La data de 16 septembrie 2010, in jurul orei 18.10, B. Nicolae de 24 de ani din judetul Giugiu, a condus un autoturism marca Opel, pe B-dul Iuliu Maniu dinspre Valea Cascadelor catre autostrada A1 Bucuresti-Pitesti.
Cand a ajuns in dreptul unui imobil, situat pe str. Blejoi, a intrat in coliziune cu un autovehicul marca VW Transporter, care la iesirea din curtea imobilului nu a a acordat prioritate de trecere.
Dupa accident conducatorul autovehiculului marca VW Transporter a
parasit locul accidentului fara incuviintarea organelor de politie.
Din accident a rezultat ranirea usoara a lui B. Nicolae, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere.


La data de 17 septembrie 2010, in jurul orei 09.00, C. Marian de 38 de ani din jud. Ilfov, a condus un autoturism marca Skoda, pe sos. Berceni dinspre str. Ion Iriceanu catre Popesti-Leordeni.
Cand a ajuns la trecerea pentru pietoni din dreptul statiei de metrou "Dimitrie Leonida" a surprins si accidentat grav pe S. Gina de 26 de ani din Bucuresti, care s-a angajat regulamentar in traversarea strazii pe marcajul pietonal prevazut cu indicatoare.
Victima a ramas internata la o unitate sanitara. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre
solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.