Organizatia de Femei a PD-L si-a desemnat sambata membrii Biroului Permanent National, care va fi condus de Sulfina Barbu in functia de presedinte, secondata de doi prim-vicepresedinti, Oana Badea (ex-PD) si Gabriela Petre (ex-PL-D), deputatul Gratiela Iordache fiind secretar general.
Biroul Permanent National al Organizatiei de Femei a PD-L si-a completat, sambata, functiile vacante, prin cooptarea reprezentantelor provenite din fostul PL-D, in cadrul unei sedinte care a avut loc la sediul PD-L din strada Valter Maracineanu.
Fostul ministru al Mediului, Sulfina Barbu, este presedintele Organizatiei de Femei, ea urmand a fi secondata de prim-vicepresedintii Oana Badea (propusa PD) si Gabriela Petre (din partea PL-D).
Secretar general al acestei structuri va fi deputatul Gratiela Iordache.
Sulfina Barbu a anuntat ca Organizatia de Femei a constituit, in subordinea Biroului Permanent al acestei structuri, 5 comisii pe domenii de activitate: educatie, protectie sociala, sanatate, educatie, egalitate de sanse, economie. "De vreun an de zile nu am mai facut nimic, au iesit acum cu aceasta operatiune. Scopul femeilor din PD-L este de a obtine cat mai multe voturi de la femeile din Romania", a spus lidera femeilor democrat-liberale.