Cautare

3311 de rezultate pentru "valori normale a hemoglobinei la femei" (3.78 secunde)
4 motive pentru care femeile sunt infidele Se spune ca barbati sunt infideli din constructie, insa, in realitate, in zilele noastre femeile inseala mai mult decat barbatii, a dezvaluit un sondaj recent efectuat de o companie britanica, citat de ThirdAge.
Expertii americani de la Universitate Harvard au descoperit ca 79% dintre cuplurile infertile aveau o alimentatie mai saraca in antioxidanti (fructe si legume) decat restul persoanelor.
D-na Emilia Arcan, senator de Neamt, a sustinut o declaratie politica avand tema: Reglementarea egalitatii de sanse - premisa a afirmarii personalitatii umane, pe care o puteti citi in continuare. Voi vorbi despre egalitatea de sanse, ca o premisa a afirmarii personalitatii umane!
O initiativa de modificare a Legii Pensiilor, prin care se reduce stagiul de cotizare si varsta standard de pensionare cu 13 ani, a fost adoptata de Camera Deputatilor, urmand sa ajunga la presedintele Klaus Iohannis pentru a fi promulgata.
Un blogger a abordat un subiect delicat: ... Reproduc mai jos textul de pe blog, integral, subsumat de fapt ideii de a prezenta riscurile unei relatii extraconjugale, dintre un barbat (casatorit sau liber) cu o femeie (casatorita).
Facebook-istul Dan Pavel a publicat pe pagina sa de Facebook doua texte cu acelasi subiect - subsumat poeziei populare din titlu -, pe care le puteti citi in continuare.
Scriu aceste rinduri intr-o zi de 8 Martie, ceea ce inseamna ca, din pacate sau din fericire, nu voi putea sa evit subiectul care a bintuit ieri gindurile tuturor femeilor si buzunarele tuturor barbatilor.
- Ai cunoscut femei romance. ... - Am cunoscut diverse femei romance. ... In Romania am venit de multe ori si am avut ocazia sa intalnesc aici multe femei. ... - Ai venit de mai multe ori la Bucuresti.
Elena Marinescu) Hipertensiunea arteriala (HTA), cunoscuta drept ucigasul tacut, nu se simte, astfel ca depistarea ei este intamplatoare, la un control medical de rutina. ... Cea mai grava complicatie a hipertensiunii arteriale este aparitia unui atac de cord sau a unui accident vascular cerebral.
Desi toti indicii bursieri au incheiat pe "verde", adica in urcare, lichiditatea pe Bursa de Valori Bucuresti a atins ieri unul dintre cele mai mici niveluri din ultimele luni.
voceatransilvaniei.ro / Avertismentul lui Isarescu despre trecerea la euro:
Vremea continua sa se se incalzeasca accentuat mai ales la deal si la munte, iar apoi si in zonele joase. ... Cu toate acestea, sunt si zone in care ninsorile raman la putere.
La o simpla cautare pe Internet, gasim o gramada de informatii despre aceasta boala.
Andrei Radu ) Vesti bune de la meteorologi pentru urmatoarele luni. ... Iulie se anunta a fi cea mai calduroasa luna a anului, cu valori aproape de canicula si cu ploi putine.
Este estimata media saptamanala a abaterilor temperaturii aerului si a cantitatilor de precipitatii fata de media perioadei 1993 - 2016. ... Apoi, intre 15 si 21 octombrie 2018, media o sa scada de la 22 la 20 de grade Celsius.
uneori scaderea fortei musculare a membrelor intii in miini si apoi in picioare. In regiunea cervicala exista in corpii vertebrali laterali un canal prin care trec arterele vertebrale care duc singe la creierul mic; ... Astfel poate aparea o lipsa de singe a trunchiului cerebral si a cerebelului.
Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, valoarea optima a tensiunii arteriale este 12,8 cm- Hg. ... Nu exista diferente intre barbati si femei in ceea ce priveste valorile normale ale tensiunii arteriale. ... Florin Mitu, medic cardiolog la Spitalul de Recuperare din Iasi.
O contractura musculara este o scurtare permanenta a muschiului sau a articulatiei. De obicei apare ca rezultat al spasticitatii hipertone, intr-o zona musculara localizata, cum se observa la muschii coapsei la persoanele cu conditii precum paralizia spastica cerebrala. ... Sunt caracterizate de scurtarea muschilor si a tendoanelor cu reducerea flexibilitatii.
Potrivit medicilor endocrinologi, ciclul menstrual este oglinda sanatatii oricarei femei. ... Zona intima este una dintre cele mai sensibile parti ale corpului feminin, supusa unei serii de transformari si procese fiziologice, care au rolul de a asigura in mod natural sanatatea intima.
Paula Rotaru) Un proces biologic firesc, menopauza este considerata o etapa de referinta a varstei de mijloc a femeii, care aduce cu sine nu doar schimbari fizice si anatomice drastice, ci si de natura emotionala, comportamentala sau sociala.
google-analytics.com