Cautare

1088 de rezultate pentru "ulei esential de catina" (3.53 secunde)
La standul celor de la SC Tremot Dobre si fiii S.R.L., in cadrul TIBCO, al Romexpo, puteti gasi in acesxt week-end diverse sortimente de miere:
miere de mana - 40 RON, miere de amorfa (facuta pe Borcea, la Dunare, in Calarasi), miere cu catina, miere cu propolis miere de floarea-soarelui, miere de tei - 30 RON, miere de rapita - 20 RON, propolis - 10 RON. "Dupa revolutie, m-am apucat de apicultura!
Ramona Popoiu-Popescu din Topoloveni este prezenta la Targul de Craciun din curtea MTR cu un stand cu produse apicole. Apicultura Regina este o afacere de familie noua cu o traditie veche. Suntem a treia generatie de a[icultori.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa la targul organizat de Martisor, la MTR, cu produse apicole, deschis intre orele 9.00 - 18.00.
Ramona Popoiu-Popescu din Topoloveni este prezenta la Targul Piata Taraneasca organizat de 8 martie in curtea de a MTR, cu un stand cu produse apicole. Apicultura Regina este o afacere de familie noua cu o traditie veche. Suntem a treia generatie de a[icultori.
Dan Capitanu de la Fagurele cu miere este prezent zilele astea la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... miere de salcam, miere de rapita, miere de mai, polen crud, dar si sortimente de miere de anul trecut.
mierea de salcam, mierea de tei, mierea poliflora, capaceala, fagurii cu miere, pentru imunitate, polenul, dar si sucul de catina cu miere, ne-a spus Elena Stan, o prezenta constanta la targurile traditionale organizate de Fundatia Kogaion in curtea Muzeului Taranului Roman.
60 de producatori, mesteri populari, artizani si colectionari din toate zonele tarii aduc cu ei produse ale toamnei, comori din lazile de zestre si obiecte lucrate manual.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Comisarul Ioan Dohotaru, seful Politiei Judiciare a PNA la Satu Mare, a afirmat in ultimele doua zile, in mai multe localuri publice si intr-o stare euforica, ca i s-au dat asigurari din partea conducerii centrale a PNA ca nu i se va intimpla nimic si ca are mina libera sa se ocupe de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Ion Solcanu creste gaini si planteaza butasi de vie Scarbit de anumite personaje, fostul senator PSD s-a retras din politica si s-a dedicat istoriei artei Lucrarile de istorie a artei il asteapta rasfirate pe birou.
el controleaza SRI sau, prin el, SRI controleaza Comisia de control al SRI? xxx Partidul NATIONAL Liberal ne explica prin toti purtatorii de mesaje, inclusiv prin liderul partidului ca lingerea curului american este o chestie de demnitate NATIONALA.
Saptamana viitoare Serviciul Public Crese, Asistenta Sociala, Cultura, Sport, Igiena Publica din Mangalia va acorda persoanelor defavorizate ale orasului, inscrise la Cantina Sociala, cu ocazia sarbatorilor de Craciun, 230 de pachete cu alimente de baza - zahar, ulei, carne de pui etc, alaturi de cozonaci si alte produse cu specific sarbatorilor.
Portalurile care se adreseaza francizatilor indica SUA drept tara cu cele mai multe unitati francizate (770.000), pe locul doi aflandu-se Japonia cu 180.000 (220.000 in total, incluzand unitatile detinute de companiile francizoare), urmata de Canada, cu 70.000 de unitati.
Puterea a suportat ieri la Senat tirul de reprosuri al celuilalt partid de opozitie, PRM, initiatorul motiunii simple „Explozia preturilor a devenit insuportabila pentru populatie“, printre cei 35 de semnatari numarandu-se si 16 reprezentanti ai PSD.
Pensionarii nu sunt vinovati de ineficienta guvernului. ... Pensionarii de lux sunt putini, iar ei trebuie taxati suplimentar. ... Pentru asta, statele din UE aloca dublu fata de Romania, ca procent din PIB, pentru servicii de acest tip.
Deputatul Victor Surdu a murit astazi, la 63 de ani, in locuinta lui, din cauza unui cancer pancreatic. ... Deputatul social-democrat Victor Surdu, seful Departamentului de agricultura al PSD, a acordat in luna martie un interviu agentiei Agerpres.
Mihailescu, intre complexe, lipsuri si viata de mahala Un critic cu greutate, o copilarie marcata de absenta tatalui, de complexe sau de lipsa banilor. ... - Eram un copil obsedat de saracie, de obezitate, de balbaiala, de acnee, de faptul ca n-am avut tata.
Aproximativ 80% din populatia urbana cu educatie medie si superioara este de parere ca somajul, coruptia, nivelul taxelor si impozitelor, pretul utilitatilor publice sunt cele mai importante probleme economice cu care se confrunta tara. Deprecierea economiei a fost resimtita si de craioveni.
google-analytics.com