Cautare

1656 de rezultate pentru "vama veche pitesti" (7.81 secunde)
Oltchim va negocia contractarea unui credit bancar de 100 milioane euro pentru finantarea achizitiei activitatii de petrochimie de la rafinaria Arpechim Pitesti a Petrom si asigurarea capitalului de lucru, operatiunile fiind aprobate de companie la sfarsitul lunii decembrie.
Proiectul Penetratia Splaiul Independentei - Ciurel - A1 prevede un drum expres si un pod care sa lege autostrada Pitesti-Bucuresti de Splaiul Independentei.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
• Pentru evitarea aglomeratiei pe Autostrada A1 Pitesti -Bucuresti, se poate folosi, ca ruta alternativa, D.N. 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti. ... • - DN73 Brasov - Bran - Campulung Muscel - Pitesti - Autostrada A1- Bucuresti( sau DN 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti).
Nemultumiti, cei de la Condorii au contestat, la Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor (CNSC), verdictul privind atribuirea contractului de achizitie publica de lucrari, avand ca obiect "Modernizarea drumurilor comunale din Limanu, Vama Veche si 2 Mai" in cadrul proiectului "Infrastructura de acces in zona costiera a regiunii de granita Vama Veche, 2 Mai - Shabla", organizata de Primaria Limanu.
"La Vama Veche acest lucru a inceput sa se schimbe abia de circa un an si jumatate, cand a fost conceput primul Plan de Urbanism General", a aratat reprezentantul "Mare Nostrum", care a tinut sa precizeze faptul ca, prin programul "Litoral Curat", in acest sezon estival au fost montate pe plajele dintre Vama Veche si Mamaia circa 300 de "module" (cosuri de gunoi) pentru selectarea diferentiata a deseurilor, pe trei categorii - hartie, plastic, gunoi menajer.
Potrivit acesteia, ca si in alti ani, cele mai cautate statiuni au fost Mamaia si Vama Veche. "Este deja o traditie ca Mamaia si Vama Veche sa fie cele mai cautate statiuni de pe litoral, bineinteles persoanele care le aleg sunt targeturi diferite", a precizat presedintele Asociatiei Litoral.
Pentru a putea ajunge acolo, trebuie sa te abati circa 12 kilometri din drumul principal dintre Vama Veche si Balcic.
Acompaniindu-se cu un violoncel (instrument mai putin obisnuit in orchestrele populare), cu o voce cu spectru larg, Adrian demonstreaza ca muzica traditionala veche este un filon de aur inepuizabil care poate fi felurit exploatat.
Conform ultimului raport intocmit de specialistii DSP Constanta pentru perioada 23 - 27 iunie, calitatea apei de mare in zona Mangalia, care cuprinde statiunile Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai si Vama Veche, este "excelenta".
Florian Pittis si 18 fotografii de la acest eveniment artistic, de la Vama Veche. ... Vama Veche. Romania. 2017. Tuca, in sensul de domnule Marius, pastreaza-ti visul, merita!
Pe plaja, insa, peisajul lasat in urma de turisti a fost dezolant. Au ramas peste tot gunoaie dupa ce si ultimii turisti din Vama Veche au plecat spre case.
Un copil lasat sa se joace pe o saltea gonflabila, pe plaja din Vama Veche, a ajuns in apele teritoriale ale Bulgariei.
Potrivit reprezentantilor Garzii de Coasta, nava venita cel mai probabil din Turcia a fost identificata la aproximativ 30 de mile est de Vama Veche.
Pentru o masina Euro 5 de 2.000 cmc veche de doi ani proprietarii vor trebui sa plateasca din 2011 o taxa de inmatriculare de 507 euro.
Concret, procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala impotriva directorului Aurel Matiut si a patru vamesi de la Vama Jimbolia (judetul Timis) pentru infractiunile de favorizarea infractorului respectiv neglijenta in serviciu, pentru ca in luna noiembrie 2010 au lasat sa intre in Romania, prin Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, doua autotrenuri in care se aflau 33.600 de pachete de tigari de contrabanda provenite din Serbia.
As vrea sa spun inca de la inceput ca Partidul Democrat Liberal respinge cu tarie asocierea lui, a numelui lui, cu orice fapta de coruptie din vama sau din orice alta institutie a statului.
La fel ca si atunci cind in Vama Petea a fost deschisa circulatia masinilor de mare tonaj, iar primarul a declarat ca acestea vor distruge carosabilul mult prea fragil pentru greutatea tirurilor, Iuliu Ilyes a tras din nou un semnal de alarma.
De asemenea, atat importurile, cat si exporturile de astfel de produse alimentare trebuie anuntate la vama cu 24, respectiv 48 de ore inainte de sosirea la punctul respectiv de frontiera.
Ceea ce este de remarcat este ca 58% dintre firme considera ca responsabile pentru coruptia din vama sunt reglementarile vamale interpretabile si salariile mici ale functionarilor vamali. De altfel, doar 4% dintre acestea au facut reclamatie privind coruptia cu care s-au confruntat in vama.
google-analytics.com