Cautare

940 de rezultate pentru "valentin badea" (3.17 secunde)
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Mircea Badea a scris pe blog ca prefera sa-l voteze pe Basescu.
Replica lui Badea Puteti citi in continuare acest articol: Lavinia Sandru si Rodica Stanoiu au facut o gafa de proportii intr-o emisiune de la Realitatea TV pentru care au fost taxate de Mircea Badea. ... Replica lui Mircea Badea - Vai, ce amuzaaant.
Care a fost concluzia lui Mircea Badea UPDATE 17:45 Mircea Badea: ... UPDATE 17:30 Mircea Badea:
Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea efectuarii de cercetari cu privire la savarsirea de catre Andrei Valentin Sava, deputat in Parlamentul Romaniei (legislatura 2008-2012), a infractiunii de fals un declaratii.
Nicolae Badea, Stefan Vuza, Gruia Stoica si Cristian Burci sunt doar câtiva dintre afaceristii români care se înghesuie sa preia Avioane Craiova.
Nicolae Badea, Stefan Vuza, Gruia Stoica si Cristian Burci sunt doar câtiva dintre afaceristii români care se înghesuie sa preia Avioane Craiova.
Recent, in cadrul emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, Mircea Badea s-a decis sa-l voteze pe Remus Cernea.
e jegos si in spiritul propagandei pe care o fac baietii astia de cand se stiu", a spus Mircea Badea indignat, in emisiunea pe care o realizeaza la Antena 3, "In gura presei".
Daca liberalii doljeni il anuntasera deja pe Pavel Badea candidat in cursa interna din cadrul USL, pesedistii taraganeaza sa faca un anunt oficial si, cel mai probabil, nici nu isi vor mai anunta candidatul, ci impreuna cu PNL vor anunta candidatul comun.
Mihai Bendeac se amuza de Mircea Badea care nu vrea sa se insoare la "In puii mei". Mihai Bendeac l-a parodiat pe Mircea Badea, prezentatorul emisiunii "In gura presei" care a fost pus in situatia de a se casatori in direct cu iubita lui Carmen Bruma.
Mircea Badea a fost exceptional la programul de dimineata de la Tele7 abc, strunit de Teo Trandafir, unde reuseau sa dea sare si piper unei emisiuni destul de terne prin tematica sa: ... Un singur modul depasea priceperea si intelegerea d-lui Badea:
"Sa-ti fie rusine, Mircea Badea!" Proaspat revenit din vacanta, Mircea Badea a lansat bomba la emisiunea "In gura presei" - Dan Voiculescu intrat la apa -, actiune la care patronul sau a reactionat imediat.
Mircea Badea prefera sa-l voteze pe Basescu Supararea liberalilor pe discursul impaciuitor al lui Victor Ponta, din Parlament, ar putea fi nimic, in comparatie cu iminenta reactie a lui Dan Voiculescu, care a fost atacat frontal de presedintele PSD.
Reproducem doua articole bizare, publicate de Mircea Badea pe blog. Din lectura acestora aflam ca Badea il acuza pe Tolo ca nu se concentreaza suficient si inghite pe nemestecxate o diversiune basista, atunci cand se lasa inundat de mila cu privire la jurnalistii de la Romania Libera.
dezvaluiri din spatele cortinei Cristi Borcea si Nicolae Badea s-au intalnit ieri pentru prima data de la momentul in care primul a amenintat ca se va retrage din actionariatul lui Dinamo .
Antena 3 - Mircea Badea:
Nu de aceeasi parere este Mircea Badea. Duminica seara, la emisiunea TV Sinteza Zilei, Mircea Badea a comentat ironic noul look al prietenului sau Mihai Gadea, zicand ca l-a confundat cu un coleg de la Antena 3 (Ionut Cristache), din cauza barbii si a ochelarilor.
Lui Valentin Zeicu, directorul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime, oficial ii merge bine - dupa cum a declarat, sub forma de gluma, chiar acesta.
Astfel, cei care au fost exclusi din cursa pentru sefia IPJ sunt chestorul Popa Dorel, aflat momentan in Polonia, Victor Popescu din cadrul CZCCOA Constanta si comisarul Valentin Mustatea, seful Biroului Cercetari Penale din cadrul Politiei Mangalia.
Un tanar afacerist din Buzau, Valentin Burada, a decis sa-si incerce norocul intr-un domeniu generos, dar extrem de sensibil: ... Din povestirile celor cu care intra in contact, Valentin a aflat ca femeile isi doresc sa fie frumoase, dar nu cu orice pret:
google-analytics.com