Cautare

6347 de rezultate pentru "troiciu constantin str nicolae iorga 63 chiajna ilfov" (3.69 secunde)
Democratii nu au reusit sa valideze, din martie 2005, mandatul unui nou deputat de Sibiu in locul lui Florin Nicolae Muntean, care a renuntat la functia de parlamentar in favoarea functiei de director al Transgaz, pe motiv ca liberalii au de gand sa le sterpeleasca locul castigat pe listele comune ale Aliantei DA.
Senat Calin Popescu Tariceanu (Bucuresti) Titus Corlatean (Bucuresti) Gabriel Oprea (Bucuresti) Dumitru Pelican (Bucuresti) Daniel Barbu (Bucuresti) Ecaterina Andronescu (Bucuresti) Victor Ciorbea (Bucuresti) Dan Voiculescu (Bucuresti) Catalin Croitoru (Bucuresti) Florian Popa (Bucuresti) Corneliu Dobritoiu (Bucuresti) Gabriel Mutu (Bucuresti) Ioan Cristina (Arad) Ion Popa (Arges) Serban Velca (Arges) Constantin Tamaga (Arges) Ionuti-Elie Zisu (Arges) Dragos Luchian (Bacau) Vasile Nistor (Bacau) Dan Tataru (Bacau) Damian Draghici (Bacau) Dorin Dobra (Bistrita-Nasaud) Ioan Denes (Bistrita-Nasaud) Doina Federovici (Botosani) Petru Mihailescu (Botosani) Viorel Grigoras (Botosani) Sebastian Grapa (Brasov) Viorel Chiriac (Brasov) Ioan Ghise (Brasov) Marius Niculoiu (Brasov) Ion Rotaru (Braila) Catalin Boboc (Braila) Doina Tudor (Buzau) Eugen Teodorovici (Buzau) Victor Mocanu (Buzau) Stefan Tomoiaga (Calarasi) Iulian Dumitrescu (Calarasi) Marius Nicoara (Cluj) Puiu Hasotti (Constanta) Alexandru Mazare (Constanta) Mircea Banias (Constanta) Nicolae Moga (Constanta) Mihai Fifor (Dolj) Florea Voinea (Dolj) Mario Oprea (Dolj) Mircea Geoana (Dolj) Cristiana Anghel (Dolj) Leonardo Badea (Dambovita) Sorin Rosca Stanescu (Dambovita) Valentin Calcan (Dambovita) Gheorghe Saghian (Galati) Paul Ichim (Galati) Eugen Durbaca (Galati) Niculae Badalau (Giurgiu) Lucian Iliescu (Giurgiu) Marian Pavel (Ialomita) Ion Toma (Ialomita) Varujan Vosganian (Iasi) Sorin Lazar (Iasi) Florin Constantinescu (Iasi) Mihaela Popa (Iasi) Marin Burlea (Iasi) Gabriela Firea (Ilfov) Nicolae Nasta (Ilfov) Darius Valcov (Olt) Mihai Nita (Olt) Dan Sova (Olt) Georgica Severin (Prahova) Daniel Savu (Prahova) Ion Luchian (Prahova) Stefan Oprea (Prahova) Augustin Mitu (Prahova) Neculai Bereanu (Suceava) Tiberiu Bradatan (Suceava) Ovidiu Dontu (Suceava) Mihai Neagu (Suceava) Nicolae Monanu (Teleorman) Crin Antonescu (Teleorman) Timotei Stuparu (Teleorman) Octavian Motoc (Tulcea) Trifon Belacurencu (Tulcea) Florian Coca (Valcea) Remus Nitu (Valcea) Marin Cotescu (Valcea) Petru Filip (Vrancea) Cristian Dumitrescu (Vrancea) Gheorghe Pop (Salaj) Matei Suciu (Timis) Ilie Sarbu (Timis) Doina Silistru (Vaslui) Gabriela Cretu (Vaslui) Nelu Tataru (Vaslui) UDMR Marko Bela (Mures) Lista este in curs de actualizare, aceasta putand fi completate dupa rezultatele definitive publicate de BEC si incheierea operatiunii de redistribuire a mandatelor.
