Cautare

544 de rezultate pentru "tvr" (2.67 secunde)
Prin tot ce a spus in interviul difuzat miercuri seara de TVR, guvernatorul BNR Mugur Isarescu (foto stanga) a girat, cu una sau doua exceptii, masurile luate de guvernul Boc. ... A fost intrebat la TVR daca se vede premier.
Adrian Nastase a raspuns, astfel, declaratiilor presedintelui Traian Basescu de luni seara de la TVR, care a catalogat drept "propaganda bolsevica" afirmatiile fostului premier, conform carora FMI ar tine secret un document care vizeaza o serie de masuri de austeritate pentru perioada 2010-2013.
Diana a intrat in direct prin telefon intr-o editie precedenta a emisiunii, spunand ca ii va vizita pe cei cinci prezentatori veseli de pe TVR 2. ... De Ce?, incepand cu ora 13.30, la TVR 2!
Saptamana trecuta, Mircea Radu, care nu e de ieri, de azi, in televiziune, avea de anuntat ca incepe un nou sezon al emisiunii pe care o face la TVR 1.
Invitat la principala emisiune informativa, anti-opozitie si anti-demonstranti a TVR ( ca de restul populatiei ce sa mai vorbim!) Gabriel Liiceanu a sustinut o veritabila deratizare anti-basista si a vorbit excesiv despre faptul ca masurile de austeritate (de parca era economistul-sef de la BNR) impuse de guvernul Boc au reusit sa salveze Romania din punct de vedere economic.
Emisiunea lui Dan Bitman, de la TVR, Danutz SRL, a avut duminica 3 iunie invitati de marca :
sau Despre starea presei intre sinucidere si crima (Romania Libera) "Un consilier prezidential, si prin vocea lui chiar seful statului, se rasteste la ziaristi, o televiziune de stiri militeaza pentru eliberarea lui Gigi Becali, TVR il omagiaza pe Dan Voiculescu, un cunoscut jurnalist este agresat pe strada ziua in amiaza mare, iar manipularea a inlocuit demult stirile in cele mai multe medii de informare din Romania.
Gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR 1, Iuliana Tudor, a avut parte, acum ceva timp, de un moment impresionant, care i-a ramas bine intiparit in memorie si de care isi aduce aminte cu emotii.
Am vazut recent, la TVR, un reportaj instructiv si emotionant, despre viata si activitatea unui om extraordinar, pasionat de trandafiri, dr. ... Tot de la TVR am aflat ca acesta este presedintele Asociatiei Amicii Rozelor si ca a scris o carte despre trandafiri, intitulata "Trandafiri cu parfum".
Iuliana Tudor revine cu O data-n viata, din 18 martie, pe TVR 1. De 9 ani emisiunea se afla in topul preferintelor romanilor, fiind una dintre cele mai populare productii TV din Romania.
Mai intai intr-o emisiune de la TVR in care l-a ciufulit exemplar pe mistocarul Cristache si apoi, la alta emisiune a aceluiasi post public, in ambele preluand cu aplomb rolul de investigator si punandu-si la punct cu argumente imprudentii interlocutori.
La junioare Romania va fi reprezentata de Andreea Munteanu, la barna si sol, Silvia Zarzu, la sol, si Alina Stanila, la sarituri, in timp ce in reuniunea de gala, de la ora 15,00 (in transmisie directa pe TVR 2 si TVR HD) vor evolua, la toate aparatele, senioarele:
Ceremonia de deschidere va avea loc la ora locala 20.14 (18.14 - ora Romaniei, in direct la TVR 1 - postul care va transmite zilnic evenimentele de la Soci).
• A doua semifinala va fi OLANDA-ARGENTINA, care se va juca pe Arena Corinthians, Sao Paulo, Miercuri - 9 Iulie, h 23:00 (ora Romaniei). Meciuile sunt transmise live in exclusivitate: TVR 1 si TVR HD.
Prima semifinala va fi transmisa in direct de TVR 1. ... TVR 1 va transmite in direct meciul. Marea finala este la Rio de Janeiro, pe 13 iulie.
Au fost prezente numeroase personalitati din lumea sportului, fosti jucatori de oina, actuali jucatori, invitari speciali ce au adus un aport considerabil in promovarea sportului national, dar si personalitati politice- Ministru Delegat pentru Romanii de Pretutindeni Bogdan Stanoevici, Ion Tuca, reprezentantul Asociatiei Majestatii Sale, deputat Diana Tusa, deputat Ioan Tamaian, Dumitru Graur, Gabriel Gherghescu, director TVR 1 , Marian Dragulescu, Tuncay Ozturk, Thea Haimovitz, Ioana Mihut (Plafar-Centrofarm), Cristina Grama, Alexandra Pacuraru, Gianina Corondan, Ramona Ilie, Daniela Vladescu, Ansamblul Ciocarlia si grupul Miniton au fost doar citiva dintre cei care au onorat seara dedicata sportului nostru national.
STIRI.TVR.RO informeaza:
campioanele olimpice- Georgeta Damian Andrunache, Camelia Lupascu cu fiul, Alina Dumitru cu fiul, Viorica Susanu, Doina Ignat, Camelia Macoviciuc, actorii Teatrului Mic- Silvana Mihai, Alina Petrica, Irina Ungureanu, Valentina Popa,Cezar Grumazescu si Rares Florin Stoica, realizatorii radio-TV Mihai Radulescu (TVR), Sonia Argint Ionescu (TVR), Mihai Gainusa (radio), Bogdan Nicolai (bogdannicolai.ro), Adriana Matei (hypewit.ro), concurenti emisiune Exatlon Kanal D- Ana Cazan,Irina Postolea, Yamato Andrei Zaharia, Catalin Ionut Dumitrescu,Cristian Geamanu, Mirel Dragan,Alexandru George Stoica, precum si actorii serialului Vlad-Pro Tv-Adrian Nartea, Olimpia Melinte si Diana Sar.
Prima gala realizata in SUA a fost urmarita si astazi de milioane de romani, aceasta fiind difuzata de la ora 13.00-14.00 si anume GALA CELEBRITATILOR ROMANO- AMERICANE la LAS VEGAS, iar maine, ora 18.00-19.00 se va difuza din nou la televiziunea CURIER TV LIVE, o televiziune cu un format de emisie curat, decent care se poate prinde prin cablu RDS-RCS in ROMANIA, o televiziune facuta de mari profesionisti din TVR, care transmit atat de la Bucuresti, cat si din Pitesti, dar si LIVE pe internet, deci in timp real dupa orele ROMANIEI pe care le-am mentionat anterior.
Hunedoara), Centrul Cultural "Dragan Muntean" Program aparitii TV Romeo & Julia SALENO: Marti, 30 aprilie 2013, ora 19 - LIVE la TVR 2 si online pe TVR+ Redifuzare:
google-analytics.com