Cautare

122 de rezultate pentru "turcu gicu" (3.74 secunde)
Pentru ca la noi branduri precum D&G sau Dior nu au ajuns inca, nu exista pe piata romaneasca, dupa cum ne-a declarat Gabriel Turcu, presedintele REACT Romania. ... Spre exemplu, in Portul Constanta sunt zilnic sase-sapte retineri de acest gen“, ne-a mai explicat Turcu.
La randul lui, Mihai Turcu, directorul Agentiei pentru Protectia Mediului Galati, ne-a declarat ca intr-adevar nu se mai emit autorizatii pentru constructiile pe spatiu verde pentru ca este foarte riscant. ... Si de inceputul anului am refuzat astfel de certificate", a spus Turcu.
In sedinta Biroului Permanent Judetean al PD-L Constanta de joi seara, ca urmare a propunerilor, a fost votata sustinerea fostului deputat Laurentiu Mironescu (foto) in Consiliul de Administratie al DMHI, alaturi de Lidia Turcu si Iulian Dragoi.
La evenimentul organizat de Pusa Hack, detinatoarea brand-ului Exotique in Romania, au participat foarte multe vedete, printre care Catalin Botezatu, care este imaginea brand-ului Exotique, Cristi Brancu, Oana Turcu, reprezentantii Casei Regale, stilistul Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia, si lista ar putea continua.
Oana Turcu Premiu special in muzica - LORA Pentru cariera sa in televiziune - Iuliana Marciuc Premiu de excelenta in jurnalism - Grigore Culian Premiu de excelenta in actorie - Claudia Motea Premiu special excelenta in sport: ... Elisabeta Turcu Celebritatea anului in folclor:
Sare turcu-n sus de doi metri. ... Turcu plateste!“ Gestul abia infiripat se opreste la sfert si apoi revine la normal.
Pe de alta parte, un securist "sadea", cum a fost Liviu Turcu, da note de buna purtare unora sau altora, fara a dovedi, cu acte, colaborationismul unor personaje aflate, mai mult sau mai putin, in prim-planul vietii noastre politice.
Este vorba de Theodor Stolojan si Liviu Turcu. ... Stolojan - in perimetrul miscarii liberale, Turcu - in subteranele colaborarii cu Securitatea.
Printre vedetele care au venit aseara in numar mare la noua colectie Romantique semnata Liza Panait, la World Trade Center - Hotel Pullman, au participat soprana Felicia Filip si sotul ei, regizorul Cristian Mihailescu, Mirabela Dauer, sotii Oana Turcu si Cristian Brancu, Ivan Patzaichin.
Primarul din Predesti - interesat de bani pentru podete Primul care a raspuns informarii facute de Prefectura Dolj prin reteaua intranet a fost primarul comunei Predesti, Gicu Bogdan, care a trimis deja documentatia necesara pentru depunerea cererii de finantare.
Lupta pentru castigarea electoratului a inceput insa acum doua saptamani, cand in comuna au fost lansati primii doi candidati, Gicu Suiu, din partea PSD, fostul viceprimar al comunei Seaca de Padure, si Gheorghe Ochioiu, din partea PD.
Intre timp, la sectiile de votare, cei doi candidati, Gicu Suiu, din partea PSD, si Gheorghe Ochioiu, din partea PD, supravegheau atent procesul electoral si raportau imediat presei vreo neregula.
Din lista de candidati pentru Consiliul Local Murfatlar, de mentionat ca alaturi de candidatul PNL pentru primarie se numara Mircea Avram - fost lider al Actiunii Populare, partid care a fuzionat cu PNL, Cristian Cojocaru - in prezent consilier local, Nicoleta Ciobanu - directoarea Liceului Teoretic din Murfatlar, Murat Chenan - consilier juridic in cadrul Administratiei Canalelor Navigabile, Ion Dumitru - economist la fermele Vie Vin Murfatlar, Marica Frunza - presedinta Organizatiei de Femei a PNL Murfatlar, Emilia Lupu - consilier local, sefa agentiei CEC Murfatlar, Gicu Nicoara - sef obiectiv Portul Basarabi, Costel Parvu - maistru principal la fabrica de creta, Cornel Stefan - consilier local, Cristian Stanca - sef Port Basarabi, Florin Velea - director Ocolul Silvic Murfatlar si Marian Samoila - presedintele Organizatiei de Tineret Murfatlar.
Nu e vorba, in special, de campania care se reduce la intalniri ca la caminul cultural, cu Maricica de-l incurajeaza pe Gicu sa o pipaie pe fund, iar el, cretinul, crede ca de fundul lui e vorba si se mangaie cu sarg.
Peste zece companii cu capital strain, printre care Encana - Canada si Marathon - SUA, sunt interesate sa preia concesiuni de explorare de gaze naturale in Romania, a declarat ieri directorul general al Agentiei Nationale de Resurse Minerale (ANRM), Gicu Borosi.
"Daca privim in jurul nostru si chiar mai departe, spre state precum Germania, Italia, Franta si Polonia, putem spune ca Romania se bucura de o situatie favorabila care ar trebui sa continue pentru inca 15-20 de ani", a declarat directorul Agentiei Nationale pentru Resurse Naturale (ANRM), Gicu Borosi.
Gicu se inalta cu freza lui gen Boateng, in timp ce Xhaka ii cade la picioare parca pentru a urmari mai bine cum mingea se duce in poarta.
Tehnicianul i-a explicat citeva scheme lui Gicu, cum ar trebui sa atace, cum sa se replieze si sa stea in meci, antrenorul folosindu-se de gesturi largi.
Iese Chipciu, intra Gicu Grozav min 89: Iese Di Maria, intra Maxi Rodriguez min 90+3: FINAL DE MECI! Romania si Argentina termina la egalitate, 0-0 *** Echipele de start:
Gicu Dobrin. Toate declaratiile au fost facute de Hagi intr-un interviu pentru Prosport. - Ce cadou isi doreste: Sa fiu sanatos si sa ma iubeasca cei din familie, nevasta si copiii, prietenii.
google-analytics.com