Andrei Alexandru, fost consilier al lui Nicolae Vacaroiu, isi depusese si el candidatura, dar aceasta nu apare ca validata in lista de candidati remisa, vineri, oficial de catre PSD.
Potrivit acestui sondaj ultra-secret, pe care noi il dam publicitatii astazi, de 1 Aprilie, candidatul Fortei Democrate, Constantin Fratila, conduce detasat in preferintele electoratului, cu 85 de procente.
Aceasta noua initiativa se implementeaza in perioada aprilie 2014 — septembrie 2015, in regiunile Bucuresti-Ilfov, Sud-Muntenia si Sud Est.
Gazeta de Sud a relatat pe larg razboiul dintre Nicolae Viisoreanu, mostenitor al familiei Viisoreanu, si municipalitate. ... Surpriza Viisoreanu Dupa un an, alt mostenitor, Nicolae Viisoreanu, a notificat primaria ca-si vrea casa inapoi.
Bunurile reprezinta materiale de constructie, obiecte si instalatii sanitare, piese de mobilier, articole electrice si electrocasnice, dar si obiecte de decor si uz casnic pentru dotarea imobilelor situate in Bucuresti, str. ... 16, sector 1, si str.
ALEXANDRU de 21 de ani din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Yamaha, pe sos.Viilor dinspre sos.Progresului catre str.Nasaud. ... MIHAITA de 23 de ani din jud.Ilfov, a condus un autoturism marca Dacia, pe Cal.
Ilfov, a condus un autoturism marca BMW, pe str. Ceahlau dinspre str. George Valsan catre Calea Crangasi, iar cand a ajuns in apropierea intersectiei cu str.
Ilfov, a condus un autoturism marca Volkswagen Passat, pe str. Ion Campineanu dinspre str. Stirbei Voda catre str. Academiei, iar cand a ajuns la intersectia cu Calea Victoriei, a efectuat virajul dreapta, moment in care a surprins si accidentat usor pe P.
MARIAN de 24 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. ... Ilfov, a condus un autoturism marca BMW, pe str. Alexandru Serbanescu dinspre str.
Ilfov, care a condus un autoturism marca Dacia Super Nova, pe str. ... La data de 03 iunie 2011, in jurul orei 00.10, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 4 Politie au observat pe str.
Nicolae Dicu, viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, cercetat pentru luare de mita, a fost arestat pentru o perioada de 29 de zile, in urma hotararii date de judecatorii Tribunalului Bucuresti.
Situatia nu poate fi însa generalizata.  Dinel Staicu, cel mai bogat din regiune Daca în topul de anul trecut titlul de cel mai bogat om din regiune i-a revenit lui Nicolae Sofianu, în cel de anul acesta, afaceristul vâlcean a fost detronat de Dinel Staicu (afaceri în imobiliare, bursa).
Nicolae de 24 de ani din judetul Giugiu, a condus un autoturism marca Opel, pe B-dul Iuliu Maniu dinspre Valea Cascadelor catre autostrada A1 Bucuresti-Pitesti. Cand a ajuns in dreptul unui imobil, situat pe str. ... Nicolae, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
In prima faza, citatia trimisa pe adresa clubului nu a fost primita, sub motiv ca firma debitoare nu isi mai are sediul pe str.
La data de 11 septembrie 2011, in jurul orei 10:15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str. ... La data de 11 septembrie 2011, in jurul orei 19:15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str.
Numarul bihorenilor prezenti in turul al doilea la vot a fost unul ridicat, clasand Bihorul pe locul cinci in randul judetelor tarii cu o prezenta la vot de 63,60%. Primele patru locuri sunt ocupate de judetele Ilfov, Dolj, Gorj si Giurgiu.
PSD Bucuresti ar urma sa aiba 220 de delegati Discutiile cu privire la participarea la Congresul National al social-democratilor au pornit de la declaratiile lui Nastase, care s-ar fi aratat nemultumit de faptul ca delegatia bucuresteana, condusa de Vanghelie, ar avea 220 de persoane, sustinute si de alti membri apropiati lui Vanghelie din Ilfov si Giurgiu.
SORIN de 42 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Renault, pe str. Constantin Manescu disnpre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. Nicolae Golea Botez, a surprins si accidentat grav pe T.
google-analytics.com