Cautare

122 de rezultate pentru "turcu gicu" (4.52 secunde)
Senatorul PNL Varujan Vosganian a anuntat ieri, la Craiova, ca luni va semna actele prin care ii va da in judecata pe directorul "Jurnalului National", Marius Tuca, si pe Liviu Turcu, pe motiv ca tot ceea ce a declarat Turcu despre el s-a dovedit a fi o facatura.
Directorul APM, Mihai Turcu, considera mai mult decit oportuna realizarea de catre Primarie a unor proiecte in acest sens, mai ales ca la Galati suprafata de spatiu verde pe cap de locuitor este de 2,67 mp, in timp ce normele europene prevad o suprafata 26 mp pe cap de locuitor.
Ieri reprezentantii firmei Enel, cea mai mare companie energetica din Italia, interesata sa faca investitii la Galati, s-au intalnit cu prefectul Mihai Capra, directorul Agentiei Locale pentru Protectia Mediului, Mihai Turcu, primarul municipiului, Dumitru Nicolae, precum si cu directorul Administratiei Zonei Libere, Angela Ivan.
Conducerea Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului asteapta ca Ministerul Mediului sa-si tina promisiunea de a contribui financiar la realizarea unui proiect privind protejarea mediului, care ar trebui finalizat in luna octombrie a acestui an Potrivit directorului executiv al Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului, Mihai Turcu, proiectul vizeaza managementul comun pentru conservarea biodiversitatii la frontiera dintre Romania si Republica Moldova, beneficiarii fiind agentiile judetene pentru protectia mediului din patru judete, si anume Vaslui, Iasi, Botosani si Galati.
Directorul executiv al Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului, Mihai Turcu, ne-a declarat ca s-au colectat aproximativ 3,25 tone de obiecte electrice si electrocasnice, dintre care 1,25 tone de catre RER si aproximativ 2 tone de catre Ecosal.
Potrivit directorului executiv al Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului, Mihai Turcu, numarul cererilor depuse in ultimele zile pentru obtinerea avizului de mediu s-a ridicat la peste 40, un record comparativ cu perioada anterioara.
Pentru ca dragostea trece prin stomac, iar Oana Turcu stie asta foarte bine, prezentatoarea ii face mereu surprize dulci Agentului Vip, cum ar fi un desert delicios pe baza de GranCrema, inghetata de baut cu cafea espresso, in combinatii cu ingrediente afrodisiace.
Simpaticul prezentator al Antenei Stars, Cristi Brancu, alaturi de sotia sa, Oana Turcu si fiul lor Teddy, au ales anul acesta sa petreaca Pastele la munte, la Hotelul Orizont din Predeal.
De asemenea, la Alpin, un Resort precum cele mai valoroase Resorturi din Turcia si o proprietate de exceptie, de 4 stele din Poiana Brasov, Cristi Brancu si Oana Turcu, insotiti de Teddy, au profitat din plin de cele doua zile de weekend:
Pentru a se mentine in forma atat pe scena, cat si in viata cotidiana, Adina Postelnicu, blonda sexy de la trupa Heaven, face sport si foloseste creme de corp si uleiuri de masaj de la prietena ei, Oana Turcu (Ardes Cosmetici).
Seful Garzii de Mediu din Galati, Mihai Turcu (membru PDL) este prieten bun cu Dan Apostol (sef al Serviciul de Utilitate Publica, Administrare si Gospodarire Locala - SUPAGL) care controleaza din umbra societatea Brai-Cata, lucru confirmat de apropiati ai comisarului, citati de presa locala.
Dupa cum a remarcat ufologul Calin Turcu (1942-2006), in cartea sa EXTRATERESTRII IN ROMANIA, pe peretii bisericii manastirii Lainici (judetul Gorj), se poate distinge un posibil OZN, avand o forma destul de diferita de celelalte.
Pentru a verifica zvonurile care s-au raspandit in zona, Calin Turcu, profesor intr-o scoala din Valenii de Munte (aproximativ 17 kilometri de la Valea Plopului) s-a deplasat la fata locului pe 29 noiembrie. ... Calin Turcu s-a intors acolo, a facut numeroase fotografii si a vorbit cu martorii.
FARCAS) Am mentionat, intr-un episod anterior, ca, la initiativa lui Calin Turcu, a functionat, incepand din 1974, un grup informal, autointitulat RUFOR (prescurtare dupa Romanian UFO Researchers -Cercetatorii romani OZN), care a publicat, intre 1979 si 1986, 27 de numere ale unei reviste samizdat cu acelasi nume:
Dupa mai multi ani, sergentul Ion Radu a confirmat lui Calin Turcu evenimentele, precizand ca in baraca au fost 20 de militari, iar entitatea a fost ca un tub gros de metal cu un diametru mai mare de 50 de centimetri, fara alte caracteristici, dar nu a fost cu mult mai inalt decat el.
In ce priveste "lista lui Liviu Turcu", Nastase a intrebat: ... "Liviu Turcu este pasibil de pedeapsa, pentru ca dezvaluirea numelor ofiterilor acoperiti constituie infractiune", a mai apreciat Nastase.
Invitatie Reprezentantii PNG-CD Galati au ramas uimiti de lista fostului sef CIE, Liviu Turcu, si au precizat ca dau crezare celor spuse de acesta.
"Nu pot permite sa fie sfidati 240 de oameni, printre care si eu" Nici Mihai Turcu nu este incantat de mutarea de la nivelul municipalei PD-L Galati, pe care o numeste o manevra murdara.
Exista si primarii care nu stiu foarte bine nici macar ce terenuri au disponibile pentru eventuale investitiiā€œ, afirma vicepresedintele Consiliului National pentru Intreprinderile Private Mici si Mijlocii (CNIPMMR), Vasile Turcu.
Pierderi de 1,3 miliarde de euro din comertul cu falsuri Pierderile estimate de statul roman prin comertul cu marfuri contrafacute sunt estimate la 1,3 miliarde de euro in acest an, a declarat la Constanta Gabriel Turcu, presedintele REACT Romania, in cadrul unei conferinte internationale pentru combaterea contrafacerilor.
google-analytics.com