Cautare

3311 de rezultate pentru "valori normale a hemoglobinei la femei" (5.57 secunde)
Steluta Indrei) Accidentul vascular cerebral reprezinta a doua cauza de mortalitate si invaliditate. La fiecare 4 minute, o persoana este victima a acestei boli. ... Accidentul vascular cerebral (AVC) determina o grava afectare a calitatii vietii pacientilor.
Socialistii europeni ar vrea ca cele doua partide social-democrate din Romania afiliate la Internationala Socialista sa aiba relatii de colaborare. Mesajul a fost perceput diferit de liderii celor doua formatiuni politice.
Prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a trimis Consiliului Judetului o scrisoare prin care cere lamuriri pentru ultima alegere a lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte. Ultima alegere a lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al Consiliului Judetului se pare ca nu a ramas fara "urmari".
Traficul de suprafata din cartierul Drumul Taberei va reveni aproape de conditiile normale pana la finalul unii decembrie. ... Partea buna este ca in momentul acesta se pot continua lucrarile (la magistrala 5 de metrou - n.
CELE SAPTE SENTIMENTE - Bucuria - Furia - Tristeea sau suferinta sufleteascã - Ingrijorarea - Teama si spaima Furia afecteaza ficatul, Bucuria duce la imbolnavirea inimii, Ingrijorarea slabeste splina, Teama si spaima aduc prejudicii grave rinichilor, Tristetea sau suferinta sufleteasca imbolnavesc plamanii.
Tudor, il acuza pe presedinte de legaturi cu grupuri de interese "de la Golden Blitz, Vulpescu si Besiu".
Deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele organizatiei municipale Constanta a PD, a declarat ieri ca se simte "foarte dezamagit" de declaratiile senatorului liberal Puiu Hasotti la adresa presedintelui Traian Basescu.
Directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, Ioan Balan (foto), considera normale relatiile cu partenerii din PSD, in ciuda contestatiei depuse de acestia cu privire la convocarea Adunarii Generale a Actionarilor.
Dezvaluirea operata ieri de afaceristul Sorin Ovidiu Vantu, care a vorbit despre numeroasele sale intalniri cu Traian Basescu si despre rugamintile acestuia de a-l ajuta in campanie, demonstreaza odata-n plus ipocrizia sefului statului, sustine analistul Dan Pavel, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Dezamagirea starnita de "marile asteptari electorale" nutrite la alegerile prezidentiale, dar si eforturile rispite in campanie, reprezinta motivele principale care au tulburat apele in PSD, explica presedintele de onoare al social-democratilor, Ion Iliescu, pentru Inpolitics.
Zonele afectate sint situate in preajma Galatiului si a localitatii Fundeni, insa problemele nu sint de natura sa le dea dureri de cap agricultorilor Precipitatiile cazute in luna mai in zona Tecuciului si a Galatiului se incadreaza in limitele normale pentru aceasta perioada, fiind vorba in primul caz de 66 litri/mp, respectiv 31 litri/mp, conform datelor furnizate de Apele Romane.
Primaria craioveana a economisit cel putin 14,7 miliarde de lei vechi datorita iernii lipsite de precipitatii. In conditii normale, administratia cheltuia cel putin patru miliarde de lei vechi pe luna cu deszapezirea.
Recalcularea pensiilor militarilor si politistilor se face in peste cinci luni de la publicarea normelor metodologice la legea care reglementeaza masuri noi in domeniul pensiilor speciale. ... 19/2000), act normativ care ia in calcul contributia persoanei la sistemul pensiilor de stat.
In ultimul timp domeniul harddisk-urilor hybride a intrat in actualitate datorita diversilor producatori care au inceput sa lanseze sau sa prezinte primele produse comerciale. ... Memoria flash este non-volatila ceea ce inseamna ca informatia se pastreaza si la inlaturarea sursei de energie.
DNA nu renunta la manevrele odioase menite sa-l tina in continuare in temnita pe fostul premier, condamnat politic Tribunalul Bucuresti judeca in aceasta dimineata recursul DNA la hotararea Judecatoriei Sectorului 4 de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase.
Cand se opresc ninsorile si viscolul Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, a dezvaluit cum va fi vremea in urmatoarea luna. ... Acest viscol vine ca la carte, adica mai intai zapada si apoi viscol.
In timpul sarcinii au loc multe modificari in corpul femeii, inclusiv la nivelul sanilor. ... In plus, tumorile mamare la femeile gravide sunt mult mai mari si mai avansate in momentul in care sunt depistate fata de femeile de aceeasi varsta, dar care nu sunt gravide.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata "Sa le dam o sansa bolnavilor de hemofilie!", pe care o puteti citi in continuare. In fiecare an, pe 17 aprilie, este Ziua Internationala a Hemofiliei. ... In Romania, bolnavii de hemofilie au acces la tratament numai in cazurile de urgenta.
Astfel, KYOLIC® ONE PER DAY este recomandat doar pentru adulti si ajuta la mentinerea circulatiei normale, a nivelului normal de colesterol si de hemocistina si contribuie la functionarea normala a sistemului cardivascular. Pentru functionarea normala a sistemului imunitar, se recomanda KYOLIC® IMMUNE.
La standul Co & Co Consumer 2002, firma importatoare de produse din medicina traditionala chineza, dar si distribuitoare, din cadrul expozitiei Body Mind Spirit de la Sala Palatului gasiti produse extrem de cautate. "De la standul nostru puteti achizitiona produse precum:
google-analytics.com