B365.realitatea.net.ro informeaza : Pas de melc: inca 21 de km de autostrada spre mare
Persoanele care merg pe litoralul Marii Negre, pot evita aglomeratia din Constanta, intrucat vineria fost deschisa circulatia, cate o banda pe fiecare sens, pe o lungime de inca 21 km de autostrada.
Traseul pe care se va putea circula incepe de la intersectia cu DN 3 in zona localitatii Basarabi, continua pana la nodul rutier cu varianta de ocolire a municipiului Constanta si pana la intersectia cu DN 39 spre Mangalia. Este vorba de putin peste 21 de kilometri de autostrada care vor fi deschise circulatiei la o cale, conform, anuntului facut luna trecuta de ministrul Transporturilor Anca Boagiu si citat de capital.ro.
In urma cu doua saptamani, Anca Boagiu a vizitat santierul tronsonului de autostrada de la Medgidia la Constanta. Cu aceasta ocazie, ea a declarat ca pana in septembrie vor fi finalizate si alte portiuni, "o cale a tronsonului de la Medgidia la Constanta si sectiunea intre intersectia de la Valea Dacilor si DN3", urmand ca in 2012, pe ruta Bucuresti - Constanta sa se circule pe intreaga autostrada finalizata, cu exceptia tronsonului Cernavoda-Medgidia pe care se va circula pe o singura banda.