, scandalul declansat acum citiva ani de catre liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, care sustinea ca donase partidului peste doua milioane de euro, suma care ar fi reprezentat vreo suta de ani de contributii legale.
Informatia a fost confirmata public si de Marian Vanghelie. Exista o singura mica problema aici, si aceea tine de lege.
Ecaterina Andronescu s-a refugiat in sectorul 3, dupa ce a pierdut sprijinul lui Marian Vanghelie pentru o noua candidatura in sectorul 5.
Mai multi lideri locali ai PSD, printre care Marian Oprisan, Radu Mazare, Constantin Nita ori Nicusor Constantinescu, alaturi de reprezentanti de la centru ai partidului, Ecaterina Andronescu, Valeriu Zgonea si Marian Vanghelie, s-au reunit marti seara la un hotel din Capitala, la intalnire fiind prezent si presedintele PSD, Victor Ponta.
Printre pretendentii la o functie de vice national se numara Titus Corlatean, Nicolae Banicioiu, Dan Sova, Constantin Nicolescu, Dan Nica, Marian Vanghelie, Constantin Nita, Gheorghe Bunea Stancu, Silvian Ciuperca, Ion Calea.
Discursurile candidatilor au fost, de asemenea, unele soft, avand la baza strategii de impacare - cum a fost cel al lui Vanghelie, candidat la un post de vice, sau elogiul comunistilor - cum a fost cel al lui Robert Negoita, candidat la alta functie de vice.
La si ceilalti intra, desigur, adversari interni, ca Marian Vanghelie. Galagiosul primar de la sectorul cinci, sustinatorului lui Mircea Geoana in razboaiele interne din trecut, ii cerseste astazi liderului maxim putina dragoste si se declara gata sa faca pace cu toti numai sa fie bine.
Nicolae Banicioiu Marian Vanghelie Titus Corlatean Dan Nica Eugen Bejenariu Constantin Nita Dan Sova Ion Calinoiu Presedinte executiv al PSD este Liviu Dragnea.
google-analytics.com