Cautare

1088 de rezultate pentru "ulei esential de catina" (3.41 secunde)
Cazuri clinice 2 La Centrul de Sanatate Medireflex situat in Bucuresti, pe Strada Nerva Traian, nr. ... "Tratamentul in campul energetic al pacientului include multe terapii, cum ar fi consilierea psihologica, acupunctura, masajul, homeopatia, reflexoterapia, bioenergia, tehnicile de meditatie etc.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, informeaza: Tratamentul in campul energetic al pacientului include multe terapii, cum ar fi consilierea psihologica, acupunctura, masajul, homeopatia, reflexoterapia, bioenergia, tehnicile de meditatie etc.
Carnea este principala sursa de proteina din alimentatia omului, proteinele de origine animala sunt de calitate superioara si contin toti aminoacizii esentiali, aminoacizi pe care corpul uman nu-i poate sintetiza. Carnea de vita este o sursa de fier.
In orice democratie dezvoltata, relatia stransa cu societatea civila este un aspect esential. Situatia CFR Marfa si CFR Calatori din ultimele saptamani ne-a readus aminte de importanta dezvoltarii si consolidarii dialogului social.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o declaratie politica intitulata "Rolul vacantei de vara" pe care o puteti citi in continuare.
Uleiul esential de rozmarin este folosit in aromaterapie, ca un agent care provoaca claritate mentala. Persoanele care au inhalat aburii uleiului esential de rozmarin au demonstrat o activitate mai buna a mentalului.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata " O natiune sanatoasa, proiectul fundamental al unui stat care are grija de cetatenii sai", pe care o puteti citi in continuare.
Conform uneia dintre nenumaratele teorii asupra cancerului, ce apartine biochimistului german Otto Warburg (laureat al Premiului Nobel in 1931 pentru descoperirea acesteia), deficienta de oxigen si fermentatia la nivel celular sunt trasaturi proprii cancerului.
Tremuratul mainilor este un simptom comun care poate fi resimtit si de catre persoanele sanatoase. Desi exista multe posibile cauze ale acestei conditii, tremuratul mainilor este mostenit si de cele mai multe ori benign.
Mariustuca.ro / Elevii care vin la scoala cu stomacul gol sunt neatenti, pierzand zilnic, primele doua ore de cursuri (Autoare:
Tremuratul mainilor este un simptom comun care poate fi resimtit si de catre persoanele sanatoase. Desi exista multe posibile cauze ale acestei conditii, tremuratul mainilor este mostenit si de cele mai multe ori benign.
copilul.ro / Frigiditatea sau lipsa dorintei sexuale si a orgasmului Frigiditatea este o disfunctie sexuala a femeilor care poate afecta calitatea vietii si sanatatea relatiei sexuale de cuplu. Lipsa de dorinta sexuala, aversiunea fata de sex sau lipsa orgasmului reprezinta motive importante care duc la despartire sau divort.
17 spitale dotate cu angiografe moderne si aproximativ 1.700 de pacienti vor beneficia gratuit de investigatii / mariustuca.ro / Autoare:
Este esential ca oamenii sa inteleaga ca testarea pentru hepatitele B si C poate face diferenta dintre viata si moarte Institutul National de Boli Infectioase Prof.
Un nou studiu pan-european, comandat de compania Janssen, subliniaza necesitatea unui grad mai mare de educatie si a dialogului deschis cu privire la optiunile terapeutice pentru schizofrenie.
Anca Daniela Raiciu, Director Marketing la Hofigal, in urma cu cativa ani, intr-un week-end, in Pavilionul C 4 de la Romexpo, la targul Nutraceutica. Hofigal avea la acel targ un stand cu suplimente alimentare, carti si produse cosmetice pe baza de plante.
BERBEC O noua lectie a rabdarii vine azi intr-o forma cat se poate de concreta. Ti se arata ca ceea ce construiesti tu cu mainile tale nu poate ajunge la forma cea mai buna peste noapte, ci e nevoie de o slefuire indelungata, pas cu pas.
Tremuratul mainilor este un simptom comun care poate fi resimtit si de catre persoanele sanatoase. Desi exista multe posibile cauze ale acestei conditii, tremuratul mainilor este mostenit si de cele mai multe ori benign.
Din fericire sint astazi printre noi oameni care nu isi mai aduc aminte de ziua de nastere a lui Ceausescu. ... Ferice de ei, desi pina la urma trebuie sa afle si mai ales sa inteleaga, spre binele lor.
Sorin Ionita, unul dintre cei mai capabili analisti politici ai zilelor noastre, om sub 40 de ani, dar cu o activitate de invidiat, ceea ce dovedeste ca nu vrea sa treaca prin viata ca gasca prin apa, scrie un articol in Evenimentul Zilei cu un titlu foarte inspirat:
google-analytics.com