EVZ.ro : Ponta l-a atacat direct pe Dan Voiculescu. Mircea Badea prefera sa-l voteze pe Basescu

Supararea liberalilor pe discursul impaciuitor al lui Victor Ponta, din Parlament, ar putea fi nimic, in comparatie cu iminenta reactie a lui Dan Voiculescu, care a fost atacat frontal de presedintele PSD. Prima reactie a venit din partea realizatorului Antena 3, Mircea Badea, care l-a catalogat, pe blog, pe Victor Ponta drept acest "groupie" al serviciilor secrete, adaugand ca prefera sa voteze cu Basescu, Boc si Udrea, decat cu liderii USL, in acest nou context.
In urma cu alte cateva zile Victor Ponta declarase ca ar mentine sefii serviciilor in functie, daca USL ar ajunge la guvernare, cu referire directa la Mihai Razvan Ungureanu, atunci sef al SIE si George Maior, director al SRI, altfel nasul sau de cununie.
Pe de alta parte, discursul lui Ponta i-a bagat pe liberali in sedinta, o reactie din partea acestora fiind de asteptat.
Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a declarat, deja, ca a fost mirat de discursul lui Ponta si ca acesta nu s-a consultat cu liberalii pe aceasta tema, In replica, Victor Ponta a spus ca nu avea de ce sa se consulte cu liberalii, atata vreme cat discursul sau reprezinta punctul de vedere al PSD.
Pe de alta parte, Ion Iliescu i-a transmis lui Victor Ponta ca va veni el sa discute cu Crin Antonescu, atata vreme cat cei doi lideri nu se inteleg asupra candidaturilor din tara.
Mircea Badea: Mai onest ar fi sa-l votez pe Basescu
Prima reactie a venit din partea realizatorului Antena 3 Mircea Badea, care a scris pe blog ca nu-l mai voteaza pe Victor Ponta, ba chiar prefera sa puna stampila pe Traian Basescu, in conditiile actuale. "Discursul lui Ponta din Parlament, foarte lung, apreciativ si aspirational, a fost strabatut de la cap la coada de un ton defensiv, inferior, apologetic, chiar umil. Este pana la urma o dovada de coerenta din partea domnului Ponta care, acum o saptamana, aprecia activitatea SRI si SIE, le considera independente si opta pentru stabilitate si continuitate. Eu pe baietasul asta nu-l votez. Mai cinstit, mai onest si mai direct ar fi sa il votez pe Basescu. Si pe Udrea. Pe Boc si pe Tunsu’. Si daca Ponta, acest groupie al serviciilor secrete va ramane la pachet, integrat in USL, atunci nici partenerii sai nu vor beneficia de votul meu".