Cautare

1656 de rezultate pentru "vama veche pitesti" (2.86 secunde)
Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti. ... În România, pentru echipament original avem ca partener principal Dacia Pitesti, iar pentru piese de schimb, grupurile Volkswagen, Renault si Mercedes. Suntem unul dintre principalii furnizori ai Daciei Pitesti.
Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti. ... În România, pentru echipament original avem ca partener principal Dacia Pitesti, iar pentru piese de schimb, grupurile Volkswagen, Renault si Mercedes. Suntem unul dintre principalii furnizori ai Daciei Pitesti.
O companie chineza vrea sa construiasca autostrada Pitesti - Craiova si anunta reteta succesului pentru accelerarea lucrarilor:
Un automarfar inmatriculat in judetul Maramures a intrat in tara prin Vama Halmeu in 29 noiembrie a.c.
Economia romaneasca este amenintata de produsele de contrabanda si de marfurile subevaluate care intra in vama, a declarat ieri vicepremierul George Copos.
Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti, care ar urma sa lege Bania de autostrada Bucuresti - Pitesti, estimeaza investitia la 1,1 miliarde de euro, fara TVA.
Am un fix cu Comarnic-Brasov si cu Pitesti-Craiova", spunea premierul la inceputul acestui an. ... Craiova-Pitesti (121 kilometri) Tot in 2014 sunt programate sa inceapa lucrarile la autostrada Craiova-Pitesti.
Petrochimie Arpechim Pitesti, Monomer si Policlorura de vinil; ... 85/2006 privind pocedura de insolventa sa includa cu prioritate functionarea SC OLTCHIM cu toate instalatiile (inclusiv Petrochimie Pitesti, PVC si Monomer) si capitalizarea SC OLTCHIM prin majorarea capitalului social prin conversia creantelor Electrica AVAS, banci, etc.
Aceasta in conditiile in care niciunul dintre ei nu a reusit sa gaseasca solutia pentru proiecte mult mai importante, cum ar fi cel al autostrazii Pitesti-Sibiu.Sau macar terminarea celei de-a doua autostrazi pana la Constanta.
O puternica tornada pe mare a putut fi vazuta, marti, in jurul orei 14:00, la Vama Veche. ... La aceasta ora, in Vama Veche e furtuna puternica, iar in unele zone ale statiunii curentul este oprit.
Alesii au fost de acord cu un proiect inaintat de mai multe organizatii nonguvernamentale, printre care si "Salvati Vama Veche", proiect care prevede, de exemplu, limitarea regimului de inaltare al caselor la parter si un singur etaj, in spiritul pastrarii unei traditii specifice zonei.
"Limanu, Vama Veche, 2 Mai, Hagieni - colectare selectiva si transport deseuri menajere in zone de mare atractie turistica" vizeaza regenerarea si dezvoltarea rurala, prin imbunatatirea masurilor de salubrizare, conducand la cresterea atractivitatii turistice si imbunatatirea calitatii mediului in zona sudului litoralului.
pe plaja, la Vama Veche. ... Tot ceea ce va putem promite, cu certitudine, este ca ne vom intalni la Vama Veche pe 1, 2, 3 si 4 august.
Zestrea - Arta Veche si Podoabe este prezenta cu un stand la Targul De Sanmedru organizat in acest week-end in curtea MTR.
Spre o vama. ... Cum spuneam, catre un tinut special, ca o Vama Veche. ... Ca Vama Veche se maturizeaza si isi pierde treptat inocenta.
Jurnalul National : Programul Festivalului Folk You! Florian Pittis editia a X-a, 31 iulie - 2 august, Vama Veche. ... • Vama
bratul Borcea si Dunarea Veche. ... Turistul roman povesteste ca prima data a auzit de la bacul de la Ostrov de la niste colegi de birou care mergeau cu motocicleta la Vama Veche si astfel fentau blocajele de la Murfatlar.
Dunarea Veche intre confluenta canalului Olguta cu Dunarea Veche si confluenta Dunarea Veche cu Canalul Sulina, Mm 13+1.000, pe o durata de 275 de zile, in perioada 1 martie - 30 noiembrie, sectorul de pe Dunarea Veche cuprins intre confluenta cu canalul Sulina, de la Mm 13+1.000 si pana la confluenta cu canalul Sulina Mm 8+600, in tot timpul anului, lacul Gasca din Complexul Somova-Parches, in tot timpul anului, lacul Erenciuc, in tot timpul anului, cursul vechi al bratului Sfantu Gheorghe, pe Dunare in perioada 15 februarie - 15 mai cu exceptia pescuitului de reproducatori de sturioni in stare vie, in zonele Isaccea, Far, Groapa Catargului, Pluton si Toana Noua, pe Bratul Borcea in perioada 15 aprilie - 01 iunie cu exceptia pescuitului de reproducatori de sturioni in stare vie, in zonele Stelnica, Fetesti si Stancuta.
Potrivit ANPA, au fost declarate zone de protectie - Dunarea Veche, intre confluenta canalului Olguta cu Dunarea Veche si confluenta Dunarea Veche cu Canalul Sulina, pe o durata de 275 de zile, pana la 30 noiembrie inclusiv, Dunarea Veche de la Mm 13 + 1.000 pana la 8 + 600, in tot cursul anului.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. ... Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Pitesti a decis, la finele lui mai, sa suspende autorizatia de mediu a Rafinariei Arpechim Pitesti.
google-analytics.com