Cautare

6347 de rezultate pentru "troiciu constantin str nicolae iorga 63 chiajna ilfov" (6.65 secunde)
Mai mult, democratii, dupa cum ne-au dat asigurari surse de incredere din cadrul PD, au gasit si un inlocuitor, in persoana consilierului local municipal democrat Constantin Chirila.
Constantin Mudava, cunoscut drept vindecatorul lui Nicolae Ceausescu, a murit, joi, in Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste. ... Constantin Mudava, vraciul cuplului Ceausescu, a murit la 82 de ani.
Sfantul Ierarh Nicolae Sarbatoarea Sfantului Ierarh Nicolae, arhiepiscopul Mirelor Lichiei, este praznuita de Biserica Ortodoxa in 6 decembrie. ... Parintii sai, Teofan si Nona, au murit in timpul unei molime, iar Sfantul Nicolae a fost crescut de un unchi, care purta tot numele de Nicolae si era episcop al cetatii.
De la Sfantul Nicolae la Mos Gerila: ... In ziua de astazi, pe 6 decembrie este Ziua Sfantului Nicolae, dupa cum bine se stie.
120/2009), emisa de Agentia pentru Protectia Mediului (APM) Ilfov, prin care isi argumenta dotarile din depozitul de la Chitila, inchiriate de la City Gate SA: ... Dupa ce cazul a explodat in presa, capii afacerii - Nelu Gaina, Maricel Bartic si Constantin Furtuna - au fost arestati.
Sacul pentru dejectii, obligatoriu Caii si alti tragatori de carute vor putea fi manati, dar numai daca sunt inzestrati cu dispozitiv de retentie a dejectiilor, doar pana la strazile Nicolae Iorga, Fratii Golesti, Gen. ... Spaniei, Petre Ispirescu si Nicolae Iorga (Est);
Pe de alta parte, colegul sau de partid senatorul Nicolae Iorga crede ca problema nu este a Senatului, ci a Camerei Deputatilor. ... Iorga a declarat ca va sustine proiectul de peisagistica propus de democrat, considerand ca "terenul din fata Senatului este un dezastru".
Seful statului sustine ca va incerca sa convinga Guvernul si celelalte institutii ale Executivului sa puna toata cercetarea perioadei contemporane sub prestigiosul nume al Institutului "Nicolae Iorga".
UN PROIECT PENTRU O CRESTERE ECONOMICA SUSTENABILA Guvernul Romaniei, prin Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, sub Inaltul patronaj al Presedintelui Romaniei Klaus Iohannis si cu sprijinul Academiei Romane si al Bancii Naționale a Romaniei va invita, marti, 5 iulie 2016, la Palatul Parlamentului, de la ora 11:00 in Sala Nicolae Iorga la evenimentul de lansare in dezbatere publica a documentului strategic:
In ce privesste inaugurarile de astazi, in Timisoara si-a facut aparitia un al 27-lea magazin, care functioneaza pe str. ... Cel din Buzau se afla pe str. ... Unitatea din Voluntari, judetul Ilfov, a fost inaugurata pe str. Erou Iancu Nicolae, nr.
Fostul presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Gorj, Nicolae Mischie, a depus mai multe plangeri la Consiliul Superior al Magistraturii in care il reclama pe prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, Gheorghe Emil Mota.
Organizatia Municipala a PSD l-a reales pe primarul Dumitru Nicolae in functia de presedinte. ... Miercuri seara, cei 347 de delegati ai Organizatiei Municipale PSD prezenti in sala Teatrului Muzical l-au reales in fruntea partidului, la nivelul municipiului Galati, pe Dumitru Nicolae.
A primit bani de campanie de la magnatul Ioan Nicolae. A fost seful de cabinet al lui Constantin Dascalescu, premier comunist. ... ANGHEL IORDANESCU • Ratacit in politica, Basescu i-a promis ca-l face din nou antrenorul nationalei A candidat in Ilfov, obtinand 43,53% - locul 1.
Nicolae Dica a plecat de la FCSB dupa partida cu CFR Cluj iar Gigi Becali a contactat 3 antrenori pentru post. ... Ce spune Alexa despre negocierile cu FCSB Dan Alexa e unul dintre alesii pentru inlocuirea lui Nicolae Dica.
Paul de 30 de ani, din judetul Ilfov, care, in data de 15.10.2011, in jurul orei 17.00, prin fortarea sistemelor de inchidere ale usii de acces, a patruns in depozitul unei societati comerciale, situat pe str.
Potrivit reprezentantilor DIICOT - Structura Centrala, miercuri noapte au fost retinuti pentru 24 de ore Alin Constantin, fratele procurorului Luis Constantin de la Parchetul de pe langa Judecatoria Cornetu, judetul Ilfov, si un verisor al acestuia, Tudor Constantin, ambii din municipiul Craiova.
CONSTANTIN TUDOR CLADIRI REPREZENTATIVE. ... una in zona centrala de astazi, consolidata in jurul Bisericii Sfantul Nicolae al Mirei Lichiei, de unde avea sa-si traga si numele de Lichiresti; ... Nicolae, pe locul fostului Han Central al orasului, Palatul comunal este o constructie realizata in stil neoclasic.
Nicolae Grigorescu dinspre str Camil Ressu catre str. Constantin Brancusi. Cand a ajuns la intersectie cu str. ... NICOLAE de 24 de ani din Bucuresti, pasager stanga spate in autoturismul marca Volkswagen Golf, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
Acesta va pleca din intersectia formata de autostrada urbana proiectata si o noua artera de legatura cu autostrada A1 in zona intersectiei dintre Valea Cascadelor si str.
fosta Primarie, Prefectura si ca martor Biserca Sf.Nicolae, acestea fiind singurele cladiri ramase in picioare. ... Pentru intelegerea exacta, in proiectul meu macheta este de la str. Dobrogei la Volna cu soseaua Chiciului, si de la trotuarul sud al str. ... Str.Scanteii -s tr.
google-analytics.com