Cautare

3311 de rezultate pentru "valori normale a hemoglobinei la femei" (3.32 secunde)
Poliartrita reumatoida predomina la populatia feminina: 3 din 4 bolnavi sunt femei. Aceasta maladie ce afecteaza articulatiile debuteaza de obicei la varsta adulta, intre 40 si 60 de ani, fara a se cunoaste cauza.
Spermatozoizii au nevoie de un anumit mediu si anumite conditii pentru a trai, misca si a ajunge la maturitate, altfel ei vor muri.
Acestea simbolizeaza la nivelul subconstientului spiritul feminin, independent si puternic. ... La polul opus, pentru o iubitoare de feline, un astfel de vis face referire la modul in care se raporteaza la propria-i feminitate.
Organizatia de Femei a PD-L si-a desemnat sambata membrii Biroului Permanent National, care va fi condus de Sulfina Barbu in functia de presedinte, secondata de doi prim-vicepresedinti, Oana Badea (ex-PD) si Gabriela Petre (ex-PL-D), deputatul Gratiela Iordache fiind secretar general.
Desi Partidul Alternativa Ecologista nu s-a numarat printre formatiunile politice cu cele mai multe femei care candideaza pe listele pentru Consiliul Judetului sau pentru Consiliul Local, presedintele acestui partid, Ion Stefan, a tinut sa accentueze ca nu aceeasi este situatia la nivelul intregului judet.
Organizatia de femei a PDL va cere conducerii partidului sa propuna trei reprezentante intre primii 12 candidati pe lista pentru Parlamentul European a declarat ieri deputatul democrat-liberal de Constanta Maria Stavrositu.
Conducerea organizatiei de femei a PSD Arad a anuntat ca isi manifesta dezaprobarea fata de viziunea asupra statului femeii a candidatilor la alegerile prezidentiale, Traian Basescu si Crin Antonescu, tema abordata de cei doi in dezbaterea electorala, organizata, sambata, la Cluj.
Puteti citi in continuare dezvaluirile lui Bogdan Tiberiu Iacob despre mitocaniile la care isi supune Basescu sotia.
Deputatii din partidele de opozitie au ajuns ieri la un amendament comun in cadrul Legii pensiilor, care prevede ca varsta de pensionare va fi de 60 de ani pentru femei si 64 de ani pentru barbati.
8 Martie, Ziua Internationala a Femeii este sarbatorita printr-un logo special de catre motorul de cautare Google. Acesta prezinta mai multe femei, din mai multe tari, din diferite etnii care profeseaza sau care viseaza la o anumita cariera.
Un studiu recent a indicat faptul ca 1 din 5 femei nascute in 1969 nu au devenitmame, fata de 1 din 9 in 1942.
- Un nume bun la un barbat sau la o femeie e darul sfant al vietii. ... - Vorbele veninoase ale unei femei geloase sunt mai otravitoare decat coltii cainilor turbati. ... - Eu sunt o fiinta fermecata si nu ma las / Unuia ce din femeie s-a nascut.
40% dintre fetele pana in 19 ani au infectii genitale Vaccinul anti-HPV protjeaza de patru tulpini (6,11,16, 18) implicate in aparitia cancerului de col uterin Doar 3% dintre femeile care au indicatie de a face testul Babes-Papanicolau au efectuat acest test, iar 84% nu l-au facut niciodata.
Foarte multe femei moderne se confrunta cu dificila alegere intre cariera si familie, ajungand sa renunte la prima pentru a putea avea un copil cat nu au depasit inca varsta de 30 de ani, de teama manifestarii unor probleme de fertilitate dupa aceasta varsta.
Am participat la un seminar intitulat Recastiga-ti feminitatea, organizat de Feminella, pe baza unui studiu cantitativ si calitativ efectuat de Gallup Romania, referitor la incidenta uscaciunii vaginale.
Aceasta este concluzia unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Portsmouth, care au descoperit ca acelasi lucru este valabil indiferent daca muzica este una ritmata sau una mai lenta. Cercetarea este publicata in editia din luna octombrie a jurnalului Experimental and Clinical Psychopharmacology.
Senatoarea GABRIELA CRETU a sustinut o declaratie politica cu titlul: ... ajunge la spital in stare grava; el e luat in evidenta(!) de Serviciul de Combatere a Violentei in Familie; ea ar vrea sa divorteze, dar nu vrea ca el sa ajunga la inchisoare.
Cancerul ovarian este diagnosicat anual la aproximativ un sfert de milion de femei din intreaga lume.
6 recomandari bazate pe stiinta - continuare - Ce se poate spune insa despre aspectele care ii fac pe barbati sa fie considerati atragatori fizic de catre femei?
Magda Marincovici) Cercetatorii de la Mayo Clinic (SUA) testeaza un nou tampon capabil sa detecteze cancerul de uter, o forma de cancer dificil de depistat. ... Pentru a remedia aceasta dificultate, medicii au avut ideea de a pune la punct un tampon capabil sa depisteze in faze incipiente boala.
google-analytics.com