Cautare

3226 de rezultate pentru "ultimele" (3.65 secunde)
Unul din ultimele produse lansate de BRD este Creditul ipotecar-punte adaptat cerintelor pietei.
Pretul aurului a crescut, vineri, la cotatia maxima din ultima saptamana, de 661,30 dolari/uncie, iar apoi a scazut, in contextul in care investitorii si-au marcat profitul, pretul aurului ar putea creste la cea mai mare valoare din ultimele sapte luni, ajutat de sentimentul pozitiv din piata.
Cu toate ca au venit în numar mai mic decât în ultimele zile, doljenii au depus si ieri cereri.Cu toate ca pâna joi, 10 mai, inclusiv, doljenii facusera solicitari pentru a primi 50 de euro/hectar doar pentru aproximativ 86% din suprafata din judet înregistrata în Registrul Fermelor, în ultima zi a depunerilor, situatia era schimbata total.
Autoritatile spun ca ploile din ultimele zile au salvat mare parte din culturile de primavara, însa nu au avut efect asupra celor de toamna, majoritatea compromise.Potrivit prefectului de Dolj Nicolae Giugea, situatia zonelor afectate de seceta prelungita din acest an s-a ameliorat datorita precipitatiilor abundente cazute în ultimele zile.
Ultimele detalii ale contractului dintre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului si Ford, privind privatizarea Automobile Craiova, urmeaza sa fie puse la punct în cursul zilei de astazi.
Preturile de consum au crescut in septembrie cu 1,08%, fata de 0,86% in luna precedenta, pe fondul scumpirii alimentelor, transporturilor si telefoniei, iar rata inflatiei din ultimele 12 luni a depasit pragul de 6%, pentru prima data din august 2006, potrivit Institutului National de Statistica.
Deprecierea spectaculoasa a leului in raport cu euro, inregistrata in ultimele zile, nu a intarziat sa aiba efecte.
Banca Nationala reuseste cu greu sa atraga excesul de lichiditate din piata interbancara, rezultat dupa cheltuielile bugetare mari din ultimele doua luni ale anului trecut, si ar putea sa opteze chiar pentru doua interventii pe zi, a declarat ieri guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.„BNR intervine pe piata aproape zilnic si tot nu reuseste sa atraga toata lichiditatea intrata în piata la finele anului trecut.
Credem ca principalul motiv pentru aceasta atitudine este mentalitatea care pleaca de la amintirea fostelor blocuri comuniste, unde problemele cu parterul si cu ultimele etaje erau evidente, dar, in ceea ce priveste blocurile noi, acestea sunt false problemea€, a explicat Irina Petrescu, partener in cadrul companiei imobiliare Esop.
"Sunt foarte suparata pentru faptul ca siderurgistii nu au fost luni dupa amiaza in numar mare la adunare si au aratat astfel ca nu le pasa desi sindicatul Solidaritatea a facut in ultimele luni tot ce a fost posibil pentru a se lupta pentru ei si drepturile lor.
Activitatea firmelor de taximetrie din Bucuresti s-a redus in ultimele doua luni cu 10-15% comparativ cu perioada similara a anului trecut, situatie care a determinat companiile din domeniu sa renunte la cresterea tarifelor, programata pentru finele acestui an.
Ultimele date arata ca anul acesta ar putea fi un an obisnuit pentru agricultura, adica sub cel de anul trecut, iar pentru a ne putea ajuta si in acest an, agricultura ar trebui sa fie peste cea de anul trecut, ceea ce e foarte greu", a explicat Vlad Muscalu.
Desi toti indicii bursieri au incheiat pe "verde", adica in urcare, lichiditatea pe Bursa de Valori Bucuresti a atins ieri unul dintre cele mai mici niveluri din ultimele luni.
creditarea bancilor prin facilitatea lombard, acordand imprumuturi pentru o zi de 1,3 miliarde lei, cea mai mare suma folosita in ultimele 4 luni si de circa 3,7 ori mai mult decat a folosit banca centrala pentru astfel de operatiuni in luna precedenta.
Daca firmele au invatat in ultimele 12 luni ca trebuie sa faca tot posibilul pentru dezvoltarea afacerii si ca nu numai reducerea costurilor este importanta, populatia a experimentat ce inseamna (ne)siguranta locului de munca.
Vestile in domeniul reabilitarii termice a blocurilor curg in ultimele zile. ... Conditia de eligibilitate a asociatiei este ca fiecare membru al sau sa nu aiba mai mult de doua rate scadente neplatite la contributia la cheltuielile asociatiei in ultimele trei luni pana la demararea evaluarii.
In ultimele luni au aparut tot mai multe semne ca economia mondiala isi revine din cea mai grava criza din ultimii 80 de ani, insa sustenabilitatea acestei reveniri este pusa la indoiala de cresterea datoriilor si mentinerii unor deficite bugetare uriase.
Painea se va scumpi cu peste 15% incepand cu luna februarie a anului viitor, din cauza importurilor de grau, dupa ce in ultimele patru luni pretul a crescut cu 10%, a declarat agentiei MEDIAFAX Aurel Popescu, presedintele patronatului Rompan "Cresterea de pret la grau de la 120 de euro pe tona in iunie la 170 euro in iulie si la 200-220 euro in toamna acestui an, dar si majorarea de TVA de la 19% la 24%, au facut ca pretul fainii sa urce cu 60% si ca painea sa se scumpeasca cu 10% in ultimele patru luni", a spus Popescu.
Ceea ce s-a intamplat in ultimele zile, plecand de la acest trist eveniment, mi-a aratat, inca o data ( de parca mai era nevoie!) cat de rau s-a intins uratul, in cele mai hidoase expresii ale sale, peste societatea romaneasca.
De profil mijlocas, Cristea a evoluat in ultimele etape ca fundas stanga si s-a descurcat destul de bine. ... Integralist in ultimele trei jocuri, Cristea a revenit in atentie, in special datorita faptului ca a acoperit un post inedit, cel de fundas stanga.
google-analytics.com