Cautare

544 de rezultate pentru "tvr" (4.53 secunde)
"Versus", Roxana Andrei, "Echipa Verde"- TVR, "Shaorma la romani"- Digi TV, "Padurile virgine ale Romaniei"- Digi TV, "Samsarii"- Digi TV, "La Campanella" - Badic-Mircea Elena, "Sacrifice"- Florin Kevorkian.
Pentru ca emisiunea Iulianei Tudor se muta joia, pentru Teo nu va fi o problema sa ajunga la TVR, avand in vedere ca "O data-n viata" se difuzeaza live in intervalul 21.00-23.50.
Gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR 1, Iuliana Tudor, a lasat platoul Televiziunii Romane, pentru a cauta cei mai frumosi baieti din Bucovina. ... Vedeta TVR a fost impresionata de harnicia baietilor din Poiana Stampei si n-a scapat nicio ocazie sa invete la randul sau lucruri noi.
Dor La putina vreme dupa aparitia "Povestilor unui mizantrop" , am fost chemati la TVR, sa vorbim despre carte. ... Povesti, batrane!" Trebuia sa ajungem la TVR.
Avand in vedere ca drumurile catre aceste zone erau inaccesibile masinilor, vedeta TVR-ului impreuna cu echipa Crucea Rosie s-au deplasat cu ajutorul celor de la ISU, pe autoutilitare senilate.
Joi, 15 decembrie, la TVR 2, sub genericul "Rezistenta prin cultura" a fost redifuzata emisiunea "Plantatii: ... Constant Tonegaru", este disponibila online pe TVR+
Este aceea pe care TVR a simtit nevoia (fireasca) sa o transmita in ajun de alegeri, fie ele si europarlamentare, pentru a sublinia perenitatea unei psihologii si a unui comportament social care nu difera prea mult de cele de la 1883, anul desfasurarii actiunii.
TVR: ... tvr.ro, ampress.ro si infoportal.rtv.net )
Ia romaneasca este vedeta editiei de luni a emisiunii "Romania frumoasa" (TVR 2), intr-o intalnire dedicata acestui articol vestimentar puternic legat de istoria noastra.
Closca cu puii de aur, Tezaurul de la Sultana, de la Radeni, Agighiol, Peretu, obiectele din mormintele princiare de la Apahida, bratarile dacice de la Sarmizegetusa, intr-un reportaj TVR despre istoriile aurului antic al Romaniei.
In cadrul televiziunilor Antena 1, B1 TV si TVR, a condus departamentele de stiri locale, indrumand profesional si studiourile locale (la Antena 1) si regionale (la TVR).
Iuliana Tudor, gazda emisiunii O data-n viata de la TVR, in parteneriat cu Crucea Rosie Romana a lansat Campania #Selfieless, care indeamna fiecare roman la fapte bune.
tvr.ro informeaza: ... tvr.ro
Pe 7 octombrie, incepand cu ora 19.00, la TVR 3 va debuta un nou sezon al emisiunii Popasuri folclorice. ... Cu inima deschisa, va indemn sa fiti in fata micului ecran, sa va iubiti vorba, cantecul si portul, a spus gazda emisiunii, Teodora Dragoi " Pop pentru site-ul TVR.
Acum citeva zile un reporter de la TVR a protestat impotriva subordonarii totale a institutiei unde lucra fata de partidul de guvernamint. ... Asta nu se intimpla doar la TVR am mai povestit despre televiziunile romane si cum au reflectat alegerile, ati si vazut asta dealtfel.
Dupa 15 ani a dat si TVR 1 un documentar in care a aratat si partea cealalta a povestii, in care a aparut si celebra convorbire in care generalul Diamandescu spunea prin radio lui Mihai Chitac sa ii spuna presedintelui Iliescu ca politistii isi dau foc la autobuze si se retrag din piata iasa cum a fost intelegere i.
In spiritul si legea impusa direct sau indirect de presedintele Traian Basescu, democratii au solicitat partidelor parlamentare sa renunte la constituirea CA pentru SRR si TVR si sa-si dea acordul cu numirea de directori interimari pana la finalizarea viitoarei legislatii in domeniu.
Crina Matei este cantareata si actrita, locuieste in Bucuresti si este cunoscuta publicului din aparitiile sale la televiziuni precum TVR 1, Antena 1, Kanal D si Euforia TV, unde a avut diverse emisiuni-spectacol.
Starnit rau de posibilitatea raspandirii a doua milioane de materiale nefavorabile pana si pe coclaurile unde TVR si radioul lui Seuleanu trambiteaza zilnic doar stiri triumfaliste despre Nastase, Iliescu guvernul PSD et comp., partidul de guvernamant a facut si socoteala finantarii de care beneficiaza proiectul CPC, ajungand la concluzia ca suma de aproximativ 50.000 de dolari pusa la dispozitie este insuficienta pentru producerea si distribuirea celor doua milioane de fluturasi inoportuni.
Parlamentarii din PD si PNL vor depune luni la conducerile celor doua Camere legislative propunerea de hotarare pentru constituirea unei comisii parlamentare de ancheta pentru evaluarea activitatii SRR si SRTv, fiind stranse toate semnaturile necesare.
google-analytics.com