Cautare

1656 de rezultate pentru "vama veche pitesti" (2.73 secunde)
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. ... Spre comparatie, FCN Pitesti a fabricat anul trecut un numar de 9.
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort. ... Autostrada da, expresul, ba Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti va ramane doar pe hartie, cel putin pentru urmatorii ani.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
O delegatie oficiala romana alcatuita din reprezentanti ai Consiliilor Judetene din Vaslui si Iasi nu a fost lasata sa intre ieri in Republica Moldova, fiind oprita in vama moldoveneasca Leuseni.
Femeile sint iesite din viza si au o multime de emotii la vama. ... Taxa de vama platita politistilor Vamesii austrieci nu se prea uita la data cind oamenii au intrat in spatiul Schengen. ... Unele autocare asteapta ore intregi schimbarea turei in vama pentru a prinde un culoar favorabil.
HotNews.ro Ungaria va termina doar la primavara autostrada pana la Nadlac Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a afirmat ca Ungaria va termina abia la primavara autostrada pana la Nadlac, in timp ce segmentul de la Pecica pana la granita va fi circulabil din decembrie, dar se va putea iesi din tara tot prin vama actuala din Nadlac, printr-o bretea rutiera de sase kilometri.
Tavalugul verificarilor efectuate de politistii si procurorii anticoruptie a ajuns ieri-dimineata la cea mai importanta frontiera din estul tarii, Vama Albita din judetul Vaslui, in urma perchezitiilor fiind ridicati si adusi la Bucuresti pentru audieri doar politisti de frontiera, dar nici un vames.
Eserghep dezaproba ceea ce tinerii veniti in Vama Veche inteleg prin distractie Parerile vizavi de modul de distractie al tinerilor sunt impartite, iar alesii nostri locali si le expun diferit, tot asa ca la alegeri.
Cu toate acestea, la prima vedere, cea mai veche statiune de pe litoralul romanesc parea a fi ieri plina ochi. ... Vama Veche si Costinesti au fost preferatele tinerilor, dar turistii au facut cozi si la intrarea in Neptun, Olimp sau Jupiter.
Daca va uiati in orice dictionar de limba romana, vei vedea ca aproape oricarui cuvant i se gaseste o influenta, o derivatie dintr-o alta limba, considerata mai veche si mai autoritara.
Proprietarii de masini ar putea plati in 2011 o taxa de poluare cuprinsa intre 32.000 de euro pentru inmatricularea unei masini nonEuro cu motor de 3.200 de centimetri cubi, veche de 20 de ani, si 91 de euro pentru un autoturism nou Euro 5, cu motor de 1,1 litri, scutit in prezent de la taxare.
Gresie noua peste cea veche Daca pardoseala existenta indeplineste anumite conditii nu mai este obligatoriu s-o scoti, scapand astfel de munca, mizerie si zgomot. Dacia te-ai plictisit de gresia veche si doresti o schimbare marcanta de ambient nu ramane decat sa te pui pe treaba.
  Lungul drum prin instante Doctorita Mileta Anghel Greceanu, fiica adoptiva a ultimei descendente a Grecenilor, a solicitat si a obtinut retrocedarea unei bijuterii arhitecturale - cea mai veche cula din România, cea a Grecenilor, situata în Maldaresti.
  Lungul drum prin instante Doctorita Mileta Anghel Greceanu, fiica adoptiva a ultimei descendente a Grecenilor, a solicitat si a obtinut retrocedarea unei bijuterii arhitecturale - cea mai veche cula din România, cea a Grecenilor, situata în Maldaresti.
Tudor Chirila spune ca a facut eforturi pentru a se recupera, insa a fost nevoit sa isi anuleze reprezentatia din Vama Veche, dupa ce medicii i-au interzis sa cante, pentru a nu agrava situatia. ... VAMA nu va fi prezenta maine seara pe scena FOLK YOU.
Dunarea Veche, in aria cuprinsa intre confluenta canalului Olguta cu bratul Dunarea Veche si confluenta Dunarii Vechi cu canalul Sulina. O alta zona protejata este bratul Dunarea Veche de la Mila 13+1000 pana la Mila 8+600, pescuitul in aceasta arie fiind prohibitiv pentru tot anul.
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti.
Platile catre compania de constructii care repara Autostrada Bucuresti-Pitesti au fost sistate de catre Ministerul Transporturilor, din cauza calitatii slabe a lucrarilor, pana la rezolvarea problemelor, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.
google-analytics.com