Cautare

6347 de rezultate pentru "troiciu constantin str nicolae iorga 63 chiajna ilfov" (3.30 secunde)
Directia pentru Cultura "Constantin Brancusi" din cadrul Primariei Targu Jiu a fost infiintata doar cu numele pentru ca nu functioneaza inca. Reprezentantii primariei ridica din umeri si nu stiu cand se va ocupa cineva de imaginea lui Constantin Brancusi si de operele din Parcul Central si Parcul Coloanei Infinitului.
Daniel Constantin si Dan Voiculescu, in "vizita de curtoazie" la Constantin Simirad Liderul PC, Daniel Constantin, si Dan Voiculescu s-au intalnit duminica la Iasi, cu presedintele Consiliului Judetean (CJ) Iasi, Constantin Simirad, liderii locali conservatori sustinand ca a fost o "vizita de curtoazie", nefiind luata in discutie eventuala candidatura a lui Simirad pe listele PC.
Misterioasele credite de la Banca Comerciala Romana (BCR), agentia Saveni, prin care controversatul om de afaceri Constantin Cuciureanu a reusit sa faca rost de bani, incep sa fie dezlegate.
Constantin Birin, din Simnicu de Sus (Dolj), ne aduce la cunostinta ca CEZ l-a deconectat pentru restantele la taxa radio-tv. ... Somatia a ajuns la Constantin Birin de pe strada Popa Bradiceanu", povesteste clientul patit. ... La inceputul acestei luni, Constantin Birin a primit si nota de plata pentru conectare-deconectare:
Constantin Birin, din Simnicu de Sus (Dolj), ne aduce la cunostinta ca CEZ l-a deconectat pentru restantele la taxa radio-tv. ... Somatia a ajuns la Constantin Birin de pe strada Popa Bradiceanu", povesteste clientul patit. ... La inceputul acestei luni, Constantin Birin a primit si nota de plata pentru conectare-deconectare:
Constantin Tamaga lupta pentru relansarea zonei de sud a Argesului Senatorul Constantin Tamaga este expert in agricultura, fiind, de profesie, inginer agronom.
Constantin Tudor s-a retras din PSD Inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Calarasi, prof. Constantin Tudor, a luat decizia de a se retrage din viata politica. ... Nu vreau sa bag scoala sau inspectoratul scolar in asa ceva, ne-a declarat Constantin Tudor.
Ultimul din istoria Romaniei este Nicolae Ceausescu, care a ramas pana la moarte in suflet cu uimirea pe care a avut-o cand a venit prima data in Bucuresti si a vazut cladiri inalte.
Senatorii Grupului PSD, in frunte cu liderul de Grup Ilie Sarbu, s-au intalnit miercuri 5 iunie, la Azuga, cu autoritatile locale din judetul Prahova, la initiativa senatorului de Prahova, Georgica Severin si a primarului din Azuga, Constantin Samson.
* Narcisa Iorga: ... * Narcisa Iorga: Va amintesc ca in iunie 2010 am solicitat intreruperea emisiei Antena 1, pentru sanctiuni repetate. Ce s-a intamplat dupa aceea?
Toate obiectele sunt unicat, ne-a spus Dragos Iorga de la Black Libra. Cea care creeaza aceste obiecte minunate din flori si rasina este Rodica Libra.
Presedintele organizatiei PRM Suceava, Gheorghe Acatrinei, a declarat ca a demarat campania de strangere de semnaturi in vederea initierii procedurii de invalidare a mandatului de parlamentar de Suceava al Leonidei Lari Iorga.
Sefa Biroului de presa al PD-L, Narcisa Iorga, a fost propusa de presedintele Traian Basescu in functia de membru titular in Consiliul National al Audiovizualului (CNA), iar jurnalista Elena Dinu este propunerea sefului statului pentru postul de membru supleant in CNA.
Totuti, potrivit Narcisei Iorga, noul membru al CNA, prin difuzarea spotului la crema Garnier, Luminita Anghel ar beneficia de mai mult spatiu pe TV si radio decat ceilalti candidati la campania electorala.
PNL mai avea consilieri pe domnii Cucoranu, Andrei Sorin si Iorga Vasile. Cucoranu si Andrei sunt doi oameni de afaceri foarte ocupati, Iorga era vicepresedinte la DMHI, deci am crezut ca eu as fi cel mai potrivit pentru postul de viceprimar.
Mai mult, liderul trupei Compact, Teo Peter si-a pierdut viata intr-un tragic accident de masina Lelut Vasilescu si Leo Iorga de la "Compact" au fost la un pas de moarte Dupa ce Paul Ciuci a renuntat la "Compact", cel care i-a luat locul, o perioada, a fost Leo Iorga!
Vernisajul expozitiei a avut loc ieri, 25 iunie 2013, in Sala Foaier a Cercului Militar National, iar prezentarea a fost facuta de doamna Irina Cajal Marin, critic de arta si de pictorul profesor Neculai Iorga. ... Iorga:
Prefectul judetului Constanta, Claudiu-Iorga Palaz, a convocat astazi toti factorii cu responsabilitati in combaterea comercializarii plantelor, substantelor si preparatelor stupefiante, halucinogene, euforice si psihotrope, pentru stabilirea unei strategii comune care sa conduca la eradicarea acestui fenomen pe raza judetului Constanta.
Ilfov, care conducea un autovehicul marca Daewoo Matiz fara a poseda permis de conducere si avand o concentratie alcoolică ... Constantin de 56 ani, din Bucuresti care a condus un autovehicul marca Dacia avand o concentratie alcoolică
Printre acestia se afla Ion Iliescu, Nicolae Vacaroiu, Viorel Hrebenciuc, Ioan Talpes, Mircea Geoana, Dan Voiculescu, C.V.
google-analytics.com