Cautare

449 de rezultate pentru "vanghelie" (3.71 secunde)
Dupa un comentariu al moderatorului, care a spus ca in timpul mandatului lui Ponta, Viorel Hrebenciuc si Marian Vanghelie au fost astfel de lideri care au fost trecuti in planul doi, presedinte PSD a explicat ca, in cazul lui Hrebenciuc, a fost decizia sa, anuntand ca nu mai doreste sa ocupe functia de lider de grup din septembrie.
Demersurile pentru modificarea HG nr. 141 din 2008 vor fi demarate in paralel", a precizat Ovidiu Vanghelie, directorul Directiei patrimoniu a primariei.
La scurta vreme dupa venirea la sefia PSD, Geoana a fost pe punctul de a-l exclude pe insusi Ion Iliescu, salvat, la Consiliul National de la Brasov de opozitia unor nume precum Marian Vanghelie.
Hrebenciuc, Vanghelie si baronii PSD aflati acum in "adormire" ar fi devenit din nou importanti. In aceasta situatie, Ponta risca sa piarda controlul partidului.
"Oprescu nu trebuia invitat pentru ca face afaceri cu PDL, cu Elena Udrea si Bogdan Buzaianu", i-a spus Marian Vanghelie lui Victor Ponta vineri seara la sedinta Comitetului Executiv al PSD.
Cand am vazut reactia lui la presiunea pe care au facut-o Vanghelie si Mircea Geoana sa numeasca niste oameni care erau cunoscuti ca fiind parte a sistemului sau a avea legaturi cu sistemul mafiot, generalul Oprea a venit si a spus 'eu nu merg mai departe, renunt la mandat'", a declarat seful statului.
Noi am facut o adresa catre AFM in care prezentam ca este posibil, date fiind procedurile greoaie de atribuire a contractelor publice, sa existe intarzieri si sa nu putem respecta termenul. Nu am primit insa nici un raspuns pana acum", a spus directorul Directiei patrimoniu, Ovidiu Vanghelie.
Victor Ponta, fost procuror care in calitate de coordonator al Biroului de combatere a spalarii banilor a facut pierdut dosarul Danei Nastase, Adrian Nastase cu deja celebrul dosar, Ecaterina Andronescu, unul dintre rectorii care isi pierd privilegiile, Marian Vanghelie, prietenul apropiat al lui Catalin Voicu, Robert Negoita si Nicolae Banicioiu, implicati intr-un caz neelucidat cu minore.Acestia sunt cei care pretind ca apara legea in Romania si ni se prezinta drept garanti ai statului de drept.
Daca a ajuns el sa fie consilierul lu’ Vanghelie, asa pe gratis, adica doar cu o promisiune ca-l pune candidat pe listele PSD la alegerile viitoare.
In sectorul 5, unde toata lumea asteapta omul moral, cu acel ghid de cariera, cred ca Monica Macovei il va bate pe Vanghelie cu 80 la suta, pentru ca Rahova si Ferentari asteapta un om nou cu cod etic si moral", a afirmat Preda.
S-a retras in favoarea lui Mircea Geoana, care nu era dorit de lider, dar era considerat mult mai vulnerabil (prin slabiciunile Vanghelie, Voicu, Vantu), decat un pusti imprevizibil si aproape necunoscut, care nu apucase sa aiba nici macar o fila in dosar (fie de Securitate, fie la DNA)!
Tocmai de aceea Ponta se pregateste intens pentru candidatura si acesta e si motivul pentru care el a preluat sefia organizatiei de Bucuresti, care va trebui sa ii asigure sprijinul necesar in campanie, si incearca, totodata, marginalizarea completa a lui Marian Vanghelie".
Cine este consilierul pentru care se bate Lazaroiu? Un fost vanzator de usi de garaj, cu ceva ani munciti la Vanghelie.
Astfel, vicepresedintele Titus Corlatean se va ocupa de Sectorul 1, Rodica Nassar - Sectorul 2, Robert Negoita - Sectorul 3, Corina Cretu - Sectorul 4, Marian Vanghelie - Sectorul 5 si Ecaterina Andronescu de Sectorul 6:
Intrebat daca nu cumpara o caricatura si cu Marian Vanghelie, senatorul a spus ca "nu il intereseaza". "Am luat o caricatura cu domnul Iliescu, ca mie imi este drag si una cu mine, sa le pun in birou", a explicat Mitrea.
Pe cand o vizita in SUA din aceasta perspectiva? Domnul Geoana a fost, pana si domnul Vanghelie a fost. • Victor Ponta:
Vrea si nenea Vanghelie, vrea si...Nenea Piedone nu stiu daca vrea, e bine primit, dar s-ar putea sa fie domnul Ontanu.
Vanghelie, s-au batut cu grupul Ponta pentru sefia PSD si s-au dovedit mai slabi, cu ce erau mai putin "staliniste" si brutale decat excluderea d-sale votata de Comisia de Integrare in Absolut a PSD?
daca Mircea Geoana va fi dat afara din PSD, si va accepta sa candideze fie ca membru UNPR sau candidat independent, la primaria Bucurestiului, avand in vedere ca mai mult decat sigur si armata lui Marean Vanghelie l-ar sprijini in acel caz, Mircea Geoana ar putea fi urmatorul primar general al Bucurestiului.
Printre cei 57 de membri ai CExN al PSD se numara Victor Ponta, Liviu Dragnea, Ion Iliescu, Adrian Nastase, Titus Corlatean, Dan Nica si Marian Vanghelie.
google-analytics.com