Cautare

1088 de rezultate pentru "ulei esential de catina" (3.33 secunde)
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... In mod surprinzator, una dintre cauzele deceselor de pe soselele romanesti este incapacitatea trecatorilor de a acorda primul ajutor.
Adrian Crainiceanu si sotia sa, Alina Deaconu, au participat la expozitia de la Sala Dalles. ... miere de cires, miere de prun, miere mana de padure, miere cu propolis energizant, pastura, propolis, tinctura din pollen, faguri, combinatiile mele:
Bibiana Stancilov, director general al Sonimpex Topoloveni SRL, expune in cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori" din Parcul Cismigiu produse atat de cautate de romani! Printre acestea, puteti cumpara de aici:
miere de mana, coriandru, de rapita, de floarea-soarelui, poliflora, de catina, de ghimbir (buna pentru raceli), dar si cu protector hepatic, cu faguri, propolis, bomboane din miere si pastura (foarte buna si foarte cautata de clientii nostri), ne-a spus Elena Stan.
Pe Adrian Menghes bucurestenii l-au putut intalni in week-end-ul trecut la standul sau din curtea Muzeului Satului, cu inghetata artizanala adusa in niste butoaie de lemn superbe, care au facut deliciul targului. ... vanilie, ciocolata, catina, dovleac copt cu scortisoara si mar copt.
Regia Nationala a Padurilor (RNP) Romsilva a incasat sapte milioane de euro din exportul de fructe si din actiuni vanatoresti, in anul 2008, a declarat Gheorghe Mohanu, director in cadrul Romsilva.
Regia Nationala a Padurilor (RNP) - Romsilva a obtinut in acest an peste 3,8 milioane de euro din exportul fructelor de padure, in crestere cu 14% fata de anul trecut.
Peste 90% din productia de fructe de padure realizata de Romsilva este destinata exportului, potrivit Agentiei NewsIn. Vesticii cumpara de la producatorul roman zmeura, afine, mure, macese, catina si paducel.
Romania are sansa de a produce plante aromatice si medicinale pentru export Plantele aromatice si cele medicinale ar putea fi o sansa pentru exportul romanesc, deoarece sunt foarte solicitate, iar cele care provin din flora spontana nu necesita eforturi financiare deosebite, a declarat, marti, pentru AGERPRES, Gheorghe David, profesor de Tehnologia plantelor de camp la Facultatea de agricultura din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului din Timisoara, membru al Comisiei pentru agricultura din Senat.
Romania a pierdut 730.000 de euro pentru ca detine doar un singur produs cu denumire de origine protejata Romania a pierdut 730.000 de euro din banii europeni pentru ca detine doar un singur produs cu denumite de origine protejata, iar fondurile au fost alocate pentru grupuri de producatori, a declarat, miercuri, directorul general al SC Sonimpex Serv Com SRL, compania care produce magiunul de Topoloveni, si unic proprietar al acestei afaceri, Bibiana Stanciulov.
Din 8 aprilie 2011, "Magiunul de prune Topoloveni" are Indicatie Geografica Protejata (IGP). ... De obicei, mai punem niste bete in roate. Si, cand e cadru festiv, ne agatam tricolorul - si frunza - de borcanele premiate, in draci, la Bruxelles.
Ce poate fi mai gustos, intr-o zi torida, decat o salata de rosii, castraveti si ardei gras, asezonata cu niste branza de capra!
Sindromul discordant (Schizofrenia) este o dereglare psiho-mentala marcata de tulburari de personalitate, inadaptabilitate si incapacitatea de a percepe lumea si realitatea inconjuratoare asa cum sunt, realizand o perceptie distorsionata a fenomenelor si experientelor cu care individul se confrunta, traind intr-o permanenta confuzie, contradictie, fantasmagorie, intre o lume interioara imaginara si realitatea inconjuratoare.
"Cel mai cautat produs este mierea de salcam - la 30 RON/kg!
Fa-ti plinul de vitamine naturale!
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor de la Universitate, puteti achizitiona: ... de telefon: ... combate seboreea, matreata, alopecia, opreste caderea parului, intinereste radacina firului de par, regenereaza cresterea firului de par cazut - tinctura din branca ursului ajduvant in:
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor de la Universitate, puteti achizitiona: ... de telefon: ... De asemenea, si siropul de muguri de pin!
Compania Sonimpex Topoloveni SRL, detinatoare a marcilor ‘Topoloveni‘ si ‘Topoloveana‘, este prezenta cu un stand in cadrul targului de produse traditionale si ale mestesugarilor, de la Universitate.
6, in apropiere de Piata Rosetti. "Avem multe sortimente de cafea: cefea Kopi Luwak, cafea Sfanta Elena, Everest Supreme din Nepal, dar si patru sortimente de cafea organica: ... De asemenea, avem si 15% reduceri la carti si CD-uri", ne-a spus Gheorghe Florescu.
Stiai ca deficitul de vitamina C afecteaza sinteza noradrenalinei, un neurotransmitator de la nivelul creierului, care poate determina aparitia starilor de astenie? ... Acesta este un produs cu o formula originala, o combinatie de fructe de padure, miere si propolis, care actioneaza sinergic pentru sanatatea organismului.
google-analytics.com