Dr. Farm. Chim. Anca Daniela Raiciu, Director Marketing, Comercial, Logistica & Distributie din cadrul companiei Hofigal si Vicepresedinte al Societatii Romane a Chimistilor Cosmetologi
Am cunoscut-o pe doamna Dr. Farm. Chim. Anca Daniela Raiciu, Director Marketing la Hofigal, in urma cu cativa ani, intr-un week-end, in Pavilionul C 4 de la Romexpo, la targul Nutraceutica. Hofigal avea la acel targ un stand cu suplimente alimentare, carti si produse cosmetice pe baza de plante. Doamna Raiciu mi-a acordat atunci un interviu. Apoi am participat la evenimentele #devinoperfecta, pe care domana Raiciu si Florentina Opris le-au organizat in ultimul an, la Puro&Bio, unde au loc dialoguri despre ceea ce este important pentru sanatatea trupului si a sufletului. Astfel am reusit sa aflu o multime de lucruri interesante despre Compania Hofigal, dar mai ales despre activitatea doamnei Anca Daniela Raiciu, de promovare a produselor obtinute in cadrul unitatii.
Doamna Anca Daniela Raiciu este preocupata in permanenta sa aduca pe piata cele mai inovative produse care au la baza ingrediente naturale. A inceput activitatea in cadrul companiei Hofigal din anul 2002 si inca de atunci s-a implicat activ in crearea de produse noi si promovarea lor pe piata interna si externa. In ceea ce priveste dezvoltarea de produse noi si inovative Anca Daniela Raiciu a fost ajutata de vasta experienta pe care o are in industria farmaceutica si cosmetica inca din anul 1988, trecand prin toate etapele cercetarii si productiei. Inca din 2007 a ocupat functia de Marketing director in cadrul companiei, pozitie pe care a obtinuta datorita implicarii active. Anca Daniela Raiciu, nu este un simplu naturist, ci are o pregatire temeinica in domeniul farmaciei, fiind doctor in Stiinte Farmaceutice, dar si vicepresedinte al Societatii Romane a Chimistilor Cosmetologi, membru in Comitetul Tehnic pentru plante medicinale si aromatice, din partea Patronatului Planta Romanica. Anca Daniela Raiciu este si profesor universitar in cadrul Facultatii de Farmacie Titu Maiorescu.

Crezul doamnei Anca Daniela Raiciu, Director Marketing, Comercial, Logistica & Distributie al companiei Hofigal

- La Hofigal noi am plecat de la ideea de a promova binefacerile naturii, plecand si de la un citat eminescian - NATURA NU MINTE NICIODATA, spune Anca Daniela Raiciu. Am facut si facem acest lucru respectand toate rigorile stiintei actuale pentru ca este esential sa nu ne bazam doar pe traditii, ci, plecand de la ele, sa si demonstram stiintific actiunea reala a fiecarui produs natural. Mai mult decat atat, sa vedem exact cum putem obtine o eficacitate maxima. Este esential sa ne informam corect cu privire la beneficiile produselor naturale, pentru ca nu exista un panaceu pentru toate afectiunile si inclusiv in zona produselor naturale este important sa apelam la produsul adecvat afectiunii noastre. Faptul ca nimic nu este mai important in viata decat sanatatea reprezinta o veche intelepciune, de adevarul careia ne convingem pe zi ce trece. Ce trebuie sa facem ca sa dobandim si sa ne mentinem aceasta atat de pretioasa stare de sanatate este o intrebare care mi-a marcat sensul si cursul vietii. Sansa de a face parte dintr-un colectiv de exceptie a reprezentat pentru mine o reala oportunitate de a ma putea dezvolta plenar in aceasta directie. Cu atat mai mult cu cat fiind pasionata de valorile romanesti, activitatea la Hofigal inseamna nu numai o lupta pentru sanatatea noastra, ci, in acelasi timp, o lupta pentru promovarea valorilor romanesti. Rezultatele nu au intarziat sa apara, iar astazi produsele noastre sunt apreciate in lumea intreaga si rasplatite cu nenumarate premii si medalii internationale, multe de aur. Principala satisfactie o reprezinta interactia cu cei pentru care depunem intreg acest efort, copii, adulti si varstnici.

Despre Hofigal

- Unul dintre cei mai importanti furnizori de produse naturale din Romania.
- Sloganul firmei Hofigal: NATURA ARE SOLUTII LA TOATE, CERCETEAZA SI APLICA LEGILE EI.
- Infiintat in anul 1990, Hofigal este un brand 100% romanesc care si-a propus inca de la inceput sa ofere romanilor cele mai eficiente produse naturale, obtinute din cele mai bune ingrediente.
- Hofigal produce si si comercializeaza o gama larga de produse din plante medicinale si aromatice, medicamente, suplimente alimentare, cosmetice si substante farmaceutice active.
- Produsele Hofigal sunt 100% romanestisi sunt facute din ingrediente naturale, ca rezultat al unui proces de cercetare si testare indelungat. O mare parte din ingredientele folosite in produsele naturiste sunt cultivate in cadrul companiei, tocmai pentru a oferi consumatorilor certitudinea ca, ceea ce scrie pe eticheta se regaseste cu adevarat si in produs.
- Spre deosebire de alti producatori, aici vorbim de o afacere romaneasca in care profitul este lasat pe planul doi.
- Cel mai important lucru pentru specialistii din companie il reprezinta grija pentru consumator si dezvoltarea unor produse care sa-i ajute cu adevarat sa faca fata problemelor zilnice.